جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 11
أديان البشر عرض موجز ومقاربة
نویسنده:
وهدان عويس
نوع منبع :
کتاب , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
الأصولية الإنجيلية أو الصهيونية المسيحية والموقف الأمريكي
نویسنده:
محمد السماك
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
کتاب مقدس و صهیونیسم: سنت های ابداع شده، باستان شناسی و پسا استعمار در فلسطین-اسرائیل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nur Masalha
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Zed Books,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا کتاب مقدس صهیونیسم را توجیه می کند؟ از زمان تأسیس دولت اسرائیل در سال 1948، تورات و تانک به طور فزاینده‌ای جدایی ناپذیر شده‌اند که منجر به اخراج اجباری و انقیاد میلیون‌ها فلسطینی بومی شده است. کتاب پیشگامانه جدید نور ماسالها سیر تحول صهیونیسم را از یک جنبش سکولار و شهرک نشین در اواخر قرن نوزدهم تا ایمان مسیحایی که امروزه به آن تبدیل شده است، نشان می دهد. او نشان می‌دهد که چگونه زبان کتاب مقدس «مردم برگزیده» و «سرزمین موعود» توسط بسیاری از صهیونیست‌های مسیحی و یهودی به‌عنوان «اسناد مالکیت» برای اسرائیل استفاده شده است و تقسیم‌بندی و خشونت قومی را توجیه می‌کند. با ادوارد سعید، ماسالها استدلال می‌کند که سیاست جدید صلح تنها از طریق یک دولت واحد و دموکراتیک حاصل می‌شود، که تعصب مذهبی را با برابری سکولار جایگزین می‌کند.
صهیونیسم مسیحی [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد السّمّاک
نوع منبع :
کتاب , مدخل اعلام(دانشنامه اعلام) , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بیروت - لبنان: دار النفائس,
کلیدواژه‌های اصلی :
تأثیر بنیادگرایی مسیحی بر سیاست خارجی ایالات متحده امریکا
نویسنده:
احمد عزیزخانی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
بنیادگرایی جنبشی مذهبی است که بازگشت به اصول و بنیادها را مفروض گرفته و عمدتاً خواستار عبور از مدرنیسم و بازگشت به سنت ها می باشد. تصلّب، تأکید بر جامعیت دین، مخالفت با سکولاریسم و تأکید بر خشونت جهت پیشبرد اهداف، از ویژگی های اصلی جریان های بنیادگرا و از جمله بنیادگرایی مسیحی است. جنبش های بنیادگرا با چنین رویکردی درصدد تأثیرگذاری بر محیط پیرامون خود بوده اند.تحقیق حاضر به بررسی تأثیر آموزه های بنیادگرایی مسیحی بر سیاست خارجی ایالات متحده آمریکا در چهار حوزه حمایت از اسرائیل، فروپاشی کمونیسم، سیاست های خاورمیانه ای آمریکا و گسترش میلیتاریسم در این کشور خواهد پرداخت.
موعودگرایی در مسیحیت انجیلی بنیادگرا
نویسنده:
رقیه قزلباش
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مسئله موعودگراییاز بنیادی ترین اصول هر دینی می باشد. ولیکن در برخی ادیان همچون مسیحیت فرقه های افراطی ای وجود دارند که با ارائه تفسیری کاملا ظاهری از کتاب مقدس خود تأثیری زیان بار بر وجهه تاریخی و دینی خود داشته و اجازه هیچ گونه پرسش و گفتگویی را در مورد اصول خود نمی دهند. اصول کلی موعودگرایی نزد بنیادگرایان انجیلی مسیحی نیز از اصول پرسش ناپذیر و تغییر ناپذیری محسوب می شود که امروزه منجر به اقدامات زیان باری از سوی آنان نیز شده است.
صهيونيسم مسيحي و يهود
نوع منبع :
پرسش و پاسخ , کتابخانه عمومی
پاسخ تفصیلی:
طبق اعتقاد یهودیان بعد از حضرت موسی (ع) فردی خواهد آمد که یهودیان او را ماشیح یا مسیح می نامند. زمانی که حضرت عیسی(ع) به نبوّت مبعوث شد تعدادی از یهود به او ایمان آوردند ولی عدّه ای بر این باور بودند که مسیح باید دارای حکومت باشد و چون حضرت عیسی(ع) ح بیشتر ...
بازنگری مفاهیم قابل تأمل اندیشه‌های محمد قطب در پرتو سلفی‌گری اعتدالی و اعتزال نوین
نویسنده:
علیرضا میرزایی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
محمد قطب برادر کوچک‌تر نویسنده و مفسر فقید مصری، سید قطب، که متأثر از مکتب فکری اوست، ملغمه‌ای از اندیشه‌های ارتدوکس اسلامی (راست‌کیشی و سلفی‌گری غیرتکفیری) و اعتزال نوین است که درصدد بازیافت شکوه و تمدن بزرگ اسلامی است. با توجه به تأثیر اندیشه‌های نوین جهان غرب و تأثر دیالکتیکی جهان اسلام از آن، وی همت خود را معطوف به تبیین مفاهیم دینی، فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... به سبک نوین با دست‌مایه اسلامی و دفاع از هجمه‌های سکولاریسم (علمانیت) لجام‌گسیخته و مهار عوارض ناشی از گسترش لامذهبی کرده است. وی در ریشه‌یابی مشکلات جهان اسلام ضمن اعتراف به رخوت در حوزه اندیشه و عملکرد مسلمانان، به مفهوم بنیادی صهیونیسم مسیحی و غرب صلیبی می‌رسد و حل این معضل را بازگشت به اسلام تحت رهبری پیشروی رجل الاهی و از طریق تبلیغات صحیح و تربیت نسل‌های جوان سرخورده از مکاتب وارداتی می‌داند. قطب به شدت غرب‌ستیز است و هیچ نوع ملایمت فکری و فرهنگی بین جهان اسلام و تمدن جاهلی غرب و گرفتار در چنبره یهود و سکولاریسم نمی‌بیند. فرجام محتوم غرب سکولار و صلیبی بر اساس سنت ربانی شکست قطعی است. وی دغدغه‌هایی مانند جهانی شدن و بیداری اسلامی نیز دارد که در این مقاله بر اساس آثار او بررسی و نقد شده است.
صفحات :
از صفحه 27 تا 54
  • تعداد رکورد ها : 11