جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
سکولاریسم و آزادی وجدان
نویسنده:
چارلز تیلور، جاسلین مکلور ؛ ترجمه: مهدی حسینی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : روزبهان,
رخوت مدرنیته
نویسنده:
چارلز تیلور؛ مترجم: انور محمدی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
جامعه شناسان,
عصر سکولار
عنوان :
نویسنده:
چارلز تیلور ؛ ترجمه انور محمدی.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران : انتشارات جامعه‌شناسان; روش‌شناسان,
زندگی فضیلت‌مند در عصر سکولار
نویسنده:
چارلز تیلور؛ مترجم: فرهنگ رجایی؛ ویراستار: کاوه اکبری
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: آگاه,
اخلاق اصالت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Charles Taylor (چارلز تیلور)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: همه جا صحبت از زوال می شنویم، از جهانی که زمانی بهتر بود، شاید پنجاه سال پیش، شاید قرن ها پیش، اما مطمئناً قبل از اینکه مدرنیته ما را در مسیر مشکوک خود بکشاند. در حالی که برخی از لغزش فرهنگ غرب به سمت نسبی‌گرایی و نیهیلیسم ابراز تاسف می‌کنند و برخی دیگر این روند را به عنوان نوعی پیشرفت رهایی بخش تحسین می‌کنند، چارلز تیلور از ما می‌خواهد که با بحران‌های اخلاقی و سیاسی زمان خود روبرو شویم و از چالش‌های مدرنیته حداکثر استفاده را ببریم. بر اساس اکثر روایت‌ها، در مرکز ناراحتی مدرن، مفهوم اصالت، خودشکوفایی است که به نظر می‌رسد کل سنت ارزش‌های مشترک و تعهد اجتماعی را بی‌اثر می‌کند. اگرچه تیلور خطرات مرتبط با حرکت مدرنیته به سوی خودآگاهی را تشخیص می‌دهد، اما به سرعت دیگران آن را نادیده نمی‌گیرد. او خواستار توقف بدبینی فرهنگی است. تیلور در بحث درباره ایده‌ها و ایدئولوژی‌ها از فردریش نیچه تا گیل شیهی، از آلن بلوم تا میشل فوکو، خوب را از مضر در پرورش مدرن خود اصیل جدا می‌کند. او کل شبکه فکری و اخلاقی را بیان می کند که تلاش ما برای خودسازی را با انگیزه ما به سمت خودسازی پیوند می دهد، و نشان می دهد که چگونه چنین تلاش هایی باید در برابر مجموعه ای از قوانین موجود، یا شبکه ای از سنجش اخلاقی انجام شود. در مقابل این شبکه، مشغله های مدرن ما با بیان، حقوق، و ذهنیت اندیشه بشری خود را به عنوان دارایی نشان می دهد، نه بدهی. تیلور با نگاه کردن به قضاوت‌های ساده‌گرایانه و یک‌جانبه فرهنگ مدرن، با تمایز خوب و ارزشمند از خطرناک‌های اجتماعی و سیاسی، وعده عصر ما را بیان می‌کند. کتاب تقویت‌کننده و تحریک‌آمیز او به چالش مدرنیته گوش می‌دهد و همه ما را به پاسخگویی به آن فرا می‌خواند.
فضیلت مادی: اخلاق و بدن در چین اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Csikszentmihalyi
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Brill,
بعد از گفتمان: اشیا، تأثیرات، اخلاق [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bjørnar J. Olsen ; Mats Burström; Caitlin DeSilvey; Þóra Pétursdóttir
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : پس از گفتمان پاسخی میان رشته ای به گرایش اخیر به دور از رویکردهای زبانی و متنی و به سوی اشیا و تأثیرات آنهاست. هزاره جدید تغییرات جدی در چشم انداز فکری ایجاد کرد. رویکردهای مورد علاقه مرتبط با چرخش زبانی و متنی مقداری از ارزش خود را از دست دادند و کنجکاوی و نگرانی جدیدی نسبت به چیزها و ماهیت آنها دنبال شد. پس از گفتمان، با گردآوری کمک‌های باستان‌شناسی، مطالعات میراث، تاریخ، جغرافیا، ادبیات و فلسفه، طیف وسیعی از تامل‌ها را در مورد اینکه چه چیزهایی هستند، چگونه تحت تأثیر آنها قرار می‌گیریم و نگرانی‌های اخلاقی که آنها را به وجود می‌آورند، ارائه می‌کند. از طریق مجموعه‌ای متنوع از مطالعات موردی، راه‌های برخورد با موضوعاتی را بررسی می‌کند که از طریق دیدگاه‌هایی که صرفاً از زبان و گفتمان به دست می‌آیند، خارج می‌شوند، یا به سادگی نمی‌توان آنها را درک کرد. After Discourse دیدگاه های چالش برانگیز جدیدی را برای محققان و دانشجویان علاقه مند به برخوردهای غیر متنی بین افراد و اشیایی که ما با آنها جهان را به اشتراک می گذاریم ارائه می دهد.
