جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 5
محاکمه به دلیل: علم، دین و فرهنگ در امر گالیله [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maurice A. Finocchiaro (موریس آ. فینوکیارو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی : در سال 1633، تفتیش عقاید رومی، گالیله را به دلیل دفاع از نظریه نجومی مبنی بر حرکت زمین، و به طور ضمنی این اصل الهیاتی که کتاب مقدس مرجع علمی نیست، به عنوان یک بدعتگذار مظنون محکوم کرد. این رویداد بحث‌برانگیز موج‌هایی را در قرن‌ها به راه انداخته است و تجسم مبارزه بین متفکری است که به عنوان پدر علم مدرن شناخته می‌شود، و نهادی که هم یکی از بزرگترین ادیان و هم یکی از کهن‌ترین سازمان‌های جهان است. این محاکمه هم به عنوان نشانی آشکار از ناسازگاری علم و دین و هم به عنوان نمونه ای خیره کننده از عقلانیت، روش علمی و تفکر انتقادی ذکر شده است. در مورد محاکمه گالیله مطالب زیادی نوشته شده است، اما بیشتر آثار از دیدگاه خاصی استدلال می کنند - از دیدگاه علم سکولار علیه کلیسا، یا توجیه موضع مذهبی. هدف موریس فینوکیارو ارائه یک گزارش تاریخی متوازن است که ظرایف فرهنگی را ترسیم می کند. او با افشای روایت جذاب محاکمه گالیله، آن را در برابر پس زمینه فکری و فلسفی معاصر آن قرار می دهد. به طور خاص، فینوکیارو بر استدلال‌ها و شواهد معاصر موافق و مخالف حرکت زمین تمرکز می‌کند، که مبتنی بر مشاهدات نجومی، فیزیک حرکت، اصول فلسفی در مورد ماهیت دانش، و اصول الهیاتی در مورد حجیت و تفسیر کتاب مقدس بود. فینوکیارو به دنبال هر دو طرف مناقشه و تأثیر فلسفی گسترده آن، رابطه پیچیده بین علم و دین را آشکار می کند و نشان می دهد که چگونه گالیله به عنوان مدلی از استدلال منطقی شناخته شد.
تلاش مجدد گالیله، 1633-1992 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maurice A Finocchiaro (موریس آ فینوکیارو)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
International Society for Science and Religion,
چکیده :
ترجمه ماشینی : محکومیت گالیله (1633) -- انتشار و انتشار اخبار (1633-1651) -- واکنش های نمادین: دکارت، پیرسک، دختر گالیله (1633-1642) -- قطبی سازی ها: سکولاریسم، لیبرالیسم، بنیادگرایی (16133) - مصالحه: ویویانی، آزوت، لایب نیتس (1654-1704) - اسطوره سازی یا روشنگری؟ پاسکال، ولتر، دایره المعارف (1657-1777) -- بی کفایتی یا روشنگری؟ پاپ بندیکت چهاردهم (1740-1758) -- دروغ های جدید، اسناد، اسطوره ها، عذرخواهی ها (1758-1797) -- جنگ ها و محاکمه های ناپلئونی (1810-1821) -- تفتیش عقاید از طرف گالیله؟ ماجرای Settele (1820) و فراتر از آن (1835) - انواع شکنجه: اسطوره زدایی از محاکمه گالیله؟ (1835-1867) - تخلف از عدالت؟ مستندات نادرستی (1867-1879) - گالیله دوباره درست، دوباره اشتباه: هرمنوتیک، معرفت شناسی، "بدعت" (1866-1928) - قهرمان کاتولیک: بازپروری سه صد ساله (1941-1947) - کیفرخواست سکولار: اتمی برشت بمب و دو فرهنگ کوستلر (1947-1959) - تاریخ در محاکمه: ماجرای پاچینی (1941-1979) - "بازسازی" بیشتر: پاپ ژان پل دوم (1979-1992).
گالیله ضروری است [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Galileo Galilei, Maurice A. Finocchiaro
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Hackett Pub Co,
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مجموعه جدید که کل دوران حرفه‌ای گالیله را در بر می‌گیرد، ترجمه‌ای مشروح از مهم‌ترین نوشته‌های گالیله را ارائه می‌کند که بر اساس تأثیر تاریخی آنها از قرن هفدهم تا کنون قضاوت می‌شود. بنابراین نه تنها آن دسته از نوشته‌هایی را ارائه می‌کند که بیشترین ارتباط را با پیشرفت‌های کلیدی در فیزیک، نجوم، معرفت‌شناسی و روش‌شناسی علمی دارند، بلکه آن‌هایی را که بیشتر مرتبط با فرهنگ عمومی هستند، از جمله نوشته‌هایی درباره رابطه علم و دین، ارائه می‌کند.
