جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 26
طائران قدسی
نویسنده:
محمدعلی صابری ؛ [برای] مطالعات شیعی .
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران: مکتبه‌الصدیقه‌الشهیده,
چکیده :
فرشتگان چگونه موجوداتی‌اند؟! آیا فرشتگان چنانکه فیلسوفان می‌گویند موجوداتی فرامکانی و فرازمانی و بدون تغییر و تکامل‌اند؟! یا اینکه آنها نیز محصور در زمان و مکان و دارای تغییر و تحول‌اند؟! در قرآن کریم و احادیث معصومان ویژگی‌هایی درباره فرشتگان گفته شده است که همگی نشان‌دهنده جسمانیت این آفریدگان مقدس خداوندند. مثلاً قران کریم فرشتگان را صاحب بال معرفی می‌کند و سخن از صعود و نزول آنها به میان می‌آورد و از همه مهمتر می‌گوید که انسانهایی چون ابراهیم و ساره و مریم و لوط و حتی مردمانی بدکار چون قوم لوط فرشتگان را به شکل بشری دیده‌اند و با آنها رو در رو سخن گفته‌اند! و یا در روایات سخن از حرکت فرشتگان و حمل اشیائی توسط آنها و پرواز و حتی پرهای آنهاست!
کتاب صوتی فرشتگان
نویسنده:
دایانا کوپر؛ مترجم: فریبا مقدم؛ گوینده: بیتا خداداد
نوع منبع :
صوت , کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
نشر پیکان,
چکیده :
معرفی کتاب صوتی فرشتگان دایانا کوپر یک درمانگر معنوی برجسته است. او در کتاب صوتی فرشتگان به شما می‌آموزد که زندگی خود را از طریق یاری گرفتن از فرشتگان الهی به طور کل دگرگون سازید. گفتنی است که رویکرد نویسنده در این اثر به هیچ مذهب خاصی وابسته نیست. درباره کتاب صوتی فرشتگان: خانم دایانا کوپر (Diana Cooper) کتاب فرشتگان (A Little Light on Angels) را بر اساس تجارب شخصی خودش به رشته‌ی تحریر درآورده است. او در بخش نخست کتاب که عنوان «آشنایی من با فرشتگان» را بر خود دارد، با زبانی تأثیرگذار و الهام‌بخش تجربه‌ی معنوی دگرگون‌کننده‌ای را که ابتدا در سن هفده سالگی و بار دومْ چند سال بعد، پس از ازدواج پشت سر گذاشته، برایمان شرح می‌دهد و از این طریق ریشه علم و دانش خود در باب فرشتگان الهی را روشن می‌سازد. این کتاب دایانا کوپر در واقع راهنمایی‌ست برای دست یازیدن به زندگی‌ای متعال؛ برای نیل به این هدف، نویسنده مطمئن‌ترین وسیله را به شما معرفی نموده است: بال‌های فرشتگان! آنچه کوپر در پی شرح و تبیین‌اش برآمده، نه از باورهای مذهبی، بلکه از تجارب بی‌واسطه‌ی خود او نشأت می‌گیرد. به همین خاطر است که نظیر مطالب کتاب فرشتگان را در جای دیگر نخواهید یافت. در این کتاب پس از آشنایی اولیه با انواع فرشتگان، سازوکارهای ارتباط برقرار کردن با آنها را می‌آموزید. پس از آن نیز یاد می‌گیرید که برای هر مشکل خاص در زندگی، از یاری کدام فرشته مدد بگیرید. در آخر نیز تمرین‌هایی ارائه شده که با انجامشان خیلی زود به توانایی مراقبه با فرشتگان دست می‌یابید. پس دیگر تعلل کافی‌ست؛ اینک این شما و این خودسازی به یاری موجودات عالم ملکوت! در نکوداشت کتاب صوتی فرشتگان: - راهنمایی عالی که به شما نحوه‌ی فرا خواندن فرشتگان به کمک را می‌آموزد. (amazon) کتاب صوتی فرشتگان مناسب چه کسانی است؟ اثر حاضر را به افرادی پیشنهاد می‌کنیم که به دنبال شیوه‌هایی کمتر آزموده‌شده و جذاب برای تغییر زندگی خویش هستند. با دایانا کوپر بیشتر آشنا شویم: او را در سراسر جهان با لقب بانوی فرشتگان می‌شناسند. کوپر در سپتامبر 1940 زاده شده و اکنون 81 سالگی را پشت سر می‌گذارد. همه‌ی کتاب‌هایی که نوشته از زندگی شخصی خودش مایه گرفته‌اند. در میان آثار او عناوینی پرفروش و پرطرفدار نیز یافت می‌شود. از کتاب‌های دایانا کوپر می‌توان به این موارد اشاره کرد: «هستی‌ات را برافروز»، «الهام فرشتگان». در بخشی از کتاب صوتی فرشتگان می‌شنویم: فرشته‌ی نگهبان ما در سراسر عمرمان با ماست. در بدو تولد به سراغمان می‌آید. هیچ ‌کس در این دنیا به تنهایی راه خود را نمی‌پیماید. اگر می‌دانستیم که از دنیای روحانی چه اندازه کمک در اطرافمان وجود دارد، هرگز احساس تنهایی و آسیب‌پذیری نمی‌کردیم. اغلب فقط در هنگام بحران است که از حضور این کمک آگاه می‌شویم. مری میلر درباره‌ی تجربه‌ی پسرش با فرشته‌ی مهربانش اینگونه برایم نوشت: حکایت فرشته‌ی من به سال 1980، یعنی زمانی بازمی‌گردد که پسرم رانندگی را تازه شروع کرده بود. یک بار شب از نیمه گذشته بود اما او هنوز از خانه برنگشته بود. خیلی نگرانش شدم. سپس ندایی درونی مرا ترغیب کرد که فرشته‌ی نگهبان پسرم را ناظر این موضوع قرار دهم. بالافاصله خوابی عمیق و راحت جای اضطرابم را گرفت...
فرشتگان مانوی؛ پژوهشی در فرشته شناسی و مفاهیم وابسته در کیش مانوی
نویسنده:
محمد شکری فومشی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
قم - ایران: انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب,
چکیده :
کتاب حاضر، با شش گفتار و هشت پس‌گفتار و دو پیوست، نخستین اثری است که کوشیده بر پایه پنجاه‌وشش قطعه‌دست‌نویس غالبا نیایشی و جادویی از مجموعه نسخ خطیِ بازیافته از تورفان و با کمک متن‌های یونانی و قبطی و ترکی و چینی مانوی و منابع غیرمانوی به بازشناسایی دست‌کم سـی فـرشـته (مَلَک) و مـؤلفه‌های فـرشتـه‌شنــاختـی در کیـشی‌گنـوسی بپردازد که مانی آن را در سده سوم میلادی در ایرانِ ساسانی بنیان نهاده است. این اثر نشان می‌دهد که فرشته‌شناسی مانوی، اگرچه اکثر مؤلفه‌هایش را از ادیـان و سنت‌های پـیشین اقتباس و آن‌گاه آن‌ها را در مجموعۀ جدیدش بازتعریف کرده، در مجمـوع نـظام مستقلی بوده که تا زمان حاضر در چین، آخرین میعادگاه مانویت، حفظ شده است.
فرشته شناسی در اندیشه ملاصدرا
نویسنده:
رضا اکبری، محمدهادی محمودی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
ملاصدرا در برخی از کتاب های خود ازجمله مفاتیح الغیب و مبدأ و معاد مباحث مستوفایی درباره فرشتگان با رویکرد دینی دارد. وی حقیقت فرشته را جوهری روحانی میداند که مخلوق خداست و شأن آن افاضه خیر، افاده علم، کشف حقیقت و امر به معروف است. او برای فرشتگان ویژگیهایی همچون رسول بودن، قرب الی الله، اطاعت از دستورات الهی، قدرت فراوان، ترس از خداوند، تسبیح دائمی، عدم جنسیت و به دنبال آن عدم ازدواج و نیز عصمت ذکر میکند و در مورد پاره ای از ویژگیهای آنان مانند عصمت دلایلی نیز اقامه میکند. در موارد فراوانی، گونه ای تلاش برای تطبیق فرشتگان با عقول و نفوس فلکی دیده میشود که به معنای همخوانی میان مجردشناسی فلسفی و فرشته شناسی دینی از دیدگاه ملاصدرا میباشد.
ویژگیهاى فرشتگان
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
آیات زیادى از قرآن درباره صفات، ویژگیها، مأموریت ها و وظائف فرشتگان سخن مى گوید، حتى قرآن، ایمان به ملائکه را در ردیف ایمان به خدا و انبیاء و کتب آسمانى، قرار داده است، و این دلیل بر اهمیت بنیادى این مسأله است: «آمَنَ الرَّسُولُ بِما أُنزِلَ إِلَیْهِ بیشتر ...
