جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
مکانیک علم پیشین الهی و مشیت: ترتیب زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T. Ryan Byerly (تي رايان بيرلي)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic,
چکیده :
ترجمه ماشینی : خدا دقیقاً چگونه می‌تواند به پیش‌دانی خطاناپذیر از هر رویداد آینده، از جمله اعمال آزادانه انسان‌ها دست یابد؟ چگونه خدا می تواند مشیت دقیقی را بر همین حوادث اعمال کند؟ بایرلی با این ادعا که خدا مشیت را به کار می گیرد و با نظم دادن به زمان ها به پیش آگاهی دست می یابد، پاسخی بدیع به این پرسش های مهم ارائه می دهد. بخش اول کتاب از اهمیت سؤالات فوق دفاع می کند. بیرلی پس از توصیف بحث آزادی ـ پیش‌دانش معاصر، استدلال می‌کند که این بحث بسیار محدود بر استدلال خاصی برای تقدیر گرایی الهیاتی متمرکز شده است، که تلاش می‌کند نشان دهد که وجود پیش‌آگاهی خطاناپذیر الهی تهدیدی منحصربه‌فرد برای وجود آزادی آزادی‌خواه مخلوق است. با این حال، بایرلی معتقد است که وجود عاری از علم پیشین الهی نمی تواند آزادی را از این طریق تهدید کند. حداکثر، مکانیزمی که به وسیله آن این آگاهی از قبل به دست می آید، ممکن است آزادی انسان را به خطر بیندازد. در بخش دوم کتاب، بایرلی مدلی را برای درک مکانیک توسعه می دهد که به موجب آن پیش آگاهی خطاناپذیری به دست می آید که آزادی آزادی خواه مخلوق را تهدید نمی کند. بر اساس این مدل، خداوند به طور خطاناپذیری از هر رویداد آینده خبر می‌دهد، زیرا خداوند زمان‌هایی را که تاریخ جهان را تشکیل می‌دهند در روابط ابتدایی زودتر از یکدیگر قرار داده است. نگارنده پس از دفاع از سازگاری این مدل از مکانیک علم پیشین الهی با آزادی آزادی خواهانه مخلوق، آن را به طور کلی تری در مورد مشیت الهی به کار می برد. دفاع بدیع از همزمانی نتیجه است.
سازوکار علم پیشین الهی و مشیت: تبیین بر حسب زمان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T. Ryan Byerly (تی. رایان بایرلی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Bloomsbury Academic ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: خدا دقیقاً چگونه می‌توانست به پیش‌دانی خطاناپذیر از هر رویداد آینده، از جمله اعمال آزادانه انسان‌ها دست یابد؟ چگونه خدا می تواند مشیت دقیقی را بر همین حوادث اعمال کند؟ بایرلی با این ادعا که خداوند مشیت را به کار می گیرد و با نظم دادن به زمان ها به پیش آگاهی دست می یابد، پاسخی بدیع به این پرسش های مهم ارائه می دهد. بخش اول کتاب از اهمیت سؤالات فوق دفاع می کند. بیرلی پس از توصیف بحث آزادی ـ پیش‌دانش معاصر استدلال می‌کند که این بحث بسیار محدود بر استدلال خاصی برای تقدیر گرایی الهیاتی تمرکز کرده است، که تلاش می‌کند نشان دهد که وجود پیش‌دانش خطاناپذیر الهی تهدیدی منحصر به فرد برای وجود آزادی آزادی‌خواه مخلوق است. با این حال، بایرلی مدعی است که وجود عریان علم پیشین الهی نمی تواند آزادی را از این طریق تهدید کند. حداکثر، مکانیزمی که به وسیله آن این آگاهی از قبل به دست می آید، ممکن است آزادی انسان را به خطر بیندازد. در بخش دوم کتاب، بایرلی مدلی را برای درک مکانیک ایجاد می‌کند که به موجب آن پیش‌دانش خطاناپذیری به دست می‌آید که آزادی آزادی‌خواهان مخلوق را تهدید نمی‌کند. بر اساس این مدل، خداوند به طور خطاناپذیری از هر رویداد آینده خبر می‌دهد، زیرا خداوند زمان‌هایی را که تاریخ جهان را تشکیل می‌دهند در روابط ابتدایی زودتر از یکدیگر قرار داده است. نگارنده پس از دفاع از سازگاری این مدل از مکانیک علم پیشین الهی با آزادی آزادی خواهانه مخلوق، آن را به طور کلی تری در مورد مشیت الهی به کار می برد. دفاع بدیع از همزمانی نتیجه است.
