جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
پارلمان جهانی ادیان: برخورد شرق غرب، شیکاگو، 1893 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Hughes Seager
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Indiana University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : پارلمان 1893 که به عنوان نمایشی باشکوه از ادیان اصلی جهان تلقی می‌شد، تلاش کرد تا «تمام ادیان را علیه بی‌دینی» متحد کند. این یک لحظه منحصر به فرد در ایجاد فرهنگ مذهبی کثرت گرایانه تر در آمریکا، بسیاری از آمریکایی ها را با مذاهب شرقی و اعمال مراقبه مانند یوگا آشنا کرد. برخی از جامعه مسیحی این گردهمایی را نشانه ای از نزدیک شدن به تحقق امید میسیونر برای بشارت دادن به جهان می دانستند، در حالی که برخی دیگر جهان مسیحیت تقسیم شده را در معرض تهدید ادیان شرق می دیدند. ریچارد هیوز سیگر این رویداد جذاب را با تمام پیچیدگی‌هایش بررسی می‌کند و در مقدمه‌ای جدید، تحقیقات اخیر را خلاصه می‌کند و به کثرت‌گرایی مذهبی در عصر افراط‌گرایی مذهبی می‌پردازد.
بودیسم در آمریکا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Hughes Seager
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : بودیسم با تاریخی که به هند باستان بازمی‌گردد، از زمان جنبش ماورایی آمریکا در دهه‌های 1830 و 1840 بر فرهنگ آمریکا تأثیر گذاشته است. با این حال، تنها در چند دهه گذشته، این فلسفه پیوندی شروع به شکوفا شدن به یک دین کامل آمریکایی کرده است که از سه گروه بزرگ تشکیل شده است: جمعیت مهاجر آسیایی در حال رشد، تعداد زیادی از نوکیشان بومی و بودایی های آسیایی آمریکایی قدیمی. . در بودیسم در آمریکا، ریچارد سیگر، مورخ مذهبی، تصویری ادراکی و جذاب از جوامع، مؤسسات، اعمال، و افرادی ارائه می‌دهد که از منظر بودایی معاصر هستند. کتاب با بررسی مختصری از باورهای بودایی آغاز می‌شود - داستان زندگی بودا، معنای روشنگری، تحقق، پرورش عدم دلبستگی، و سایر مفاهیم اصلی -- و تاریخ بودایی در آسیا و ایالات متحده. در قسمت 2، سیگر شش نمایه خوش ساخت از سنت های بودایی را ارائه می دهد که از ژاپن، تبت، آسیای جنوب شرقی و جاهای دیگر به ایالات متحده آورده شده است. این بخش چالش‌ها و مشکلاتی را که با انتقال و تطبیق یک دین آسیایی به آمریکای اواخر قرن بیستم پیش آمده است، نشان می‌دهد: چه کسی می‌تواند تدریس کند و چه کسی می‌تواند رهبری کند؟ نقش مناسب افراد غیر روحانی و راهبان در جامعه‌ای که فاقد سنت رهبانی قوی است چیست؟ بخش آخر موضوع کلی آمریکایی‌سازی را بررسی می‌کند و به تحولات اخیر در سه حوزه مهم می‌پردازد - برابری جنسیتی، تغییرات اجتماعی مترقی، و درون بودایی و گفتگوی بین ادیان سیگر با این استدلال که شکاف میان نوکیشان اخیر و جوامع مهاجر جدید برجسته‌ترین ویژگی صحنه معاصر است، بودیسم آمریکایی را به عنوان یک کل ارزیابی می‌کند و به آینده آن می‌نگرد: آیا دارما، آموزه‌های سنتی بودایی، برای تطبیق با سبک زندگی کاهش می‌یابد. آمریکایی های طبقه متوسط و مصرف کننده؟ آیا این دین به شدت غیرمتمرکز، انجمن های ملی قوی ایجاد خواهد کرد، مانند کاتولیک و یهودیت؟ چه مؤسساتی - دانشگاه‌ها، صومعه‌ها، یا مراکز دارما که توسط افراد غیر عادی اداره می‌شوند و برای آنها - در حفظ و توسعه سنت بودایی آمریکایی مؤثرتر خواهند بود؟ این بررسی شفاف، پایه‌هایی را برای درک یکی از حیاتی‌ترین ادیان جدید ایالات متحده ایجاد می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 2