جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
اخلاق سنتی اسلامی: مفهوم فضیلت معنوی و پیامدهای آن برای حقوق بشر معاصر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Irfaan Jaffer
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه از دو بخش اصلی تشکیل شده است. بخش اول استدلال می‌کند که فرهنگ اجتماعی کنونی و ساختار حقوقی حقوق بشر بین‌المللی اگر واقعاً هدف آن جهانی شدن در دامنه باشد، باید انعطاف‌پذیرتر و فراگیرتر باشد. این به این دلیل است که اعلامیه جهانی و شاخه های آن هنوز بر پایه اصول سکولار-لیبرال استوار است و بنابراین، آنها با سنت های فرهنگی دیگر در تضاد هستند. برای این منظور، این بخش به بررسی انتقادی تاریخچه های رایج حقوق بشر و نظریه های اخلاقی معاصر می پردازد که سعی در توجیه حقوق بشر دارند. با انجام این کار، استدلال می کند که بحث هنوز ادامه دارد و بنابراین، حذف هر گونه دیدگاه جایگزین غیرقابل توجیه است. بنابراین، هدف بخش اول ایجاد فضای گفتگو برای یکی از این دیدگاه های جایگزین است. بخش دوم این پایان‌نامه نظریه‌ای درباره اخلاق فضیلت می‌سازد که این توانایی را دارد که بینشی اسلامی از حقوق بشر را پایه‌گذاری کند. این بدان دلیل است که اخلاق فضیلت به مسائل اساسی مربوط به وجود انسان می پردازد که در نهایت قانون اساسی حقوق بشر را تعیین می کند. برای پاسخ به این پرسش‌ها، این پژوهش در چارچوب مکتب سنت‌گرایی اسلامی عمل می‌کند و به این نتیجه می‌رسد که بسیاری از اصطکاک‌های اسلام و حقوق بشر معاصر به این دلیل است که این مکتب بر فهم‌های سکولار-لیبرال تأکید دارد. آزادی، برابری و عدالت. در مقابل، این پژوهش استدلال می‌کند که الگوی حقوق بشر اسلامی باید مبتنی بر خداوند و وحی او باشد و علاوه بر این، باید بر وظایف انسانی، تحول درونی و تعادل اجتماعی تأکید کند. همچنین استدلال می‌کند که یک جامعه حقوق بشر اسلامی، جامعه‌ای است که مملو از یادآوری‌های حضور الهی است و به گونه‌ای ساختار یافته است که به مسلمانان اجازه می‌دهد تا به هدف اصلی خود در زندگی دست یابند، قلبی با فضیلت در دنیا و سعادت در آخرت. بخش دوم با ارائه نکات مقدماتی در مورد مسائل حقوق بشر معاصر مانند اجرای قوانین اسلامی به طور کلی، کثرت گرایی، تنبیه بدنی و جنسیت به پایان می رسد. در انجام این کار، این مطالعه استدلال می کند که فضاهای همگرایی وجود دارد که حداقل اجماع همپوشانی بین این دو سنت ایجاد می کند. با این حال، این مطالعه همچنین استدلال می کند که تفاوت های اساسی وجود دارد و این تفاوت ها باید مورد استقبال نظریه پردازان و مدافعان حقوق بشر قرار گیرد.
اخلاق سنتی اسلامی: مفهوم فضیلت و پیامدهای آن برای حقوق بشر معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Irfaan Jaffer (عرفان جعفر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Vernon Press ,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: «اخلاق سنتی اسلامی: مفهوم فضیلت و پیامدهای آن برای حقوق بشر» بر موضوع اسلام و مدرنیته و اسلام و حقوق بشر تمرکز دارد، موضوعی که با ظهور جهانی شدن و علاقه به افراط گرایی اسلامی و توجه به افراط گرایی اسلامی رایج و مرتبط شده است. حقوق بشر. این کتاب با فعالیت در چارچوب مکتب فکری سنتی یا «سنت‌گرایی اسلامی» خود را متمایز می‌کند. در انجام این کار، از سنت معنوی و فکری 1400 ساله اسلام و درک آن از اخلاق و فضیلت، همراه با حقیقت، عدالت، آزادی و برابری استفاده می کند. این کتاب استدلال می‌کند که رویکرد پیشامدرن اسلام در ایجاد یک الگوی حقوق بشری سازمانی و یکپارچه برای مسلمانان ضروری است. بخش اول استدلال می‌کند که درک و اجرای کنونی حقوق بشر بین‌المللی باید انعطاف‌پذیرتر و فراگیرتر باشد، اگر واقعاً هدف آن جهانی شدن در دامنه باشد. این به این دلیل است که «اعلامیه جهانی» و شاخه های آن هنوز بر پایه اصول سکولار-لیبرال استوار است، و بنابراین، با سنت های فرهنگی دیگر در تضاد است. برای این منظور، این بخش به بررسی انتقادی تاریخچه های رایج حقوق بشر و نظریه های اخلاقی معاصر می پردازد که سعی در توجیه حقوق بشر دارند. بخش دوم این کتاب مروری کلی بر موضوع «اسلام و حقوق بشر» دارد. پس از تشریح برخی از مشکلات اصلی، این بخش به بررسی راه حل های مختلف ارائه شده توسط دانشگاهیان و دانشمندان مسلمان می پردازد که بر چهار نوع پاسخ مسلمانان به مدرنیته و حقوق بشر تمرکز دارد: لیبرال، مترقی، سنتی و بنیادگرا. نتیجه گیری می شود که «فضاهای همگرایی» بین اخلاق مدرن-لیبرال و اخلاق فضیلت سنتی اسلامی وجود دارد و در عین حال معتقد است که تفاوت های اساسی نیز وجود دارد و این تفاوت ها باید مورد استقبال نظریه پردازان و طرفداران حقوق بشر قرار گیرد.
  • تعداد رکورد ها : 2