جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 9
عقلانیت ایمان به خدا [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
George I. Mavrodes
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا عدم وجود خدا قابل تصور است؟ توسط سنت آنسلم.--پنج دلیل وجود خدا، توسط سنت توماس آکویناس.-- نظرات در مورد پنج راه سنت توماس، اثر F.C.Copleston--دو دلیل وجود خدا، توسطA. E.Taylor-- وجود خدا به عنوان یک اصل اخلاق، نوشته I.Kant--وجود خدا، اثر J.J.C.Smart--مسئله شر، اثر D.Home.--تجربه خدا، اثر J.Baille--غریزه، تجربه، و باور خداباورانه، نوشته سی.اس.پیرس--اخلاق باور، نوشته دبلیو.کی.کلیفورد.--اراده برای باور، نوشته دبلیو جیمز--ایمان به عنوان تعهد پرشور، اثر اس.کیرکگارد--خدا به عنوان فرافکنی ، توسط L.A.Fouerbach--مقاله کتابشناسی (ص 205-208).
وحی در اعتقاد دینی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
George I. Mavrodes (جورج مورودس)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Temple University Press,
ایمان به خدا: پژوهشی در معرفت‌شناسی دین [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
George I. Mavrodes (جورج مورودس)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Random House,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به جنبه ای محدود از دین می پردازد. هر دینی که به خوبی توسعه یافته باشد، موجودیت بسیار پیچیده ای است که اجزایی از انواع بسیار متفاوت را متحد می کند. احتمالاً هیچ دین زنده ای وجود ندارد که شامل مجموعه ای از باورهای مشخصه، برخی اعمال تجویز شده یا توصیه شده (عمومی یا خصوصی، یا هر دو)، برخی از احساسات یا عواطف مشخصه، و برخی نهادها یا ترتیبات اجتماعی نباشد. علاوه بر این، ادیان معمولاً پیروان خود را در اشکال خاصی از تجربه درگیر می کنند. با توجه به پیچیدگی‌هایی که ایجاد می‌کند، علاقه به دین مشابه دیگر علایق و فعالیت‌های فراگیر بشری است، مانند آن‌هایی که بنگاه‌های علمی ایجاد می‌کنند. با این حال، برای برخی اهداف، تفکیک جنبه های یک پدیده پیچیده و بحث در مورد یکی از این جنبه ها به صورت جداگانه، تا آنجا که ممکن است، مفید است. این روشی است که من در اینجا اتخاذ خواهم کرد. بحث من اساساً معطوف به آن عنصر علاقه دینی است که بر اعتقادات متمرکز است، با چیزی که می توان آن را جنبه ی ملایم دین نامید. برخی از جنبه‌های دیگری که ذکر کردم - به ویژه تجربه دینی و تا حد بسیار کمی، نهادهای دینی - مورد بحث قرار می‌گیرند، اما فقط تا حدی که من آنها را مرتبط با سؤالات مربوط به اعتقاد بدانم. اما، البته، نباید چنین تفسیر شود که این جنبه‌های دیگر دین مهم نیستند.
کتاب راهنمای فلسفه دین آکسفورد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William J. Wainwright (ویلیام جِی. وین رایت)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: فلسفه دین به عنوان یک رشته متمایز از ابداعات دویست سال اخیر است، اما موضوعات محوری آن - وجود و ماهیت الهی، ارتباط نوع بشر با آن، ماهیت دین و جایگاه آن در زندگی انسان - دارای از ابتدای پیدایش فلسفه با ما بوده است. فیلسوفان از دیرباز حقیقت (و توجیه عقلانی) ادعاهای دینی را به طور انتقادی بررسی کرده‌اند و پدیده‌های جالب فلسفی مانند ایمان، تجربه دینی و ویژگی‌های متمایز گفتمان دینی را بررسی کرده‌اند. نیمه دوم قرن بیستم دوران پرباری بوده است که فیلسوفان از تحولات جدید در منطق و معرفت شناسی برای دفاع پیچیده و حمله به ادعاهای دینی استفاده می کنند. کتاب راهنمای فلسفه دین آکسفورد شامل فصل‌هایی است که به تازگی توسط ۲۱ متخصص برجسته سفارش داده شده است که این حوزه را به شیوه‌ای جامع اما در دسترس پوشش می‌دهند. هر فصل توضیحی، انتقادی و نماینده یک دیدگاه متمایز است. کتاب راهنما به دو بخش تقسیم شده است. اولی، «مسائل»، موضوعاتی را پوشش می‌دهد که اغلب مورد بحث قرار می‌گیرد، از جمله برهان‌هایی برای وجود خدا، مشکل شر و معرفت‌شناسی دینی. دومی «رویکردها» نام دارد و شامل چهار مقاله است که به ارزیابی مزایا و معایب روش‌های مختلف عمل به فلسفه دین می‌پردازد. کتاب راهنما به مشارکت‌کنندگانی با قد بلند ارائه می‌کند که به محوری‌ترین موضوعات پرداخته‌اند. این یک مرجع ضروری برای هر کسی است که به فلسفه و دین علاقه دارد.
