جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 6
جاذبه و فیض [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Simone Weil (سیمون وی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جاذبه و فیض اولین کتابی بود که توسط متفکر و فعال برجسته، سیمون ویل منتشر شد. در آن گوستاو تیبون، کشاورز که قبل از مرگ نابهنگام دفترهایش را به او سپرده بود، خلاصه‌ای از نوشته‌های خود را در یک مجلد قابل توجه جمع‌آوری کرد که منبعی برای راهنمایی معنوی و خرد برای افراد بی‌شماری شده است. در پنجاهمین سالگرد اولین نسخه انگلیسی - توسط Routledge & Kegan Paul در سال 1952 - این نسخه کلاسیک Routledge متن کامل این اثر برجسته را برای اولین بار با ترکیب ترجمه سفارشی ویژه فصل بحث برانگیز درباره اسرائیل به خوانندگان انگلیسی ارائه می دهد. همچنین پیش‌نویس سال 1990 گوستاو تیبون که قبلاً ترجمه نشده بود، به ما یادآوری می‌کند که چقدر ممتاز هستیم که می‌توانیم اثری را بخوانیم که به هر خواننده چنین نوری برای روح و تغذیه روح ارائه می‌کند. این کتابی است که هیچ کس با علاقه جدی به زندگی معنوی نمی تواند بدون آن باشد.
سرکوب و آزادی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Simone Weil (سیمون وی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: متفکر برجسته فرانسوی سیمون ویل یکی از شخصیت های برجسته فکری و معنوی قرن بیستم است. یک مقاله‌نویس افسانه‌ای، فیلسوف سیاسی و عضو مقاومت فرانسه، آثار ادبی او زندگی کوتاه غم‌انگیز او را تکذیب کرد. بیشتر آثار او پس از مرگ منتشر شد و مورد تحسین گسترده قرار گرفت. ویل که همیشه به ماهیت آزادی فردی توجه دارد، در کتاب سرکوب و آزادی پیامدهای سیاسی و اجتماعی آن را بررسی می کند. او با تحلیل علل ظلم، مکانیسم‌ها و اشکال آن، پاسخ‌های انقلابی را زیر سؤال می‌برد و دیدگاهی نبوی از راه پیش رو ارائه می‌کند. اگر، همانطور که او در جای دیگری اشاره کرد، "آینده از همان چیزهای حال ساخته شده است"، در آن صورت همیشه نیاز به ادامه گوش دادن به سیمون ویل وجود خواهد داشت. برای گوش دادن به سیمون ویل
نیاز به ریشه ها: مقدمه ای برای اعلام وظایف در قبال بشریت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Simone Weil (سیمون وی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: برخلاف ویتمن، که تضادها را جشن می‌گرفت و آن‌ها را مانند آتش بازی منفجر می‌کرد، سیمون ویل تلاش می‌کند تا سیستمی را از «نیازهای» متناقض روح توضیح دهد و بسازد (متمایز از خواسته‌ها)، نه به عنوان شکلی از جشن، بلکه شاید بیشتر در یک تلاش برای ایجاد آرامش (احتمالاً باید به خاطر داشته باشیم که نویسنده از میگرن رنج می برد.) اگرچه تضادها بسیار است، و واقعیت نیازهای توصیف شده همیشه آشکار نیست، اما اینها آرامشی را فرض می کنند که فقط از دقت علمی ناشی می شود و حقیقتی که باید باید باشد. مطلق باشد این لیست است: نظم، آزادی، اطاعت، مسئولیت، برابری، سلسله مراتب، شرافت، مجازات، آزادی عقیده، امنیت، ریسک، مالکیت خصوصی، مالکیت جمعی، و حقیقت. برای جزئیات بیشتر در مورد هر یک، به داخل نگاه کنید.
