جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
آرشیوی: تکراری: تفکر از طریق مرگ خدا: همراهی انتقادی برای توماس جی. آلتیزر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lissa McCullough , Brian Schroeder (editors)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
دعوت به الهیات افراطی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Thomas J. J. Altizer (توماس جی جی آلتیزر)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در کتاب «The Call to Radical Theology» یا «دعوت به الهیات رادیکال»، توماس جی جی آلتیزر در مورد ماهیت الهیات رادیکال تعمق می کند و خوانندگان را فرا می خواند تا حرفه الهیات رادیکال را به عنوان راهی برای داشتن یک زندگی کاملاً بررسی شده انجام دهند. او در چهارده مقاله بررسی می‌کند که چگونه مرگ خدا در مدرنیته و انحلال قدرت الهی، الهیات را آزاد کرده تا به شیوه‌ای برای تأمل نهایی و تحقیق خلاقانه تبدیل شود که دیگر محدود به تحریم‌های کلیسا یا محدودیت‌های اعتقادی نیست. آلتیزر با فاش کردن انبوهی از مدل‌های حیاتی برای انجام تفکر الهیات رادیکال، از آثار فیلسوفانی مانند هگل، نیچه، هایدگر، ماریون، دریدا و لویناس و دیگران بحث می‌کند. منابع نیز در آثار نویسندگان تخیلی، به ویژه میلتون، بلیک و جویس یافت می شود. آلتیزر بر اساس روح Joyce’s Here Comes Everybody، متقاعد شده است که الاهیات برای همه است و هر کس این اختیار را دارد که الهیات را به طور واقعی انجام دهد. مقدمه ای توسط لیسا مک کالو و پیشگفتار دیوید ای. کلم به خواننده کمک می کند تا درک متمایز آلتیزر از نقش الهیات پس از مرگ خدا را جلب کند.
درآمدی بر فلسفه دینی سیمون وی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Lissa McCullough (لیسا مَک‌کالو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: فیلسوف فرانسوی سیمون ویل (1909-1943)، معاصر سیمون دوبوار و ژان پل سارتر، از هر نظر متفکری برای عصر ما باقی مانده است. او به چند معنا فردی بیگانه بود که از مقوله های مذهبی معمول سرپیچی می کرد: در عین حال ملحد و مذهبی. عارف و واقع گرا; شکاک و مؤمن بنابراین او از حساسیت های پیچیده عصر عقل گرا صحبت می کند. با این حال، علیرغم ارتباط مداوم او، و توجهی که از فلسفه، مطالعات فرهنگی، مطالعات فمینیستی، معنویت و فراتر از آن به خود جلب می‌کند، باز هم درک بازتاب‌های ویل دشوار است، زیرا آنها به شکلی اغلب غیرقابل درک و تکه تکه بیان می‌شوند. لیسا مک کالو راهنمای قابل اعتمادی برای مفاهیم کلیدی فلسفه دینی ویل ارائه می دهد: خیر و شر، خلاء، جاذبه، فیض، زیبایی، رنج و انتظار برای خدا. پارادوکس‌های وجودی ویل در پرداختن به نگرانی‌های کاملاً معاصری مانند افسردگی، تنهایی و انزوا، و در نوشتن ترسناک از «هیچ» اختیاری خدا، همچنان به چالش می‌کشند و برانگیخته می‌شوند. این اولین کتاب مقدماتی است که انسجام اساسی ایده های مرموز اما قابل توجه او در مورد دین را نشان می دهد.
  • تعداد رکورد ها : 3