جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
آ. جی آپاسامی و قرائت او از رامانوجا: مطالعه تطبیقی ​​در جسمیت یافتن الهی
نویسنده:
Dunn, Brian
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
چکیده ماشینی : نامگذاری شده توسط بولتن بین المللی مطالعات مبلغان به عنوان کتاب برجسته سال 2014 برای مطالعات مأموریت در این اثر، برایان فیلیپ دان بر الهیات هند جنوبی A. J. Appaswamy "الهیات تجسم" تمرکز می کند. این اولین کتاب درباره آپاسوامی، یک دین شناس مسیحی هندی و نه چندان کم اهمیت است. این مطالعه برای صدای متمایز الهیات آپاسوامی استدلال می کند که الهیاتی را توسعه می دهد که به شدت تحت تأثیر الهیات هندو قرون وسطایی (یا «فیلسوف باکتی») رامانوجا است، به ویژه ارائه خواندن انجیل یوحنا. دان نشان می‌دهد که آپاسوامی چگونه خدای مسیحی را در الهیات رامانوجا می‌بیند و چگونه الاهیات او، به‌ویژه در مورد حضور خدا در نماد معبد، می‌تواند به ابزاری اکتشافی تبدیل شود که از طریق آن می‌توان انجیل چهارم را در زمینه زمان خودش درک کرد. این به خواننده اجازه می دهد تا یک مسیح شناسی ریشه دار ایجاد کند که در غیر این صورت پنهان می ماند. از طریق رامانوجا، آپاسوامی می‌تواند به الهیات سازنده و مهمی کمک کند که متن و ایده‌های تجسم را در بافت یهودی، به‌ویژه در مورد کفاره کشیش، پایه‌گذاری می‌کند. این خوانش رامانوجا به ما امکان می‌دهد تا مسیح‌شناسی را در متن مسیحی ببینیم که در غیر این صورت دیده نمی‌شد.
درآمدى بر وحدت وجود در فلسفه هند
نویسنده:
مهدى مسیب زاده
نوع منبع :
مقاله , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی قدس‌سره,
چکیده :
در برخى از مکتب هاى فلسفى هند، تعالیم قدیسان آن مکتب مبتنى است بر اینکه انسان جزء و ذره اى از کلى است که در آرزوى پیوند با آن است و آن کل نیز جداى از خود او نیست. به عبارت دیگر، خداى هندیان «درونى» است و هستى جهان «توهمى» بیش نیست. آنچه از شارحان این مکاتب به دست آمده این است که خدا و نفس انسان وارسته، یکى هستند و جهان مادى به وسیله قدرت خلاقه خدا نمود پیدا کرده و استقلال و هستى او، توهمى بیش نیست.
رویکرد دینی راداکریشنان
نویسنده:
علینقی باقرشاهی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: پرديس فارابی دانشگاه تهران ,
چکیده :
راداکریشنان یکی از متفکران معاصر هند است که در اندیشه های فلسفی و دینی خود تحت تأثیر مکتب ودانتاست. ولی در آرای او رگه هایی از ایدئالسم هگلی، فلسفه وایتهد و شلایرماخر نیز دیده میشود. مکتب ودانتا کامل ترین و سنتی ترین مکتب فلسفی هند است که اکثر متفکران معاصر هند ازجمله رابیندرانات تاگور، اوروبیندو، و ویویکاناندا از این مکتب متأثر بوده اند. تعالیم این مکتب در کتاب اوپانیشادها ریشه دارد و این کتاب مهم ترین سرچشمه مکاتب عرفانی و فلسفی هندی ها شمرده می شود. مکتب ودانتا مبتنی بر یکتاپرستی مطلق عاری از ثنویت است که مفسرینی مانند شانکارا و رامانوجا قرائت های مختلفی از آن ارائه کرده اند. راداکریشنان در برخی آثار خود به شانکارا و در برخی نیز دیدگاه رامانوجا را می پسندد و در برخی دیگر، می کوشد تا بین آن دو سازش ایجاد کند. راداکریشنان توجه خاصی به مسئله دین داشته، در اکثر آثار خود به آن اشاره کرده است. وی در بررسی های فلسفه های شرق و غرب نیز به مسائل دینی اهمیت خاصی داده است. از این رو، در اندیشه های فلسفی خود رویکرد دینی خاصی دارد که در این مقاله برخی از آنها از جمله حقیقت نهایی، حقیقت، خدا، برهمن، تجربه دینی و چیستی دین بررسی می شود تا در پرتو آن آرای دینی او مشخص شود.
صفحات :
از صفحه 53 تا 71
  • تعداد رکورد ها : 3