جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
استفاده از تکنولوژی در آموزش زبان دوم
نویسنده:
فاطمی جهرمی سیدابوالقاسم
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
در حال حاضر در آموزش زبان دوم توجه به شیوه و روش تدریس گریزناپذیر است. ترکیب متون درسی با نوارهای ویدیویی، CD و اینترنت بر کیفیت آموزش زبان می افزاید. تا هنگامی که هدف از زبان آموزی برقراری ارتباط است هرگونه ابزاری ارزش تحقیق و بررسی را دارد. وسایل ارتباط جمعی و اینترنت توانایی این را دارند که بر آموزش زبان تاثیر زیادی بگذارند. اینترنت می تواند محدودیت های فیزیکی کلاس درسی را از میان بردارد و نه تنها امکان دسترسی به منابع گوناگون اطلاعاتی را فراهم می کند، بلکه ارتباط واقعی را نیز امکان پذیر می سازد. در حال حاضر روش تدریس زبان دوم با چالش های مهمی مواجه است. ما به عنوان مربیان آموزش زبان دوم، باید ارکان و اجزای روش تدریس که آموزش و یادگیری زبان دوم را تداوم و بهبود می بخشد مورد تحقیق، بررسی و ارزیابی قرار دهیم. علاوه بر این، مهم است که کارایی و اثربخشی روی تدریس زبان را کنترل و بررسی کنیم. در این مقاله به اطلاعات و روش های ارتباطی جدید اشاره شده است و هدف اصلی در این جا استفاده مناسب از وسایل و ابزار آموزش زبان در عصر حاضر است.
صفحات :
از صفحه 21 تا 28
اخلاق حرفه‌ای در مديريت
نویسنده:
حسين باقری , محمد صالحی , محمد حاجی زاد
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
پژوهشنامه اخلاق ,
چکیده :
اخلاق در سازمان‌ها شامل اخلاق فردي مدير و پيام‌هايي است‌که فعاليت سازمان ارسال مي‌کند. رهبري اخلاقي و نقش کليدي آن در شکل دادن به هنجارهاي اخلاقي و فرهنگ سازمان از مباحث حائز اهميت است. از موارد ديگر که در اداره گروهي و مديريت اخلاقي سازمان مطرح است، نياز شوراي هدايت کننده در جهت تداوم ديدگاه مشخص براي مديران ارشد متمرکز مي‌باشد. تکنولوژي اطلاعات نيز به مباحثي مثل حريم خصوصي فرد و سوء استفاده بالقوه از منابع تکنولوژي اطلاعات سازمان‌ها از سوی افراد مربوط است كه مي‌تواند در اخلاق حرفه‌اي مديريت مورد توجه قرار گيرد كه اين مقاله عهده‌دار بررسي آن است.
صفحات :
از صفحه 9 تا 28
آثار سرقت ادبی در اخلاق روزنامه‌نگاری
نویسنده:
علیرضا والی اصل
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم,
چکیده :
رسانه ها یکی از حوزه های مهم و چالش برانگیزی است که در حوزه اخلاق کاربردی بررسی می شود. در قرن بیست و یکم با سرعت پرشتاب فن آوری ارتباطات و افزایش قدرت تاثیرگذاری پرشمار و متنوع، مسائل اخلاقی پیچیده ای در سطح رسانه ها نمایان شده است. روزنامه به عنوان اولین رسانه گروهی و رسانه ای که خصوصیات منحصر به فرد و تاثیرگذاری دارد، رسالتی مهم را در آگاهی بخشی به مردم به دوش می کشد. تحقیق حاضر، اهم مسائل مطرح شده در رسانه به طور عام و روزنامه نگاری به طور خاص را بیان کرده و باروش توصیفی تحلیلی در صدد پاسخ گویی به پرسشهای مطرح شده در باب سرقت آثار ادبی برآمده است. و در نهایت این مسئله را از دیدگاه آیات و روایات بررسی می نماید؛ پرسش هایی از قبیل اینکه: سرقت آثار ادبی دیگران چه تاثیراتی بر مخاطبان و خود روزنامه نگاران دارد؟ مصادیق سرقت آثار ادبی کدام اند؟ آیا روزنامه نگاران می توانند داستان سازی کنند؟
صفحات :
از صفحه 163 تا 190
امکان ‏های تکنولوژی اطلاعات در عرصه سیاست
نویسنده:
اسلامی روح اله
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
صفحات :
از صفحه 55 تا 88
بررسی موفقیت سیستم های اطلاعات مدیریت در سازمان های صنعتی و خدماتی استان اصفهان
نویسنده:
نعمت بخش محمدعلی, جمشیدیان مهدی, فاطمی هرندی حبیب اله
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
امروزه یکی از سرمایه گذاری های هزینه بر در بخش صنعت و خدمات سرمایه گذاری در سیستم های اطلاعات مدیریت است که با هدف بهبود عملکرد سازمان و فرد انجام می شود. مسلما چنین سرمایه گذاری ایجاب می نماید تا موفقیت آن مورد ارزیابی قرار گیرد، لکن از آنجا که دستیابی به معیارهای عینی برای ارزیابی موفقیت سیستم های اطلاعات چندان ساده نیست. یکی از شیوه های ارزیابی، مدل ارزیابی استفاده کنندگان نسبت به تناسب تکنولوژی با وظایف است که به وسیله گودهیو یکی از اندیشمندان آمریکایی به عنوان شاخص اندازه گیری موفقیت سیستم اطلاعات کمی در تصمیم گیری های مدیریت پیشنهاد شده است. دراین مقاله از مدل گود هیو برای برسی موفقیت سیستمهای اطلاعات از 22 سازمان بزرگ دراتان اصفهان به بیش از یکهزار نفر شاغل دارد، هفت سازمان صنعتی وخدماتی شامل مجتمع فولاد مبارکه، پلی اکریل ایران، سیمان سپاهان، برق منطقه ای، نیروگاه برق اصفهان، دانشگاه اصفهان و بیمارستان الزهرا، انتخاب و جمعا یکصد و ده پرسشنامه بین استفاده کنندگان سیستم های اطلاعات مدیریت یعنی مدایران و کارکنان توزیع و از هفتاد پاسخ جمع آوری شده، شصت و دو مورد پرسشنامه کامل مورد استفاده قرار گرفته است. برای تجزیه و تحلیل فرضیه های تحقیق از روش های آماری توصیفی و استنباطی استفاده گردیده که نتایج حاکی از آن است که سیستم های اطلاعات مدیریت در سازمان های خدماتی و صنعتی استان اصفهان تقریبا موفق بوده است.
صفحات :
از صفحه 123 تا 140
  • تعداد رکورد ها : 5