عقلانیت خداباوری [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
George I. Mavrodes (جورج آی مورودس)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Prentice-Hall,
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا وجود خدا قابل تصور است؟ توسط سنت آنسلم.--پنج دلیل وجود خدا، توسط سنت توماس آکویناس.-- نظرات در مورد پنج راه سنت توماس، اثر F. C. Copleston.--دو مدرک وجود خدا، توسط A. E. Taylor.-- وجود خدا به عنوان یک اصل اخلاق، نوشته I. Kant.--وجود خدا، اثر J.J.C. Smart.--مسئله شر، اثر D.Home.--تجربه خدا، اثر J.Baille.--غریزه، تجربه، و باور خداباورانه، نوشته سی. اس. پیرس.--اخلاق باور، اثر دبلیو.کی.کلیفورد.--اراده برای باور، نوشته دبلیو جیمز.--ایمان به عنوان تعهد پرشور، اثر اس.کیرکگارد.--خدا به عنوان فرافکنی ، توسط L. A. Fouerbach.--مقاله کتابشناسی (ص 205-208).
چند معما در مورد قدرت مطلق [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
George I. Mavrodes (جورج‌ آی. مورودس)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
باور به خدا: مطالعه‌ای در باب معرفت‌شناسی دین
نویسنده:
جورج‌آی. مورودس؛ مترجم مسعود خیرخواه.
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
تهران: علم‏‫,
چکیده :
به نظر می‌رسد ایمان به خدا موضعی است که کل وجود آدمی را دربرمی‌گیرد و شکل‌دهنده‌ی تلقی او نسبت به همه‌ی عالم، به حیات و خود اوست. هرچه نفس با آن سروکار دارد به چنین ایمانی نیز مربوط است و هیچ بعدی و سطحی از نفس نیست که از چنین ایمانی بی‌تاثیر باشد. به این ترتیب، واقعیتی که واژه‌ی ایمان از آن حکایت دارد، چیزی به مراتب بیش‌ از اتخاذ و به‌کارگیری عقل صرف (ایمان به) پاره‌ای از آرا و عقاید است و به همین دلیل، هیچ تحلیلی از رابطه‌ی منطقی بین مفاهیم صرف (براهین) تاثیر چندانی بر مبانی واقعی ایمان نخواهد گذاشت. آن‌چه بیش‌تر از چنین تحلیلی با مساله‌ی ایمان مرتبط است، کشف این حقیقت است که چگونه نفس، سرانجام این جهت‌گیری یا موضوع بنیادین را در زندگی اختیار می‌کند یا در پیش می‌گیرد که مشخصه‌ی ایمان و همه‌ی فعالیت‌های مربوط به آن است. این مساله نه تنها به وسیله‌ی گزینش‌های مشخص و صریح، خواست‌ها و تمایلات، آگاهانه‌، تجارب و تفکرات شخصی مستقیم و استعداد و آموزش خاص شکل‌ می‌گیرد، بلکه به وسیله‌ی خصیصه‌ی جوامع و نهادهایی که شخص در آن شرکت می‌جوید صورت می‌پذیرد، پیشینه‌ی تاریخی که به شکل دادن آن جامعه کمک کرده است. نوشتار حاضر در باب معرفت‌شناسی دین است. بحث نگارنده ناظر به عنصری از علاقه‌ی دینی است که بر باور متمرکز است؛ یعنی آن‌چه می‌توان آن را جنبه‌ی معرفتی دین نامید، به زعم نویسنده، مهم‌ترین پرسشی که برای بسیاری از باورهای دینی می‌توان طرح کرد این است که آیا این باور صادق است".
معماهائی در باب قدرت مطلق خداوند
نویسنده:
گئورک ماورودس، حسین شیخ رضائی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
صفحات :
از صفحه 14 تا 15
دین و غرابت اخلاق
نویسنده:
جورج ماوردس؛ مترجم: رضا اکبری
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 9