جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
ریشه های دین: کشف علم شناختی دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Trigg, Justin L. Barrett
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی : علم شناختی دین، رشته جدیدی است که به ریشه های باور دینی در معماری شناختی ذهن انسان می پردازد. ریشه‌های دین به پیامدهای فلسفی و کلامی علم شناختی دین می‌پردازد که باور دینی را در ساختارهای شناختی انسان پایه‌گذاری می‌کند: باور دینی «طبیعی» است، به‌گونه‌ای که حتی تفکر علمی هم چنین نیست. آیا این رشته جدید از باور دینی حمایت می کند، آن را تضعیف می کند، یا علیرغم بسیاری از ادعاها، شاید در نهایت بی طرف است؟ این موضوع به ویژه با توجه به ظهور «الحاد جدید» از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. فیلسوفان و متکلمان از آمریکای شمالی، بریتانیا و استرالیا، تضاد ادعایی بین ادعاهای حقیقت را بررسی می‌کنند و ریشه‌های دین را در طبیعت انسان بررسی می‌کنند. آیا آتئیست بودن کمتر «طبیعی» است تا ایمان به خدا یا خدایان؟ از سوی دیگر، اگر بتوانیم خداباوری را از نظر روانشناختی توضیح دهیم، آیا آن را توضیح داده ایم. آیا هنوز هم می تواند ادعای حقیقتی داشته باشد؟ این کتاب در مورد این مسائل و مسائل مرتبط با آن بحث می کند.
مؤمنان نوزاد: علم اعتقادات دینی کودکان [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Justin L. Barrett (جاستین ال. بارت)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Free Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این کتاب نویسنده، روانشناس رشد و انسان شناس، نظریه ای را ارائه می دهد که ما از بدو تولد مستعد اعتقاد به خدا هستیم. همه چیز از مغز شروع می شود. نوزادان، تحت تأثیر نیروهای قدرتمند داخلی و خارجی، با تصور یک عامل خلاق و باهوش، یک کنترل کننده بزرگ که باعث می شود خورشید بتابد و شب شود، محیط خود را درک می کنند. در هرج و مرج دوران کودکی، جایی که خیلی چیزها از کنترل کودک خارج است، این اعتقاد به یک خالق اخلاقی خوب می تواند آسایش و آرامش فوق العاده ای را به ارمغان بیاورد. سپس دنیای کودک پر از موجوداتی می شود که عمداً به محیط عمل می کنند و نظم را حفظ می کنند. نویسنده با جمع‌بندی آزمایش‌های علمی انجام‌شده با کودکان در سراسر جهان، راه‌هایی را نشان می‌دهد که انسان‌ها برای ایجاد سیستم‌های اعتقادی پیچیده در مورد علم خدا، حیات پس از مرگ، و جاودانگی خدایان آمده‌اند، و نشان می‌دهد که چگونه این زیربنای همه ادیان بزرگ جهان است و با هم متحد می‌شوند. آنها تحت یک منبع مشترک ادامه مطلب...
شهود شرّ؟ مسئله شر، فلسفه آزمایشگاهی و نیاز به پژوهش روانشناسانه [نمایه مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Ian M. Church, Rebecca Carlson & Justin Barrett
نوع منبع :
نمایه مقاله
چکیده :
ترجمه ماشینی: هدف اصلی این مقاله این است که حداقل به طور خلاصه نشان دهد که چگونه منابع فلسفه تجربی می تواند به طور مثمر ثمری برای مسئله اثباتی شر به کار رود. برای انجام این کار، دو مورد از تأثیرگذارترین و کهن‌الگوترین فرمول‌بندی‌های مسئله را بررسی می‌کنیم: مقاله ویلیام ال.روو، «مشکل شر و برخی از انواع بی‌خدایی» (1979). و مقاله پل دریپر، "درد و لذت: یک مشکل شواهد برای خداباوران" (1989). ما ارتباط فلسفه تجربی را با استدلال رو در 1979 در بند 1 و با استدلال دریپر 1989 در بند 2 بررسی خواهیم کرد. اما علاوه بر کاوش در مورد اینکه چگونه منابع فلسفه تجربی ممکن است برای مسئله شر کاربرد داشته باشد، همچنین ارزش دارد که بررسی کنیم چه عوامل تجربی گسترده‌تری ممکن است به افراد دارای شهودی که دارند کمک کند - از حالت عاطفی یک نفر تا نیاز کسی به بسته شدن. در بند 3، ما می‌خواهیم به طور مختصر چند حوزه را توضیح دهیم که روان‌شناسی فلسفه ممکن است در تحقیقات تجربی آتی به نحو مؤثری مورد بررسی قرار گیرد.
زمینه رنج: بینش تجربی در مورد مساله شَرّ [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Ian M. Church, Isaac Warchol & Justin Barrett
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در حالی که مشکل شواهدی شر به شدت در ادبیات فلسفی معاصر تأثیرگذار بوده است - فرمول بندی ویلیام رو در سال 1979 در «مسئله شر و برخی از انواع الحاد» اساسی ترین است- هیچ تحقیق آکادمیک به بررسی مکانیسم های شناختی پرداخته است که ممکن است ظاهر آن را تضمین کند. بی معنی بودن در نمونه های هدف از رنج. در این مقاله اکتشافی، نشان می‌دهیم که ادراک بی‌معنای در نمونه‌های هدف رنج که فرمول‌بندی اصلی راو از مسئله شر را تأیید می‌کنند، مشروط به عدم وجود زمینه وسیع‌تر است. به عبارت دیگر، ما نشان می‌دهیم که وقتی چنین رنجی در کنار اطلاعات زمینه‌ای گسترده‌تر ارائه می‌شود، ظاهر بی‌معنای به طور متوسط ​​به طور قابل توجهی کاهش می‌یابد. در بند 1، ما به طور خلاصه فرمول روو از مسئله شر و آزمایش فکری را توضیح می‌دهیم که یک فرض کلیدی را ایجاد می‌کند. در §2 و §3 به ترتیب، فرضیه خود را در مورد مورد روو و روش های خود برای آزمون این فرضیه ها به اختصار توضیح می دهیم. در §4، ما نتایج خود را روشن می کنیم، و در §5 برخی از مفاهیم فلسفی یافته های خود را بررسی می کنیم و به برخی زمینه ها برای تحقیقات آینده اشاره می کنیم. در نهایت، در بند 6، پیش از نتیجه‌گیری، پژوهش خود را به اختصار به برخی از ادبیات فلسفی تثبیت شده در مورد رنج و روایت مرتبط می‌کنیم.
  • تعداد رکورد ها : 4