گالیله و هنر استدلال: مبانی بلاغی منطق و روش علمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maurice A. Finocchiaro
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands,
چکیده :
ترجمه ماشینی : کار گالیله نه تنها به‌عنوان پایه‌ای از فیزیک مدرن، بلکه به‌عنوان مدل - و شاید الگوی پارادایمیک - روش علمی، و بنابراین به‌عنوان نمونه‌ای برجسته از عقلانیت علمی، از دیرباز اهمیت داشته است. با این حال، همانطور که می دانیم، موضوع به این سادگی نیست. دامنه خوانش های گالیله به قدری متنوع است که می توان به این نتیجه رسید که این مورد مربوط به چاکون پسر گالیله است. که در اینجا، مانند کتاب مقدس، یا افلاطون یا کانت، فروید یا بیداری فینیگان، متون خود تعیین نمی کنند که چه چیزی اخلاقی باید به آن اشاره شود. اما اگر قرائت متعارفی وجود نداشته باشد، چگونه می توان متون را به عنوان شاهد یا مثالی از دیدگاه متعارف عقلانیت علمی مانند گالیله در نظر گرفت؟ یا در عوض، این چنین است که ما به طور پیشینی تصمیم می گیریم که هنجارهای عقلانیت چیست و سپس از میان متون استفاده می کنیم تا آنهایی را که این هنجارها را برآورده می کنند، شناسایی کنیم؟ به طور خاص، چگونه و بر چه اساس باید نظریه های علمی یا استدلال علمی را بپذیریم یا رد کنیم؟ اگر بخواهیم این کار را بر اساس تحلیل تاریخی انجام دهیم که در واقع چگونه نظریه ها پذیرفته یا رد شدند، چگونه «است» را از «باید» تشخیص دهیم؟ چه چیزی از چنین تحلیل یا بازسازی در مورد چگونگی پذیرش یا رد نظریه ها به دست می آید؟ مطالعه موریس فینوکیارو درباره گالیله رویکردی مهم و بدیع به مسئله عقلانیت علمی از طریق یک مطالعه سیستماتیک ارائه می‌کند.
دلیل محاکمه: علم، دین و فرهنگ در ماجرای گالیله [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Maurice A. Finocchiaro (موریس آ. فینوکیارو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در سال 1633، تفتیش عقاید روم، گالیله را به دلیل دفاع از نظریه نجومی مبنی بر حرکت زمین، و به طور ضمنی این اصل الهیاتی که کتاب مقدس مرجع علمی نیست، به عنوان یک بدعت گذار مظنون محکوم کرد. این رویداد بحث‌برانگیز موج‌هایی را در قرن‌ها به راه انداخته است و تجسم مبارزه بین متفکری است که به‌عنوان پدر علم مدرن شناخته می‌شود، و نهادی که هم یکی از بزرگ‌ترین ادیان و هم کهن‌ترین سازمان‌های جهان است. این محاکمه هم به عنوان نشانی آشکار از ناسازگاری علم و دین و هم به عنوان نمونه ای خیره کننده از عقلانیت، روش علمی و تفکر انتقادی ذکر شده است. در مورد محاکمه گالیله مطالب زیادی نوشته شده است، اما بیشتر آثار از دیدگاه خاصی استدلال می کنند - از دیدگاه علم سکولار علیه کلیسا، یا توجیه موضع مذهبی. هدف موریس فینوکیارو ارائه یک گزارش تاریخی متوازن است که ظرایف فرهنگی را ترسیم می کند. او با افشای روایت جذاب محاکمه گالیله، آن را در برابر پس زمینه فکری و فلسفی معاصر آن قرار می دهد. به طور خاص، فینوکیارو بر استدلال‌ها و شواهد معاصر موافق و مخالف حرکت زمین تمرکز می‌کند که مبتنی بر مشاهدات نجومی، فیزیک حرکت، اصول فلسفی در مورد ماهیت دانش، و اصول الهیاتی در مورد حجیت و تفسیر کتاب مقدس بود. فینوکیارو به دنبال هر دو طرف مناقشه و تأثیر فلسفی گسترده آن، رابطه پیچیده بین علم و دین را آشکار می کند و نشان می دهد که چگونه گالیله به عنوان مدلی از استدلال منطقی شناخته شد.
  • تعداد رکورد ها : 5