مرگ، جاودانگی و زندگی جاودانه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T Ryan Byerly (editor) (تی رایان بایرلی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب کاوشی چند وجهی در مورد مرگ و احتمالات زندگی پس از مرگ ارائه می دهد. با ترکیب انواع رویکردها به این موضوعات، چارچوبی منحصر به فرد برای بسط و شکل دهی مجدد بحث های فلسفی پایدار پیرامون وجود انسان تا و پس از مرگ فراهم می کند. این کتاب که شامل مقالات اصلی از گروه های متنوعی از محققان بین المللی است، در چهار بخش اصلی تنظیم شده است. اولاً به چگونگی تجربه یا تجربه مرگ می پردازد، درگیر شدن با موضوعاتی مانند تجربیات نزدیک به مرگ، پیوندهای مستمر با متوفی، و نگرش نسبت به مردن. ثانیاً، به بقای مرگ می‌پردازد، به متافیزیک افراد انسانی، ماهیت زمان، ماهیت خود واقعی و ماهیت الهی می‌پردازد. سپس ارزش فناپذیری و جاودانگی را با استفاده از منابع تاریخ فلسفه، فراتحلیل بحث های معاصر و قیاس بین مرگ فردی و انقراض گونه ها ارزیابی می کند. در نهایت، با بررسی جایگاه ایثار، تجسم و هویت نژادی در چنین زندگی، به بررسی چگونگی زندگی ابدی می‌پردازد. این جلد اجازه می دهد تا انواع دیدگاه های فلسفی و کلامی را در مورد پایان زندگی و آنچه ممکن است فراتر از آن وجود داشته باشد، بیان کند. به این ترتیب، منبعی جذاب برای محققان فلسفه دین، الهیات و مطالعات مرگ خواهد بود.
بهشت ادراک‌شده: مقالات فلسفی جدید درباره بهشت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(اریک جی. سیلورمن)T. Ryan Byerly, Eric J. Silverman(تی. رایان بایرلی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: بهشت فهمیده شده: مقالات فلسفی جدید درباره بهشت ​​به طور سیستماتیک به بررسی بهشت ​​یا بهشت ​​می پردازد، همانطور که در سنت های دینی خداباورانه مانند یهودیت خاخام، مسیحیت و اسلام تصور می شود. این کتاب موضوعات مختلفی را در مورد اینکه زندگی در بهشت ​​برای افراد بشر چگونه خواهد بود، می تواند یا خواهد بود، در نظر می گیرد. این مجموعه رویکردهای بدیعی را به پرسش‌هایی درباره بهشت ​​که مورد توجه فلسفی همیشگی است، ارائه می‌کند و با گسترش دامنه پرسش‌هایی درباره بهشت ​​که فیلسوفان در نظر گرفته‌اند، زمینه جدیدی را ایجاد می‌کند. مشارکت‌کنندگان با پرسش‌هایی درباره زندگی انسان در بهشت ​​دست و پنجه نرم می‌کنند که طیف زیرشاخه‌های اصلی تحقیق فلسفی را در بر می‌گیرد. این جلد با استفاده از منابع فلسفی تاریخی و معاصر، سهمی پیشگام در پاسخ به سؤالات مبرم در مورد زندگی انسان در بهشت ​​دارد. این به عنوان بستری برای تحقیقات آینده عمل می کند و تحقیقات فلسفی را در مورد این موضوعات مغفول مانده در فلسفه دین تقویت می کند.
