جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 4
تعریف دین: مقالاتی در فلسفه دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Cummings Neville
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
SUNY Press,
خدای خالق: درباره تعالی و حضور خداوند  [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Cummings Neville: رابرت کامینگز نویل
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
چکیده :
ترجمه ماشینی: خدای خالق شرح مفصلی از تصوری از خدا به عنوان خالق همه چیز معین ارائه می دهد. این مفهوم از یک مفهوم تثبیت شده مانند تومیست، کالوینیست، یا ایده الهیاتی فرآیند دفاع نمی کند، بلکه موضوع باستانی خلقت ex nihilo را به شکلی جدید و متناسب با جهان معاصر توضیح می دهد. بخش اول، توسعه دقیق فلسفی ایده خدا به عنوان خالق از هیچ، است، با این استدلال که راه حل مناسب برای مشکل یک و بسیاری از چنین تصوری را می طلبد. این بخش شامل بررسی دیالکتیکی نظریه های هستی معاصر و کلاسیک است. بخش دوم می‌پرسد چگونه می‌توان نسبت به نوع خدایی که قبلاً توضیح داده شد، شناخت داشت. با تجربه، قیاس و دیالکتیک سروکار دارد. بخش سوم، مفهوم توسعه‌یافته در بخش اول را در مورد مفاهیم بنیادین دینی مانند موضوع عبادت، ماهیت دین، و اعمال زندگی دینی خصوصی و عمومی به کار می‌گیرد. نظریه‌های برخاسته از مفهوم خلقت بدون هیچ دلیلی را برای تفسیر نگرانی مذهبی، تبدیل، ایمان، یقین، تنهایی، سعادت، خدمت، عبادت، مشیت، بشارت، فداکاری، آشتی، برادری، انضباط، ادغام عمومی و خصوصی ارائه می‌کند. دین نسبت به سایر ابعاد زندگی، آزادی، عشق و شکوه. اگرچه این زبان از سنت مسیحی نشأت می‌گیرد و رشته‌ای ارتدکس از آن دین را بیان می‌کند، اما این بحث در سراسر نگرانی‌های بسیاری از ادیان جهانی وجود دارد. رابرت کامینگز نویل، استاد فلسفه، دین و الهیات در دانشگاه بوستون و رئیس دانشکده الهیات است. او نویسنده کتاب پشت نقاب های خدا: مقاله ای در باب الهیات تطبیقی ​​است. لبخند پیوریتان: نگاهی به بازتاب اخلاقی. بازسازی تفکر؛ بازیابی اندازه: تفسیر و ماهیت; تائو و دایمون؛ و A Theology Primer، همه توسط SUNY Press منتشر شده است.
هستی: الهیات فلسفی - جلد دوم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Robert Cummings Neville (رابرت نویل)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
State University of New York Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: مجموعه 3 جلدی کامل با قیمت ویژه: مجموعه الهیات فلسفی (جلد 1، 2 و 3) جلد دوم از یک سه گانه که یک الهیات فلسفی سیستماتیک را پیش می برد، این کتاب واقعیت های وجودی انسان را که توسط دین بیان شده است را بررسی می کند. رابرت کامینگز نویل می نویسد که دین مشکلات وجودی را بیان می کند و مکان هایی را برای تحقق وجدانه فراهم می کند. مانند مجلدات همراه خود که به غایت و دین می پردازند، هستی یک الهیات فلسفی سیستماتیک را برای رسیدگی به سؤالات درجه اول موجود در آرایه ادیان عصر محوری پیش می برد. مسائلی که در سنت های اصلی دینی به وجود می آیند از طریق مجموعه ای پیچیده از رویکردهای فلسفی مورد بررسی قرار می گیرند. این جلد دوم نشان می‌دهد که دین درگیر واقعیت‌های نهایی مشترک برای همه انسان‌ها است. نویل پنج مشکل را در رابطه با شرایط مرزی نهایی جهان انسانی می یابد: احتمال وجود، زندگی تحت تعهد، جستجوی تمامیت، تعامل با دیگران، و معنا یا ارزش در زندگی. درگیری با واقعیت‌ها که برای همه انسان‌ها مشترک است و از این رو «دین» است، از نظر تاریخی و فرهنگی نیز پیوند خورده است و همزمان به «مذهبی» ساخته‌شده اجتماعی تبدیل می‌شود. خوانندگان الاهیات فلسفی نویل را جسورانه و روشنگرانه می یابند، که در تضاد با گرایش های فکری مسلط است و در عین حال از تعامل طولانی و پربار با الهیات، فلسفه، و دین، شرق و غرب مطلع می شوند.
فلسفه دین و سوالات اساسی
نویسنده:
Robert Neville: رابرت نویل
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اینکه آیا فلسفه دین می تواند آینده ای قوی داشته باشد بستگی به این دارد که آیا بتواند اشکالی را ایجاد کند که به مسائل بزرگ دین بپردازد. من دین را به صورت اکتشافی، برای اهداف فلسفه دین، به عنوان درگیر شدن واقعیت های غایی، و ابعاد نهایی تجربه، به شیوه های شناختی، وجودی و عملی تعریف می کنم. این امر مستلزم تنظیم فلسفه دین در مقیاس بزرگتری از فلسفه است که بتواند به غایت ها، چگونگی شناخت آنها و اینکه چگونه چنین فلسفه ای می تواند از خود در برابر حملات در برابر امکان وجود فلسفه های واقعیت غایی دفاع کند. فلسفه دین تنها در صورتی جالب است که بتواند با استدلال های خوب بگوید که آیا ما در هنگام درگیر شدن با آنها واقعیت های نهایی را درست دریافت می کنیم. تهدیدات آینده فلسفه دین از آن اشکالی از این رشته سرچشمه می‌گیرد که فقط در مورد چگونگی صحبت درباره دین صحبت می‌کنند یا فقط تجربه دینی را توصیف می‌کنند بدون ارائه یک گزارش هنجاری انتقادی از آنچه تجربه می‌شود. کلید حمایت از فلسفه دین که به پرسش های بزرگ می پردازد، نشان دادن این است که داشتن فلسفه غایی قابل قبول و امکان پذیر است. بخش عمده ای از این مقاله چنین فلسفه ای را به عنوان یک فرضیه قابل قبول پیشنهاد می کند. حتی اگر این فرضیه در مورد غایات در درازمدت رد شود، این تنها با ارائه یک فرضیه بهتر در مورد غایت ها خواهد بود. پایایی برای فلسفه دین که با مسائل بزرگ سروکار دارد، و نیز توسعه مخاطبان علاقه مند برای چنین فلسفه دینی مورد بحث قرار می گیرد.
  • تعداد رکورد ها : 4