مرزهای گفتمان اخلاقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mane Hajdin
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Loyola University Press,
گفتمان حقوق بشر بین آزادی و رفاه: گفتگو با ژاک ماریتن و آمارتیا سن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jiji Philip
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Nomos Verlagsgesellschaft,
چکیده :
ترجمه ماشینی : با توجه به این واقعیت که بحث های سیاسی رایج در مورد جایگاه و اهمیت آزادی و رفاه تقریباً دو قطبی است، این کتاب از هر دوی آنها به عنوان ضروری برای کرامت و رفاه انسانی دفاع می کند. رویکرد توانایی آمارتیا سن نتیجه انتقاد سازنده او از لیبرالیسم سیاسی جان رالز است. اگرچه ژاک ماریتن اغلب به عنوان پیشرو رالز در نظر گرفته می شود، اما هنوز در رابطه با رویکرد قابلیت سن مورد بحث قرار نگرفته است. علیرغم کمک های پیشگام ماریتن به گفتمان حقوق بشر در قرن بیستم، شخصیت گرایی او فقط به اندازه کافی خواسته های حقوق رفاهی را منعکس و توضیح نمی دهد. با توجه به این کسری مشترک در سنت‌های لیبرال، این کتاب استدلال می‌کند که گفتمان حقوق بشر سن، با «نظام حقوق هدف» خود، به طور متقاعدکننده‌ای هم آزادی و هم حقوق رفاه را با هم ترکیب می‌کند. به‌علاوه، هم گفتمان‌های حقوق بشر و هم گفتمان‌های توسعه انسانی را ادغام می‌کند و در نتیجه پایه‌ای محکم برای رویکرد مبتنی بر حقوق به توسعه ایجاد می‌کند.
لفاظی مک کلاسکی: اخلاق گفتمانی در اقتصاد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Benjamin Balak
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: لفاظی علم اقتصاد مدت‌ها مدعی عینیت علمی بوده است، با این حال جوآن رابینسون، اقتصاددان بزرگ و فقید، استدلال می‌کند که «هدف از مطالعه اقتصاد، دستیابی به مجموعه‌ای از پاسخ‌های آماده برای سؤالات اقتصادی نیست، بلکه آموختن چگونگی اجتناب از فریب خوردن است. اقتصاددانان.» این کتاب منحصر به فرد به بررسی استفاده از بلاغت در علم اقتصاد می پردازد و بر کار دیر مک کلوسکی و دیگر فیلسوفان بزرگ اقتصادی تمرکز دارد. مک‌کلاسکی یکی از شناخته‌شده‌ترین نام‌ها در علم اقتصاد است، اما این اولین تلاش واقعی برای تحلیل آثار او در قالب کتاب است. او اقتصاد را زبانی می‌داند که از تمام ابزارهای بلاغی گفتگوی روزمره استفاده می‌کند، و دیدگاه بحث‌برانگیز او در مورد قضاوت اقتصاد بر اساس معیارهای زیبایی‌شناختی و ادبی بسیار تأثیرگذار بوده است. بنجامین بالاک با استفاده از دیدگاه‌های دریدا و فوکوالت، متون اصلی مک‌کلاسکی را تحلیل می‌کند و رویکردهای زبان‌شناختی، ادبی و فلسفی آن‌ها را ارزیابی می‌کند. این بررسی طولانی مدت در مورد پیامدهای روش‌شناختی و فلسفی کار مک‌کلاسکی برای فیلسوفان و اقتصاددانان به طور یکسان مورد توجه خواهد بود.