جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
عدالت احیا کننده [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Margarita Zernova
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با ارائه دیدگاهی انتقادی در مورد آرمان‌های مدافعان عدالت ترمیمی و جهتی که عدالت ترمیمی در آن توسعه می‌یابد، مشارکتی تجربی به بحث‌های نظری ارائه می‌کند. این کتاب با تکیه بر تحقیقات کیفی، شکاف های مهمی را که بین ایده های طرفداران عدالت ترمیمی و اهدافی که در عمل دنبال می شود، بررسی می کند. این کار همچنین راه‌های احتمالی را برای جنبش عدالت ترمیمی و توسعه شیوه‌هایی با مجموعه‌ای منسجم از آرمان‌های عدالت ترمیمی پیشنهاد می‌کند.
عدالت ترمیمی در هند: رویه سنتی و کاربردهای معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
R. Thilagaraj, Jianhong Liu (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer International Publishing,
جرم شناسی آنارشیستی معاصر: علیه اقتدارگرایی و مجازات [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Anthony J. Nocella II; Mark C Seis; Jeff Shantz
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Peter Lang,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جرم شناسی آنارشیستی معاصر: علیه اقتدارگرایی و مجازات با ایجاد بحث های تحریک آمیز در مورد تجارت به طور معمول در سیستم عدالت کیفری، ارزیابی انتقادی پیشرفته ای از جرم شناسی ارائه می دهد. این کتاب میان رشته‌ای هیجان‌انگیز به بررسی موضوعات متنوعی می‌پردازد که از ساخت قوانین کیفری، لومبروزو، رفتار انحرافی، لغو زندان، عدالت تحول‌آفرین، عدالت ترمیمی، عدالت محیطی و مجتمع صنعتی زندان را شامل می‌شود. کتاب جرم شناسی آنارشیستی معاصر برای هر کسی که به دنبال نقد جدی از سیستم عدالت کیفری است، به ویژه برای کسانی که در جامعه شناسی، علوم سیاسی، جرم شناسی، مطالعات صلح و تعارض، و عدالت کیفری هستند، باید مطالعه شود. جرم‌شناسی آنارشیستی معاصر برای ترسوها نیست، بلکه برای کسانی است که می‌خواهند اشکال فعلی سلطه، ظلم و بی‌عدالتی را که سیستم عدالت کنونی را چارچوب و تعریف می‌کنند، به چالش بکشند و از بین ببرند.
عدالت ترمیمی، سخنان بشردوستانه، و خاطرات عمومی فرهنگ‌های اردوگاه استعماری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Marouf Hasian Jr
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سوء استفاده ها و جنایاتی که در طول دوران استعمار علیه مردم بومی انجام شد، در حال بازگشت به قدرت های امپراتوری قدیمی است. با محبوبیت فزاینده ای ایده عدالت تلافی جویانه، کشورهای مستعمره کننده سابق مانند بریتانیا، اسپانیا و هلند از طریق شکایت و عذرخواهی ملی به خاطر جنایاتی که علیه مردم بومی مرتکب شده اند، مورد بازخواست قرار می گیرند و آنها را ملزم به مقابله با برخی از موارد تلخ می کند. جنبه هایی از گذشته امپراتوری آنها این مطالعه تطبیقی ​​نگرش نسبت به وجود اردوگاه های کار اجباری آلمانی، اسپانیایی، آمریکایی و بریتانیایی را در آغاز قرن نوزدهم بررسی می کند. این متن از طریق مطالعه نقادانه تبارشناسی این فرهنگ‌های اردوگاهی، چگونگی توجیه و محکومیت این اردوگاه‌ها را امپریالیست‌ها و ضدامپریالیست‌ها بررسی می‌کند و ادامه بحث در مورد قانونی بودن، مشروعیت و ضرورت آن‌ها را تحلیل می‌کند. به طور مهمی، این مطالعه به اختلافات فعلی بین کسانی می‌پردازد که می‌خواهند خاطرات مبارزات چریک‌های کوبایی، بوئرها، و جوامع هررو و ناما را که قربانی چنین جنایات هولناکی بودند، زنده کنند، و کسانی که مخالف فراخوان‌ها برای عدالت ترمیمی برای آنها بودند. جنایات
