جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
فلسفه علم و تحقیق تاریخی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
John Losee (جان لازی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Oxford University Press, USA,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه علم و تاریخ علم هر دو تفاسیر عمل علمی هستند و رابطه بین این دو رشته می تواند اشکال مختلفی داشته باشد: آنها ممکن است متقابلاً انحصاری، وابسته به یکدیگر یا با شمولیت مرتبط باشند. خیلی بستگی به این دارد که آیا فلسفه علم به عنوان یک علم تجویزی یا توصیفی در نظر گرفته می شود. این کتاب به ماهیت رابطه بین فلسفه علم و تاریخ علم می پردازد و به درک ما از فعالیت هایی که علم را در بر می گیرد، نور جدیدی می اندازد.
عصر طلایی فلسفه علم 1945 تا 2000: بازسازی گرایی منطقی، توصیف گرایی، طبیعت گرایی هنجاری، و بنیادگرایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Losee (جان لازی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب راهنمای رویکردهای اصلی فلسفی علم از زمان جنگ جهانی دوم را به خواننده ارائه می دهد. جان لوزی با در نظر گرفتن مبانی، استدلال‌ها و نتیجه‌گیری‌های چهار جنبش اصلی - بازسازی‌گرایی منطقی، توصیف‌گرایی، طبیعت‌گرایی هنجاری و بنیادگرایی - به بررسی این موضوع می‌پردازد که چگونه فلسفه درک ما از علم را هم شکل داده و هم آن را گسترش داده است. این جلد شامل شخصیت‌های مهم علم قرن بیستم است و با کارهای فیلسوفان علم قبلی، از جمله نورمن کمپبل، رودولف کارنپ، ارنست ناگل، کارل پوپر، ریچارد داوکینز و جان ورال درگیر است. به طور خاص، عصر طلایی فلسفه علم، 1945 تا 2000 با هدف پاسخگویی به سؤالات زیر است: چگونه باید فلسفه های علم رقیب را ارزیابی کرد؟ آیا فلسفه علم باید یک رشته تجویزی باشد؟ آیا فلسفه علم می تواند بدون تعیین اصول ارزشیابی فرا تاریخی به جایگاه هنجاری دست یابد؟ و سرانجام، درک تاریخ علم چگونه می تواند به ما در تحلیل فلسفه علم کمک کند؟ در پاسخ به این پرسش‌ها، این کتاب به ما نشان می‌دهد که چرا علم را آنگونه که می‌فهمیم. عصر طلایی فلسفه علم 1945 تا 2000 خواندنی ضروری برای دانشجویان و محققانی است که در تاریخ و فلسفه علم کار می کنند.
درآمدی بر نظریه های پیشرفت علمی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Losee (جان لازی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: لوزی تفاسیر پیشرفت علمی را از ویلیام ویول تا کارل پوپر و ایمره لاکاتوش تا توماس کوهن و فراتر از آن، تا آخرین بحث‌های معاصر را پوشش می‌دهد.
درآمدی تاریخی بر فلسفه علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Losee (جان لازی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
OXFORD UNIVERSITY PRESS,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این مقدمه هیجان‌انگیز که برای خوانندگانی که برای اولین بار این موضوع را می‌خوانند طراحی شده است، توضیحی تاریخی از دیدگاه‌های متفاوت در مورد فلسفه علم ارائه می‌دهد. لوزی با نمایه‌های مختصری که فیلسوفان عمده‌ای را که مشارکت‌هایشان در این کتاب مورد بحث قرار می‌گیرد، ارائه می‌کند، به بررسی پرسش‌های بحث‌برانگیز طولانی‌ای که توسط فیلسوفان و دانشمندان درباره ارزیابی صحیح علم مطرح شده است، می‌پردازد. این نسخه جدید شامل تحولات معاصر در این رشته، از جمله کارهای اخیر در مورد ارزیابی تئوری، تمرین تجربی، بحث بر سر واقع گرایی علمی، و فلسفه زیست شناسی است. این اثر با رویکردی متعادل و آموزنده، حجم مقدماتی ایده آلی است.
