جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 57
الدين والحضارة - عوامل إمتياز الاسلام - شهادة غربية
نویسنده:
د. محمد عمارة
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
عدم مدارا و تساهل مسیحیت و اسلام [کتاب عربی]
نویسنده:
محمد الغزالي
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره: نهضه مصر,
سایه های هماهنگی در تنوع: شیوه های تساهل در مکان های دینی اندونزی [مقاله اندونزیایی]
نویسنده:
Tri Ramadhan, Sulasiah Sulasiah, Faishal Bagaskara, Abdul Chair
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: پیوند بین گردشگری زیارتی، کثرت گرایی و تساهل در جوامع مذهبی اغلب یک موضوع داغ است که می تواند یک نگرانی رایج باشد زیرا می تواند پارامتری برای هماهنگی اجتماعی باشد. یکی از موضوعات جالبی که باید مورد بحث قرار گیرد، چگونگی ارتباط بین جوامع مذهبی پیرامون اماکن مذهبی است. این مقاله بر روی شیوه های تساهل بین مذهبی در پنج مکان نماینده اماکن مذهبی، یعنی Banten Lama، Telukbetung Lampung، Sam Po Kong Semarang، Maria Ambarawa Cave و Bukit Kasih Toar Lumimu'ut تمرکز خواهد کرد. این پنج مکان معرف در ارائه فضای هماهنگی بین جوامع دینی به شمار می روند زیرا در یک مکان بیش از یک مکان مذهبی وجود دارد. روش مورد استفاده در این مقاله روش کیفی با مشاهدات، مصاحبه و مطالعات ادبیات است. نتایج نشان داد که تلورانس همچنان در تمامی این سایت‌ها حفظ می‌شود و می‌توان از آن به عنوان یک الگو برای تحمل استفاده کرد. امید است با حفظ بردباری، دولت و جامعه ما را در تقویت هماهنگی و غلبه بر مشکلات قومیتی، مذهبی، نژادی و بین گروهی (SARA) که اخیراً نمایان شده است یاری کند.
ملاه مراکش: فضای یهودیان و مسلمانان در شهر سرخ مراکش [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Emily Benichou Gottreich
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: «[ملای مراکش] شور و نشاط جامعه یهودی مراکش را در دهه‌های پرآشوب گذشته قبل از حکومت استعماری و در دهه‌های اول زندگی در دوران استعمار به تصویر می‌کشد. اگرچه بر جامعه یهودیان متمرکز است، اما تصویری قانع‌کننده از مسائل سیاسی، اجتماعی و اقتصادی که تمام مراکش با آن مواجه است ارائه می‌دهد و استاندارد جدیدی برای تاریخ اجتماعی شهری تعیین می‌کند.» - دیل اف ایکلمن ملاه مراکش با در هم تنیدن رشته‌هایی از تاریخ یهودیان و مطالعات شهری اسلامی، تاریخ مکانی را که زمانی بزرگ‌ترین محله یهودیان در جهان عرب بود را در زمینه‌های تاریخی و جغرافیایی مناسب آن نشان می‌دهد. اگرچه این کتاب با پوشش دوره‌های پیشین و متأخر ساخته شده است، اما بر اواخر قرن نوزدهم تمرکز دارد، زمانی که هم سرزندگی ملا و هم استحکام الگوهای دیرینه روابط بین جمعی که در دیوارهای آن رخ می‌داد به شدت مورد آزمایش قرار می‌گرفت. . نحوه زندگی یهودیان و مسلمانان محلی و همچنین اروپاییان مقیم در تغییرات بزرگ سیاسی، اقتصادی و اجتماعی دوران پیش و اوایل استعمار، در روایت زنده امیلی گوتریش بازسازی شده است. با حمایت سخاوتمندانه بنیاد کورت منتشر شد.
