جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 2
بررسی واقعه غدیر خم و واقعه سقیفه در صحاح سته و کتب اربعه
نویسنده:
محمد ابراهیم نوری همدانی؛ استاد راهنما: محمد حسین بیات؛ استاد مشاور: محمد شعبان پور
نوع منبع :
رساله تحصیلی
چکیده :
حرکت و پویایی هر جامعه پیوسته متاثر از مردمان آن جامعه می‌باشد .جامعة اسلامی نیز مستثنی از این قاعده نبوده است .مسلمانان در ابتدای اسلام از دو گروه تشکیل شدند، گروهی که برای رشد و کمال راه مسلمانی را در پیش گرفتند و گروهی نیز برای اهداف و اغراضی غیر از آن به اسلام پیوستند .با توجه به تاریخ صدر اسلام در می‌یابیم یک دگرگونی عظیم در مسیر و جهت آن واقع گردید که باعث بروز اختلاف و چند دستگی در امت اسلامی شد، لذا برای پیدا کردن راه صواب از خطا به بررسی عوامل و اهداف ایشان پرداختیم در این راه به حقایقی روشن دست یافتیم حقایقی که دانستن آن برای هر مسلمان لازم و ضروری است اینکه چگونه افراد به ظاهر مسلمان با چه آرزوها و آمالی اهداف خطرناکی را برای خود متصور شدند و برای نیل به آنها چگونه مسیر اسلام را دچار انحراف و امت اسلامی را دچار اختلاف و انشقاق نمودند و در پی آن افرادی همچون بعضی از امامان حدیث از روی بغض و کینه این مسیر را ادامه دادند .تحقیق پیش رو به وضوح حال و عملکرد این افراد را شرح و تبیین می‌نماید.
واقعة غدیر خُم و عوامل تغییر مسیر اصلی آن با تکیه بر آیات و روایات
نویسنده:
محمدحسین بیات,محمد ابراهیم نوری همدانی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
حرکت و پویایی هر جامعه پیوسته متأثّر از مردمان آن جامعه می باشد. جامعة اسلامی نیز از این قاعده مستثنی نیست. مسلمانان در طلیعۀ اسلام از دو گروه تشکیل شدند: گروهی برای رشد و کمال، راه مسلمانی را در پیش گرفتند و گروهی دیگر، برای اهداف و اغراضی غیر از آن به اسلام پیوستند. با توجّه به تاریخ صدر اسلام درمی یابیم که یک دگرگونی عظیم در مسیر و جهت آن واقع گردیده که باعث بروز اختلاف و چنددستگی در امّت اسلامی شد، لذا در این جستار، برای پیدا کردن راه صواب از خطا، اهداف ایشان برسی شده است. در این راه، حقایق روشنی به دست آمد؛ حقایقی که دانستن آن برای هر مسلمان لازم و ضروری است. اینکه چگونه افراد ظاهراً مسلمان با چه آمال و آرزوهایی اهداف خطرناکی را برای خود رقم زدند و برای نیل به آنها چگونه مسیر اسلام را دچار انحراف و امّت اسلامی را دچار اختلاف و انشقاق کردند. تحقیق پیش رو، به وضوح حال و عملکرد این افراد را شرح و تبیین می نماید.
  • تعداد رکورد ها : 2