حقوق کیفری قرآن در ترازوی منتقدان (قصاص)
نویسنده:
محمد بهرامی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
خراسان رضوی: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم شعبه خراسان رضوی مرکز پژوهشهای علوم اسلامی و انسانی,
فهرست گزیده متکلمان،فیلسوفان و عالمان شیعی :
چکیده :
این نوشتار خرده گیری های منتقدان قصاص را به نقد و بررسی گرفته است. نویسنده شبهات مخالفان قصاص را به دو دسته تقسم می کند دسته نخست شبهاتی است که اصل قصاص را هدف قراداده اند و دسته دوم شبهاتی است که شرایط قصاص را زیر سوال برده اند. در دسته نخست شبهات زیر به بحث و ارزیابی گرفته شده است: 1- اعدام حد نهایی قتل است نه تنها کیفر قتل2- قصاص وسیله است نه هدف 3- قصاص با دانش روان شناسی و جامعه شناسی سازگار نیست.4- عفو قاتل بهتر از قصاص است. در قسمت دوم این پژوهش شرط همسانی اجتماعی، هم دینی، و هم جنسی، به بررسی گرفته شده است و شبهات مخالفان این سه شرط عرضه شده و هر یک به صورت جداگانه مورد سنجش و نقد قرار گرفته است.
صفحات :
از صفحه 214 تا 259
رویکرد بزه دیده محوری در پیشگیری از جرم بر اساس مبانی جرم شناسی و آموزه های اسلامی
نویسنده:
الهه پیروزفر
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
پیشگیری جرم در آموزه های اسلامی کاملا با پیشگیری جرم شناسانه یکسان نیست بلکه می توان شباهت هایی از این دو را یافت و بعنوان یک دیدگاه تلفیقی بهره برد البته این به معنای از دست دادن جوهر اصلی هر یک از این دو دیدگاه نیست ُدر این تحقیق که حول محور بزه دیده تالیف شده پیشگیری از جرم بر اساس پیشگیری وضعی ُ اجتماعی و همینطور حمایت از بزه دیده پس از ارتکاب جرم در قالب ساختار های حمایتی عدالت ترمیمی بیان شده است .در پیشگیری اجتماعی که حول محور فرد ُ محیط یا رشد او می باشد در اسلام مصادیق متعددی وجود دارد که برای فرد از ابتدای تولد و حتی قبل از آن در مراحل کودکی بلوغ ُ رشد میانسالی دستوراتی دارد ُ محیط خانواده را با آموزه های خود سالم سازی می کند و محیط فرهنگی ُسیاسی که منجر به پیشرفت انسان می شود را معرفی می نماید وهمینطور اقتصاد مبتنی بر تولید و عدالت اجتماعی و امنیت اقتصادی خانواده درجلوگیری از ارتکاب جرم وبزه دیده شدن مطرح گردیده است وبحث مهم آموزش چه در خانواده و حقوق اجتماعی افراد بسیار حاپز اهمیت قرار گرفته است.رویکرد دوم اسلام بخش دوم بزه دیدگی است که اصلاح ذات البین و گذشت وایجاد حمایت های روانی واقتصادی و کاهش آلام بزه دیده از محورهای مورد تاکید اسلام است از منظر جرم شناسی نیز بعد از شناخت رابطه معنادار بین بزه دیده - بزه کار و بزه جرم شناسان به این مساله قاپل شدند که حیطه پیشگیری را در معنای وسیعتر وهمه جانبه تر باید بکارگرفت به این معنی که راهکارهایی برای عدم بزه دیدگی و حذف عوامل بزه دیدگی در دو قالب اصلی پیشکیرزی وضعی و اجتماعی در قالب اقدامات کنشی اراپه دادند و همینطور برای کاهش بزه دیدگی ثانوی یا متعدد اقدامات واکنشی در قالب حمایت های عدالت ترمیمی که از اواخر قرن بیستم بپردازند که از مهمترین این اقدامات توجه خاص به بزه دیدگان و اعده باز پروری و درمان بزه دیدگان و جبران خسارت این افراد را در کاهش جرم بسیار موثر دانستند البته دراین تحقیق با رویکرد تطبیقی دو حوزه و همینطور کاربری این مساله در جامعه کنونی به راهکارهای جدیدی پرداخته شده است که مطمح نظر است و سعی در نگاهی نو به مساله بزه دیده محوری شده است تا تاثیر آن در کاهش جرم متبلور گردد البته آز آمار نیز در این تحقیق بهره گرفته شده است.