سیاست در اندونزی: دموکراسی، اسلام و ایدئولوژی تساهل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Douglas Ramage
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سیاست در اندونزی نگرش ها، آرزوها و ناامیدی بازیگران کلیدی در سیاست اندونزی را در تلاش برای شکل دادن به آینده توصیف می کند. این کتاب بر نقش اسلام سیاسی تمرکز دارد. داگلاس ای.راماژ نشان می‌دهد که دولت در حفظ نهادهای سیاسی سکولار در جامعه‌ای عمدتاً مسلمان موفق بوده است. او روشی را تحلیل می کند که در آن پرسش های سیاسی با ارجاع به ایدئولوژی ملی، پانکاسیلا، چارچوب بندی می شوند.
محدودیت‌های مدارا: ارزش‌های روشنگری و تعصب دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lacorne, Denis;Delogu, C Jon(Translator);Emlein, Robin(Translator)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Columbia University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مفهوم مدرن تساهل - استقبال از تنوع به عنوان نیرویی برای خیر عمومی - در دوران روشنگری در پی قرن ها جنگ مذهبی ظهور کرد. تساهل مذهبی که برای اولین بار توسط فیلسوفانی مانند جان لاک و ولتر شرح داده شد، به تدریج در اروپا و آمریکای شمالی جای گرفت. اما با احیای تعصب و تروریسم، تساهل مذهبی به طور فزاینده ای توسط مردم وحشت زده به چالش کشیده می شود. در این کتاب، دنیس لاکورن ظهور مفهوم مدرن تساهل مذهبی را دنبال می کند تا در مورد چگونگی واکنش ما به تنش های معاصر تجدید نظر کند. در یک بحث گسترده که شامل امپراتوری عثمانی، جمهوری ونیز، و مناقشات اخیر مانند ممنوعیت برقع فرانسه و تظاهرات برتری‌طلبان سفیدپوستان در شارلوتزویل می‌شود، «محدودیت‌های مدارا» پرسش‌های مهمی است: آیا باید محدودیت‌هایی را بر آزادی بیان در کشور اعمال کنیم. نام کرامت یا نجابت انسانی؟ آیا باید نمادهای مذهبی را در میدان عمومی بپذیریم؟ آیا ما می توانیم افراد نابردبار را تحمل کنیم؟ لاکورن با اذعان به اینکه مدارا هرگز نمی‌تواند کاملاً بدون محدودیت باشد، از مفهوم روشنگری در برابر تلاش‌های اخیر برای محدود کردن آن دفاع می‌کند و استدلال می‌کند که بدون آن یک جامعه کثرت‌گرا نمی‌تواند دوام بیاورد. «محدودیت های تساهل» که جایزه مونیون را از سوی آکادمی فرانس دریافت کرده است، بازتابی قدرتمند در مورد اساسی ترین چالش های دموکراسی قرن بیست و یکم است.
فقه العقلیات: تاریخ، توسعه و پیشرفت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Said Fares Hassan
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan US ,
چکیده :
چکیده ماشینی: مسلمانان چگونه می توانند بین تعهدات مذهبی و هویت مدنی خود به عنوان شهروند در کشورهای لیبرال غربی تعادل ایجاد کنند؟ حسن توسعه یک بحث داخلی مسلمانان معاصر را در مورد تولید شکل جدیدی از فقه اسلامی، فقه الاقالیات، یا فقه اقلیت های مسلمان بررسی می کند. در این بحث سه گرایش کلیدی شناسایی می شود: گرایش لفظگرایانه پیوریتن، گرایش سنت گرا و گرایش تجدید. لفظ گرایان استدلال می کنند که اقلیت های مسلمان باید خود را از غیر مسلمانان جدا کرده و وفاداری خود را به هموطنان مسلمان خود محدود کنند. سنت‌گرایان معتقدند که اقلیت‌های مسلمان می‌توانند در سرزمین‌های غیر اسلامی زندگی کنند، اما از طریق قوانین استثنایی و فتواهای مشروط. روند تجدید نیاز به یک دسته جدید از فقه با چارچوب روش شناختی جدید که زندگی اقلیت مسلمان را در جامعه غیرمسلمان عادی و توانمند می کند، تاکید می کند. این پژوهش به تفصیل به ترسیم این روندها و بررسی پیشینه، توسعه و شرایط فعلی آنها با تمرکز ویژه بر روند نوسازی و گفتمان فقه العقلیه پرداخته است.
  • تعداد رکورد ها : 57