نظریه های علیت: از دوران باستان تا امروز [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Losee (جان لازی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Transaction Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: چه نوع نهادهایی به عنوان «علل» و «موثر» واجد شرایط هستند؟ رابطه علت و معلول چیست؟ دعاوی سببی چگونه ارزیابی می شود؟ پرسش اول به ساختار جهان می پردازد; دوم در مورد نظریه هایی است که رابطه علل و معلول را تفسیر می کنند. در حالی که سومی مربوط به رویه صحیح در علم و زندگی روزمره است. این جلد تاریخچه گسترده ای از پاسخ هایی است که به این سه سؤال و رابطه آنها با درک علمی داده شده است. لوسی تعدادی از نظریه های علیت را در یک بررسی تاریخی ارائه می کند که بر رابطه متقابل بین این نظریه ها و تحولات علم تأکید دارد. تحلیل او نقاط قوت و ضعف این نظریه ها را به نمایش می گذارد تا به درک فعلی ما از ارتباط علی کمک کند. از جمله مواضع مورد بحث می توان به مواضع ارسطو، هیوم، کانت، میل، سالمون، لوئیس و وودوارد اشاره کرد. تحلیل Losee نقاط قوت و ضعف نظریه‌هایی را نشان می‌دهد که ارتباط علّی را با نظم توالی، افزایش احتمال، انتقال انرژی، مبادله یک کمیت حفظ‌شده، وابستگی خلاف واقع، و استنتاج‌پذیری شناسایی می‌کنند. این نظریه ها، تا حدی، با توانایی آنها در حل مشکلات ناشی از مواردی از تعیین بیش از حد، علیت با حذف، علیت پیشگیرانه، و علیت با قطع ارتباط مورد قضاوت قرار می گیرند. از آنجایی که کاربرد نظریه ها در این موارد با هم مخالف است، استراتژی به کارگیری مفاهیم چندگانه علیت بررسی می شود. نظریه‌های علیت نیز مشکلات خاصی را برای تحلیل علی که توسط مکانیک کوانتومی ایجاد می‌شود، توصیف می‌کند. یکی از این مشکلات، ممنوعیت ترکیب تحلیل علی یک فرآیند کوانتومی با توصیف مکانی-زمانی آن فرآیند است.
مکملیت، علیت و تبیین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Losee (جان لازی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Transaction Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فیلسوفان از زمان های قدیم از طریق رابطه علت و معلولی بحث کرده اند. پیش از کار نیلز بور، این بحث‌ها فرض می‌کردند که اسناد علّی موفق مستلزم توضیح است. موفقیت نظریه کوانتومی این پیش فرض را به چالش کشید. بور یک اصل مکمل را معرفی کرد که روش جدیدی برای نگاه به علیت و تبیین ارائه می دهد. در این بررسی مختصر از تاریخچه این بحث ها، جان لوزی پیشینه فلسفی بحث های مربوط به رابطه علت و معلولی را ارائه می دهد. او مواضع ارسطو، رنه دکارت، اسحاق نیوتن، دیوید هیوم، امانوئل کانت و جان استوارت میل را مرور می کند. او نشان می‌دهد که چگونه نظریه‌های قرن نوزدهم در فیزیک و شیمی توسط نظریه‌ای مسلط از علیت و چگونگی پیشرفت‌های خاص در فیزیک زمینه‌ای برای ظهور نظریه کوانتومی فراهم کردند. مشکلات ایجاد شده برای تز "علت مستلزم تبیین" با ظهور نظریه کوانتومی به تفصیل بررسی می شود. لوزی پیشنهادهای بور را برای اعمال یک اصل مکمل در فیزیک، زیست شناسی و روانشناسی ارزیابی می کند. او همچنین امکان استفاده از مکمل بودن را به عنوان یک اصل تفسیر در الهیات مسیحی مورد بحث قرار می دهد. این مجلد که شامل نمایه‌ای عمیق است، افزودنی ضروری برای کتابخانه‌های دانشجویان پیشرو در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، فیلسوفان و علاقه‌مندان به علیت و تبیین است.
الهیات در محاکمه: کی یرکگور و تیلیش درباره جایگاه الهیات [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
John Losee (جان لازی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , مطالعه تطبیقی
چکیده :
ترجمه ماشینی: سورن کی یرکگارد به دنبال این بود که معنای مسیحی بودن را روشن کند. او به این نتیجه رسید که برای مواجهه با «پارادوکس مطلق» که به عنوان موجودی تغییرناپذیر وارد شده و در تاریخ بشریت دگرگون می‌شود، تعریف می‌شود، رابطه‌ای یک به یک با خدا لازم است. دیدگاه مبهم کی یرکگور از الهیات نظام مند مسیحی شامل مشغله ای با بیان الهیاتی است که توجه را از وظیفه اساسی دستیابی به رابطه شخصی با عیسی مسیح منحرف می کند. از سوی دیگر، الهیات پل تیلیش مبتنی بر رابطه سه گانه هستی، نیستی و خود هستی (خدا)، آموزه نمادها، و تفسیر مجدد از تجسم است. این پرسش‌ها و نگرانی‌های یک فرهنگ را با پیام مسیحی به معیارهای معینی از مقبولیت مرتبط می‌سازد که از نظر تیلیش، باید «اصل پروتستانی» را برآورده کند، و تصریح می‌کند که یک نظام الهیاتی هم پیام مسیحی کنونی را بازگو می‌کند و هم تصدیق می‌کند که این بیان مجدد نمی‌تواند بیان قطعی و نهایی آن پیام الهیات در محاکمه نشان می‌دهد و ارزیابی می‌کند که آیا و تا چه حد، الهیات تیلیش معیارهای مقبولیت خود را برآورده می‌کند. یک الهیات قابل قبول باید از نظر منطقی سازگار و عاری از ابهام باشد. بخش پایانی کتاب به بررسی دیدگاه های هر نویسنده از دیدگاه دیگری می پردازد.
  • تعداد رکورد ها : 7