جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
ذهن مکانیکی: مقدمه‌ای فلسفی بر ذهن‌ها، ماشین‌ها و بازنمایی ذهنی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Tim Crane (تیم کرین)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: چگونه ذهن انسان می تواند دنیای بیرون را بازنمایی کند؟ اندیشه چیست و آیا می توان آن را به صورت علمی بررسی کرد؟ آیا باید ذهن را نوعی ماشین بدانیم؟ آیا ذهن یک کامپیوتر است؟ آیا کامپیوتر می تواند فکر کند؟ تیم کرین با فرض اینکه هیچ دانش قبلی از فلسفه یا رشته های مرتبط ندارد، تصمیم می گیرد به این سؤالات و بیشتر به شیوه ای زنده و سرراست پاسخ دهد. ذهن مکانیکی از اولین انتشار خود هزاران نفر را با برخی از مهم ترین ایده های فلسفه ذهن معاصر آشنا کرده است. کرین ایده های اساسی را توضیح می دهد که فلسفه ذهن، هوش مصنوعی و علوم شناختی را در بر می گیرد: مشکل ذهن و بدن چیست. کامپیوتر چیست و چگونه کار می کند. افکار چیست و چگونه رایانه ها و ذهن ها ممکن است آنها را داشته باشند. او نظریه‌های مختلف ذهن را از ثنویت‌گرا تا حذف‌گرا بررسی می‌کند و این پرسش را مطرح می‌کند که آیا می‌توان بدون زبان فکر کرد و آیا ذهن تابع همان قوانین علّی پدیده‌های طبیعی است؟ نتیجه، کاوشی جذاب در تئوری ها و استدلال های پیرامون مفاهیم اندیشه و بازنمایی است. این ویرایش سوم به طور کامل بازبینی و به روز شده است و شامل یک فصل کاملاً جدید درباره بیرون گرایی در مورد محتوای ذهنی و ذهن گسترده و تجسم یافته است. تاکید قوی تری بر زمینه محیطی و بدنی که فکر در آن رخ می دهد وجود دارد. بسیاری از فصل ها برای سهولت عبور خواننده از کتاب سازماندهی مجدد شده اند. این کتاب اکنون حاوی راهنمای بسیار دقیق تری برای مطالعه بیشتر است، و گاهشماری و واژه نامه اصطلاحات فنی نیز به روز شده است. ذهن مکانیکی برای هرکسی که به مکانیسم های ذهن ما علاقه مند است در دسترس است و برای کسانی که در زمینه فلسفه ذهن، فلسفه روانشناسی یا روانشناسی شناختی مطالعه می کنند، خواندن ضروری است.
ذهن مکانیکی: درآمدی فلسفی بر ذهن، ماشین‌ها، و باز نمایش ذهنی
نویسنده:
تیم کرین؛ مترجمان: توماج همتی، پریسا بابائی‌گلی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
آرنا,
مسائل و نظریه‌های ادراک حسی در فلسفه معاصر
نویسنده:
لارنس بنجور, تیم کرین؛ مترجم: یاسر پوراسماعیلی
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
تهران - ایران: حکمت,
چکیده :
کتاب حاضر، مشتمل بر شش مقاله دربارة فلسفة ادراک حسّی و نظریه‌های موجود در آن است. این کتاب، با هدف آشنایی بیش‌تر مخاطب با مباحث فلسفی معاصر دربارة ادراک حسّی و ایجاد زمینه‌های پژوهشی در این حیطه تدوین شده است. نگارندگان مقالات مندرج در کتاب، علاوه بر بحث دربارة دو دیدگاه مهم «داده‌های حسّی» و «واقع‌گرایی دربارة ادراک حسّی»، دربارة معرفت‌شناسی ادراک حسّی و محتواهای تجربة حسّی نیز صحبت کرده و به موضوعاتی همچون داده‌های حسّی، انفصال‌گرایی، معرفت شناسی ادراک حسی و محتواهای ادراکی پرداخته و آخرین دیدگاه‌های مربوط به هر موضوع را به شیوایی معرّفی می‌کنند. عناوین مقاله‌های مندرج در کتاب، عبارتند از: مسئلة ادراک حسّی/ تیم کرین؛ داده‌های حسّی/ مایکل هویمر؛ نظریة انفصالی دربارة ادراک حسی/ میشو سرتویو؛ مسائل معرف شناختی ادراک حسی/ لارنس بنجور؛ معرف‌شناسی ادراک حسی/ ذیی اوبرایان و محتواهای ادراک حسی/ سوزانا سیگل.
فلسفه پست مدرن و حقیقت در گذر
نویسنده:
تیم کرین؛ ترجمه: زهیر باقری نوع پرست
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , مدخل آثار(دانشنامه آثار)
منابع دیجیتالی :
علیت
عنوان :
نویسنده:
تیم کرین، امیر مازیار
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: دانشگاه امام صادق (ع),
چکیده :
احکام راجع به علیت - راجع به اینکه چه چیز علت چه چیز می شود - آن قدر در زندگی ما متداول است که ما متوجه آن نمی شویم. اما چرا یک چیز علت چیزی دیگر می شود؟ چه چیزی یک شی را علت شی دیگر می سازد. ما ابتدا باید میان فهم رابطه علیت و فهم آنچه علیت به هم می پیوندد، فرق بگذاریم. این رابطه علیت چیست که علت و معلول را به هم پیوند می دهد؟ این سوال اول است. اما همچنین می توانیم بپرسیم علت و معلول باید چه نوع هویاتی باشند تا در این رابطه قرار بگیرند؟ به عبارت دیگر، علل و معلولات چه هستند؟ این پرسش دوم است. عمده بحث این نوشتار به پرسش اول می پردازد و بخش پایانی نیز به پرسش دوم خواهد پرداخت.
صفحات :
از صفحه 169 تا 184
زمان در فلسفه ی معاصر غرب
نویسنده:
تیم کرین؛ مترجم: امیر مازیار
نوع منبع :
مقاله , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
  • تعداد رکورد ها : 6