نگاهي به حقيقت «فرشته»
نوع منبع :
پرسش و پاسخ
پاسخ تفصیلی:
در قرآن مجيد از «ملائكه» فراوان ياد شده است. آيات زيادى از قرآن درباره صفات، ويژگيها، مأموريتها و وظائف فرشتگان سخن مى گويد، حتى قرآن، ايمان به ملائكه را در رديف ايمان به خدا و انبياء و كتب آسمانى قرار داده است و اين، دليل بر اهميت بنيادى اين مسأله ا بیشتر ...
فرشته‌شناسی در آیین اشراق
نویسنده:
حامده خادم؛ ویراستار: سارا خادم
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
ناظری,
چکیده :
فرشته‌شناسی نقطة اوج و مرکز ثقل حکمت سهروردی است و به منظور ارائة نقشه‌ای از جهان درون انسان است که به حضور عنصری وحدت‌بخش در همة ادیان دیرین انسان یعنی حقیقتی عام اشاره دارد. علاوه بر مبنا بودن فرشته‌شناسی در حیطة جهان‌شناسی، فرشته‌شناسی در تعیین جایگاه و منزلت انسان نقش عمده‌ای ایفا می‌نماید، چرا که فرشته‌شناسی، اساس جهان‌شناسی و مقام و منزلت انسان‌شناسی را نیز معلوم می‌کند و دین نبوی بدون فرشته‌شناسی و اعتقاد به جهان فرشتگان نمی‌تواند حادث شود، زیرا فرشته، راهنمای پیامبران و میانجی آنان با بارگاه الهی است. فرشته‌شناسی نه فقط با دین ملازمت دارد، بلکه ساختار زیرین آن را تشکیل می‌دهد. کتاب حاضر به زندگی و آثار سهروردی، جایگاه نوشته در حکمت اشراق، ادلة اثبات فرشته، پیامدهای فرشته‌شناسی در عرصه‌های مختلف، بررسی فرشته‌شناسی در داستان‌های رمزی سهروردی، و وصال انسان در پرتو اتصال با ملک اختصاص دارد.
ضرورت فرشته شناسی
نویسنده:
هانری کربن؛ ترجمه: مسعود جلالی فراهانی
نوع منبع :
مقاله , فصل کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این نوشته بخش نخست از یک مقاله طولانی با عنوان"ضرورت فرشته شناسی" است که از کتاب " پارادوکس یکتاپرستی" (Le paradoxe du monothéisme)، نوشته هانری کربن، استخراج شده.کتاب"پارادوکس یکتا پرستی" از سه مقاله طولانی(هر کدام حدودا هشتاد صفحه) تشکیل شده است. عنوان نخستین مقاله این کتاب همان عنوان اصلی کتاب است.
قدرت فعال و منفعل در فرشته شناسی تومیستی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Howard P. Kainz Ph. D. (auth.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Netherlands: Springer ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: الف. "مواد جدا" و "فرشتگان"؟ جالب است بدانیم که در یک رساله صریح الاهیاتی مانند Summa theologiae، سنت توماس عموماً از اصطلاح «فرشته» به جای «جوهر جدا» استفاده می‌کند. در حالی که در آثاری با هدف الهیاتی کمتر صریح - ه.g.Summa contra gentiles و De substantiis separatis 1 - او عموماً اصطلاح "جوهر جدا" را ترجیح می دهد. اما به هر حال تردیدی وجود ندارد که دو اصطلاح «جوهر مجزا» و «فرشته» در آثار سنت توماس قابل تعویض و معادل هستند. به عبارت دیگر، «جوهر منفصل» معادل «فرشته است، تا آنجا که وجود و صفات آن تنها از طریق عقل بشری قابل شناخت است». و این باعث شده است که کارل بارت ادعا کند که فرشته شناسی سنت توماس در درجه اول یک ارائه فلسفی است و ارتباط کمی با الهیات دارد. ممکن است بگوییم که این آثار تا آنجا که بر ادله عقلی در آنها تأکید شده است، «فلسفی» هستند، نه براهین وحی یا ایمان. با این حال، همانطور که لسکو اشاره می کند (در مقدمه نسخه خود از De substantUs separatis، ص 8)، رساله مربوط به جوهرهای جداگانه به موضوع الهیاتی در فصل اول منتهی می شود. هفدهم ff- یعنی شرحی از آموزه های کاتولیک که در کتاب مقدس، پدران، و به ویژه دیونیسیوس یافت می شود. و Chenu معتقد است که Summa contra gentiles اساساً یک اثر الهیاتی است، زیرا نه تنها به موضوع الهیات در Bk منتهی می شود.
  • تعداد رکورد ها : 26