قابلیت اعتماد فکری: نظریه فضیلتی در مورد آرمان معرفتی و آموزشی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
T. Ryan Byerly (تی رایان بایرلی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: وابستگی فکری اولین تک نگاری پژوهشی است که به پرداختن به این سوال اختصاص دارد که یک فرد قابل اعتماد فکری چیست - چه نوع فردی که همکاران جویندگان می توانند در جستجوی کالاهای معرفتی به او وابسته باشند. در حالی که در پژوهش های اخیر نادیده گرفته شده است، این سوال هم برای معرفت شناسی – اینکه چگونه باید پرسشگر ایده آل را مفهوم سازی کنیم – و هم برای آموزش – مهم است که چگونه می توانیم یادگیرندگان در حال رشد را قادر به رشد به سوی این ایده آل کنیم. این کتاب از نظریه فضیلتی دفاع می‌کند که بر اساس آن، فردی قابل اعتماد بودن به لحاظ فکری به طور مشخص به دلیل داشتن مجموعه‌ای از فضایل نادیده گرفته شده به نام «فضیلت قابل اعتماد بودن فکری» است که خود به طور مشخص به ترویج کالاهای معرفتی در تحقیقات دیگران مربوط می‌شوند. کتاب پس از دفاع از وجود و اهمیت تربیتی این فضائل به صورت گروهی، به پروژه شناسایی و مفهوم سازی چند نمونه خاص از این فضایل به تفصیل می پردازد. فضائل مورد بحث عبارتند از خیرخواهی فکری، شفافیت فکری، وضوح ارتباطی، حساسیت مخاطب، و راهنمایی معرفتی. در هر مورد، یک درمان میان رشته‌ای از ماهیت فضیلت و رابطه آن با دیگر فضایل، رذایل و ویژگی‌های شخصیتی ارائه می‌شود که به‌ویژه بر اساس تحقیقات مرتبط در فلسفه و روان‌شناسی است. کتاب با فصلی خاتمه می‌یابد که به شناسایی راه‌های متمایز این فضیلت اعتمادپذیری فکری در زمانی که در حال تحقیق در مورد جوامعی است که موقعیت وابستگی فکری را اشغال می‌کنند، تجلی می‌یابند، نه افراد. این کتاب با توجه به ایده‌آل قابل اعتماد بودن فکری، چرخشی جدید از علاقه علمی را به صراحت به سمت یک بعد نادیده گرفته شده از پرسشگر ایده‌آل نشان می‌دهد که هم نظریه‌پردازی معرفت‌شناختی و هم عملکرد آموزشی را آگاه می‌کند.
از یک وجود ضروری به یک وجود کامل [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
T Ryan Byerly (تي رايان بيرلي)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: استدلال های کیهان شناختی برای وجود خدا با مشکل شکاف روبرو هستند. این مشکل قانع‌کننده این است که نتیجه‌گیری‌های میانی آن‌ها مبنی بر وجود علت اولیه یا موجود ضروری شواهدی برای نتیجه‌گیری اصلی آنها مبنی بر وجود خدا ارائه می‌دهد. این مقاله یک رویکرد ساده و نوآورانه برای حل این مشکل ایجاد می‌کند که برای بسیاری از استدلال‌های کیهان‌شناسی قابل استفاده است. بر اساس پیشنهاد، بهترین توضیح برای اینکه واجب الوجود واجب الوجود است این است که آن موجود کامل است. از آنجایی که یک موجود کامل، خدا خواهد بود، نتایج میانی براهین کیهان‌شناختی مربوطه شواهد ابداعی برای نتیجه‌گیری‌های اصلی آن‌ها ارائه می‌کند.
  • تعداد رکورد ها : 6