نقش شوراهای حل اختلاف استان البرز در تحقق عدالت ترمیمی
نویسنده:
یوسف دهقاندار
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
به کارگیری و استفاده از عدالت ترمیمی به جهت محدودیت ها و کاستی های موجود در نظام عدالت کیفری سنتی است. عدالت ترمیمی تلاشی در جهت تفکر در خصوص نیازهای ناشی از جرم است، چنین عدالتی مبتنی بر فهمی کهن و سلیم از عمل مجرمانه می باشد. طرفدارن عدالت توجه عمده ای را به نیازهایی که در فرآیند کیفری مرسوم مدنظر نبوده اند، معطوف می کنند. عدالت ترمیمی حلقه و دایره سهامداران- کسانی هستند که سهم و جایگاهی در واقعه مجرمانه یا پرونده آن دارند- را فراتر از دولت و بزهکار، به بزه دیدگان و اعضای جامعه محلی نیز توسعه می دهد، عدالت ترمیمی در جستجوی جبران و ترمیم ضرر و زیان هم به صورت دقیق و واقعی و هم به صورت نمادین، تا آنجا که امکان پذیر است می باشد. در حقوق ایران نیز ما بعضاً با جلوه هایی از عدالت ترمیمی رو به رو هستیم، شیوه های حل اختلاف خارج از دادگاه در کشور ما به سالیان دور برمی گردد. حتی در دین مبین اسلام اصلاح و صلح و سازش که از اهداف عدالت ترمیمی به حساب می آید مورد توجه واقع شده، که نمونه هایی از آن در آیات و روایات قرآنی بیان شده است. مهم ترین اهداف تشکیل نهادهای حل اختلاف را می توان کاهش مراجعات مردمی به دادگستری و ایجاد صلح و سازش دانست، که برای دستیابی به این مهمنیازمندبرنامه ریزی های دقیق می باشیم، آمارهای موجود (اعم از رسمی و نظرسنجی های انجام شده) حاکی از این است که شوراهای حل اختلاف استان البرز در تحقق عدالت ترمیمی بعضاً دچار چالش هایی شده است که گاهاً این شوراها را از وظایف و اهداف اصلی تشکیل شوراهای حل اختلاف دور می کند.(آمارهای موجود از میزان پرونده هایی که تا پایان سال 91 منجر به صلح گشته است«تنها حدود 14 درصد از کل پرونده ها منجر به صلح گشته است» موید این مطلب می باشد) از جمله مواردی که در راستای ایجاد صلح و سازش و رسیدگی های غیر قضایی می توان نام برد استفاده از افراد متخصص (حقوق دانان) و تخصصی کردن دستگاه های مربوطه، استفاده از واحد ارشاد و معاضدت قضایی، و استفاده از نیروی عظیم کارشناسان رشته حقوق در شوراهای حل اختلاف استان است. برای مشاهده عملکرد شوراهای حل اختلاف استان البرز در راستای تحقق عدالت ترمیمی، کارکردهای این شورا و اهداف عدالت ترمیمی را مورد مطالعه و بررسی قرار داده ایم.
  • تعداد رکورد ها : 7