جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
فلسفه جنگ [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Darran Alexander Moseley
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه در چهار بخش مجموعه ای از براهین فلسفی مربوط به جنگ را بررسی می کند. نتیجه گیری این است که جنگ مفهومی قابل تعریف و کاربردی است، جنگ بالاتر از سطح واکنش های بیولوژیکی نتیجه باورها است، تمایز عینی بین اقدامات تهاجمی و تدافعی وجود دارد و جنگ تنها در حمایت از حقوق اصلی قابل توجیه است. . بخش اول به تحلیل تعاریف رقیب جنگ می پردازد. استدلال می‌شود که مفهوم جنگ از نظر فلسفی مناسب است و وجه مشترک مفهومی بین جنگ‌های خاص را در بر می‌گیرد. ماهیت جنگ به عنوان "شرط خشونت بی پایان" تعریف شده است. بخش دوم به بررسی روابط علّی بین باورهای متافیزیکی و معرفت‌شناختی و جنگ می‌پردازد. اعتقاد بر این است که جنگ را نمی توان به عنوان یک واقعیت غیرقابل تغییر در جهان توضیح داد، از این رو توضیحات قطعی به نفع این نتیجه گیری که جنگ ها محصول ایده ها هستند و ایده ها به طور ارادی به دست می آیند، شکست می خورند. بخش سوم به کاوش در روایت های جبرگرایانه از جنگ ادامه می دهد و بررسی می کند که چگونه تئوری های مختلف طبیعت انسان سعی در توضیح علت وقوع جنگ دارند. برای اهداف روش شناختی، طبیعت انسان به جنبه های بیولوژیکی، فرهنگی و عقلانی تقسیم می شود. تئوری هایی که سعی می کنند جنگ را تنها با استفاده از یک جنبه تفسیر کنند، ناکافی هستند، زیرا هر جنبه ای منطقاً باید وجود و در نتیجه تأثیر سایر جنبه ها را فرض کند. نتیجه گیری می شود که جنگ های انسانی محصول ایده ها هستند، اما ایده ها بین اشکال ضمنی و صریح قابل تشخیص هستند. اشکال ضمنی دانش از طریق تعامل اجتماعی تکامل می یابند و گاهی پیامدهای ناخواسته ای دارند. جنگ در سطح فرهنگی می‌تواند محصول کنش انسان باشد، اما نه طرح انسان (فرگوسن)، از این رو تلاش‌ها برای از بین بردن جنگ تنها به‌واسطه عقل، ناکام خواهند ماند. بخش چهارم کاربرد استدلال اخلاقی و سیاسی در جنگ را ارزیابی می کند. اولاً استدلال می شود که اخلاق، در قالب حقوق اصلی جهانی شدنی و قواعد رفتار عمومی ایجاد شده اجتماعی، نباید از حوزه جنگ حذف شود. ثانیاً نتیجه می‌شود که دولت عادل ایده‌آل برای حمایت از حقوق وجود دارد که از آن نتیجه می‌شود که جنگ‌های دفاعی و جنگ‌های مداخله‌ای برای حمایت از حقوق از نظر اخلاقی قابل پشتیبانی هستند.
از الف تا ی فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Alexander Moseley
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: الف تا ض فلسفه، مقدمه ای مختصر و قابل دسترس برای موضوعی جذاب است. ایده آل برای خواننده عمومی یا دانش آموز سال اول، این راهنمای A تا Z تمام اصطلاحات، مفاهیم و متفکران کلیدی را پوشش می دهد. این کتاب بیش از 100 مدخل بدون اصطلاحات تخصصی را در مورد موضوعاتی از اخلاق حیوانات تا ویتگنشتاین ارائه می‌کند و شامل حکایات شوخ‌آمیز و نکات مفیدی برای مطالعه بیشتر است. برای لذت بردن از این راهنمای خواننده پسند، هیچ دانش قبلی از فلسفه لازم نیست، این ابزار مرجع ایده آل برای هر کسی است که در فلسفه شروع می کند. الف تا ض فلسفه، مقدمه ای مختصر و قابل دسترس برای موضوعی جذاب است. ایده آل برای خواننده عمومی یا دانش آموز سال اول، این راهنمای A تا Z تمام اصطلاحات، مفاهیم و متفکران کلیدی را پوشش می دهد. این کتاب بیش از 100 مدخل بدون اصطلاحات تخصصی را در مورد موضوعاتی از اخلاق حیوانات تا ویتگنشتاین ارائه می‌کند و شامل حکایات شوخ‌آمیز و نکات مفیدی برای مطالعه بیشتر است. برای لذت بردن از این راهنمای خواننده پسند، هیچ دانش قبلی از فلسفه لازم نیست، این ابزار مرجع ایده آل برای هر کسی است که در فلسفه شروع می کند.
  • تعداد رکورد ها : 2