جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
آینده فلسفه در قرن بیست و یکم [کتاب عربی]
نویسنده:
أوليفر ليمان؛ ترجمه: مصطفی محمود محمد؛ مراجعة: رمضان بسطاویسی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
کویت: مطابع السیاسة,
چکیده :
ترجمه ماشینی معرفی نسخه انگلیسی کتاب: فلسفه به کجا می رود؟ آیا وارد هزاره پسافلسفه می شویم؟ آینده فلسفه این مفهوم را ارائه می دهد که آینده فلسفه چیست، زیرا به ما امکان می دهد نه تنها در مورد آینده، بلکه در مورد گذشته نیز حدس بزنیم. یازده مقاله واضح و مختصر موضوعات مختلفی را از اخلاق گرفته تا ذهن، زبان تا اندیشه فمینیستی، پست مدرنیسم تا دین در نظر می‌گیرند: *آینده فلسفه *تاریخ فلسفه باستان *تاریخ فلسفه مدرن *اخلاق *فلسفه سیاسی *فلسفه پست مدرن *فلسفه کاربردی *فلسفه فمینیستی *فلسفه دین *فلسفه زبان *فلسفه ذهن برای کسانی که کنجکاو هستند موضوعات فکری آینده را بررسی کنند، کتاب آینده فلسفه خواندنی جذاب و آموزنده خواهد بود.
اسپینوزا بالینی: ادغام فلسفه او با روش درمانی معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ian Miller
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ایان میلر با کشف روان‌شناسی مدرن اولیه اسپینوزا در حدود 35 سال از شروع بالینی خود، اکنون این ارتباط را از طریق مطالعه دقیق ایده‌های فلسفی کلیدی اسپینوزا شکل می‌دهد. میلر با تحلیلی دقیق و گسترده از اخلاق اسپینوزا به‌ویژه بررسی می‌کند که چگونه تفکر اسپینوزان به طور همزمان جهت مفهومی اولیه تفکر روانکاوانه را تقویت کرد و ابعاد نظری معاصر این حوزه را پیش‌بینی کرد. میلر مروری مفصل از دریافت روانکاوانه فیلسوف از آثار اولیه متفکران روانکاوان آلمانی زبان، مانند فروید و لو آندریاس-سالومه ارائه می‌کند، به سمت پذیرش انگلیسی آن، که هم بر روانکاوی اومانیستی آمریکایی در اواسط قرن و هم متفکران پیش‌بینی‌کننده‌ای از جمله تأثیر می‌گذارد. به عنوان Bion و Winnicott. این کتاب با پوشش مفاهیم کلیدی در نظریه روانکاوی و عملکرد بالینی، نشان می دهد که چگونه دانش کار فلسفی اسپینوزا می تواند به روشنگری و بهبود درمان های روانکاوی مدرن کمک کند.
کاوش های رالزی در دین و فلسفه کاربردی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Daniel A. Dombrowski (دانیل ای. دِمبِراسکی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Penn State University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: جان رالز برای بررسی مقدمات اساسی نظم سیاسی لیبرال، خود را موظف به استفاده از روشی فلسفی می دانست که از بسیاری از جزئیات زندگی عادی انتزاع می کرد. اما همین انتزاع به محل انتقاد تبدیل شد، زیرا پیامدهای نظریه او را برای سیاست‌های عمومی و زندگی در دنیای واقعی سیاسی نامشخص گذاشت. کاوش‌های رالز در دین و فلسفه کاربردی تلاش می‌کند تا این مفاهیم را آشکار کند و شکاف بین ارتفاعات امپراتوری خود رالز و پیشنهادهای سیاست عمومی واقعاً عملی که توسط برنامه‌ریزان دولتی، لابی‌گران و قانون‌گذاران ارائه شده است را پر کند. از جمله موضوعات مورد بررسی، حقوق طبیعی، اخلاقیات جنگ، برخورد با انسان‌های ناتوان ذهنی و موجودات ذی‌شعور غیرانسانی، مناقشات بر سر میراث و اقدام مثبت در پذیرش دانشگاه‌ها، و جایگاه اعتقاد مذهبی در یک جامعه دموکراتیک است. فصل آخر به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه باورهای مذهبی خود رالز، همانطور که در دو اثری که پس از مرگش در سال 2009 منتشر شد، در فرمول‌بندی او از نظریه عدالت نقش داشته است.
 فلسفه برای زندگی
سخنران:
مصطفی ملکیان
نوع منبع :
سخنرانی , فیلم
شناسنامه علمی اخلاق کاربردی
نویسنده:
محمدتقی اسلامی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قم: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها : دانشگاه معارف اسلامی,
چکیده :
اخلاق کاربردی رشته ای است که می تواند نقش چشمگیری در جلب توجه فرهیختگان و حتی خوانندگان عمومی به اهمیت مباحثات اخلاقی و ازجمله مباحثات فلسفه اخلاقی داشته باشد. ولی به دلیل این که تنها حدود چهار دهه از رویکرد معاصر عالمان اخلاق به این رشته می گذرد، و هنوز رشته ای جوان و نوپدید به حساب می آید، مناقشات و چالش هایی بر سر چگونگی شناخت و معرفی این رشته در میان پژوهندگان آن جریان دارد. در این مقاله تلاش کرده ام تا با واکاوی و تحلیل تازه ترین بحث ها، جمع بندی نسبتاً مقبولی از شناخت هویت دانشی این رشته و معرفی مهم ترین مبادی آن ارائه کنم. به این منظور به ترتیبی که منطق دانان تحت عنوان رئوس ثمانیه علم برای معرفی شناسنامه یک علم پیشنهاد کرده اند، از هشت عنوان: تعریف، موضوع، غایت، فایده، عناوین بحث، مؤلفان و مؤسسان، مرتبه علمی، و روش سخن به میان آورده، در موارد بحث انگیز وارد بحث و موضع گیری شده ام.
صفحات :
از صفحه 7 تا 22
  • تعداد رکورد ها : 5