جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
فلسفه، روان‌شناسی و اصالت روان‌شناسی‌: خوانش‌های انتقادی و تاریخی درباره چرخش روان‌شناختی در فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Dale Jacquette (auth.), Dale Jacquette (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه، روان‌شناسی و روان‌شناسی تنوع قابل‌توجهی از نظرات معاصر را در مورد چشم‌انداز پرداختن به موضوعات فلسفی از منظر روان‌شناختی ارائه می‌دهد. تاریخچه و شایستگی های فلسفی روانشناسی را مورد توجه قرار می دهد و به طور سیستماتیک به روانشناسی در پدیدارشناسی، علوم شناختی، معرفت شناسی، منطق، فلسفه زبان، معناشناسی فلسفی و هوش مصنوعی نگاه می کند. بسیاری از دیدگاه‌های فلسفی مختلف را در کنار هم قرار می‌دهد که هر کدام با استدلال فلسفی دقیق پشتیبانی می‌شوند. فلسفه، روان‌شناسی و روان‌شناسی برای متخصصان رشته‌های ذکر شده، دانشجویان کارشناسی ارشد و کارشناسی ارشد در زمینه‌های تحصیلی مرتبط، و خوانندگان عادی علاقه‌مند در نظر گرفته شده است.
تمایز میان ذات و واقعیت دین: رفع یک ابهام در روش پدیدارشناسی دین
نویسنده:
محمدرضا قائمی نیک، مجتبی زروانی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
اصفهان: حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه اصفهان,
چکیده :
پدیدارشناسی دین، بالاخص در قرن بیستم، به‌ عنوان روش یا رهیافتی در دین‌پژوهی، همچون یک روش تکمیلی برای تاریخ ادیان به‌کار گرفته شد تا در ورای پدیدارهای متکثر تاریخی ادیان، «ذات»ی واحد را صورت‌بندی و کشف نماید. از سوی دیگر، به اقتضاء پایندی به «مبانی» روشی که عمدتا از پدیدارشناسی ادموند هوسرل متأثر بوده است، «واقعیت» دین را نوعی واقعیت بین‌الاذهانی قلمداد می‌کند که شباهت این واقعیت، با «واقعیت» دین که الاهیات یا کلام سنتی بدان قائل است، صرفا اشتراک لفظ بوده و لذا تمایز ماهوی دارند. در این مقاله با بررسی پدیدارشناسی هوسرل و بیان تمایزات و تشابهات آن با پدیدارشناسی دین، کوشیده‌ایم تا اولا تمایز میان «ذات» و «واقعیت» دین در پدیدارشناسی دین و ثانیا تمایز «واقعیت» دین در پدیدارشناسی و «واقعیت» دین در الاهیات سنتی را تبیین نماییم. در بخش نتیجه‌گیری به این نکته اشاره شده است که عدم توجه به این تمایز مهم، سبب ناکامی در پژوهش‌های دینی، از جمله پژوهش‌های پدیدارشناختی خواهد شد.
صفحات :
از صفحه 51 تا 70
  • تعداد رکورد ها : 2