گفتارهایی در فلسفه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Simone Weil (سیمون وی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: Lecons de Philosophie اثر سیمون ویل برگرفته از دوره‌ای است که او در سال‌های 1933-1933 در دبیرستان دختران روآن تدریس کرد. Anne Reynaud-Guérithault یک دانش آموز در کلاس بود. نت‌های او یک ضبط کلمه به کلمه نیستند، بلکه بسیار کامل و تا آنجایی که می‌توان قضاوت کرد، ارائه‌ای وفادارانه است، که اغلب لحن غیرقابل انکار صدای سیمون ویل و همچنین قدرت و صراحت افکار او را می‌گیرد. این سخنرانی‌ها یک مقدمه کلی خوب برای فلسفه را تشکیل می‌دهند که به طور گسترده‌ای در مورد مسائل مربوط به ادراک، ذهن، زبان، استدلال و مشکلات در فلسفه اخلاقی و سیاسی نیز درج می‌شود. روش ارائه او ترکیبی مشخص از استدلال انتزاعی، تجربه شخصی و مرجع ادبی یا تاریخی است. پیتر وینچ در مقدمه‌اش بر کتاب به برخی از پیوندهای منظم‌تر در کار فلسفی‌اش (و بین این اثر فلسفی و دیگر دغدغه‌هایش) اشاره می‌کند و تعدادی مقایسه پیشنهادی بین سیمون ویل و ویتگنشتاین انجام می‌دهد. ترجمه توسط هیو پرایس از نسخه پلون 1959 انجام شده است. دکتر پرایس نکاتی را برای توضیح مراجع در متن اضافه کرده است که ممکن است برای دانشجویان انگلیسی زبانی که شروع به فلسفه می کنند ناآشنا باشد.
انتظار برای خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
نویسنده: Simone Weil (سیمون وی)؛ مترجم به انگلیسی: EMMA CRAUFURD (اِما کرافورد)؛ مقدمه نویس: Leslie Fiedler (لزلی فیدلر)
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
New York: Harper & Row, Publishers,
چکیده :
ترجمه ماشینی معرفی انگلیسی: این مجموعه کلاسیک از مقالات، برآمده از گفتگوها و مکاتبات تأمل برانگیز سیمون ویل با پدر بزرگوار پرین، حاوی عمیق ترین تأملات فیلسوف و فعال اجتماعی مشهور در مورد رابطه زندگی انسان با قلمرو متعالی است. شاهکار ماندگار و «یکی از نادیده گرفته‌شده‌ترین منابع قرن ما» (آدرین ریچ)، «انتظار برای خدا» تا قرن‌های آینده همچنان بر افکار معنوی و سیاسی تأثیر می‌گذارد. "شما نمی توانید در این مقالات بدون اینکه خود را در حضور نویسنده ای با قدرت فکری بسیار زیاد و استقلال ذهنی شدید احساس کنید، خیلی دور شوید." - جانت سوسکیس، از مقدمه ای بر نسخه کلاسیک روتلج سیمون ویل (۱۹۰۹–۱۹۴۳) یکی از درخشان‌ترین و غیرمتعارف‌ترین متفکران مذهبی و فلسفی قرن بیستم است. او همچنین یک فعال سیاسی بود که در دهه 1930 در کارخانه خودروسازی رنو در فرانسه کار می کرد و مدت کوتاهی به عنوان یک آنارشیست در جنگ داخلی اسپانیا جنگید. آثار او که توسط آلبر کامو به عنوان «تنها روح بزرگ دوران ما» مورد ستایش قرار می‌گیرد، طیف شگفت‌انگیزی از موضوعات، از فلسفه یونان باستان و مسیحیت گرفته تا ظلم، آزادی سیاسی و هویت ملی فرانسوی را در بر می‌گیرد. کتاب «انتظار برای خدا» یکی از کتاب‌های برجسته اوست که سرشار از بینش معنوی و اخلاقی است. بخش اول شامل نامه‌هایی است که او در سال 1942 به ژان ماری پرین، کشیش دومینیکن نوشت و درگیری درونی شدیدی را که ویل تجربه کرد، در حالی که با خواسته‌های اعتقاد و تعهد مسیحی دست و پنجه نرم می‌کرد، نشان می‌دهد. او سپس «تعادل عادلانه» جهان را بررسی می‌کند و استدلال می‌کند که ما باید خدا را به‌عنوان دو شکل هدایت در نظر بگیریم: توانایی ما به‌عنوان انسان در تفکر برای خود. و نیاز ما به "ماده" فیزیکی و عاطفی. او همچنین برای مفهوم "اشتیاق مقدس" استدلال می کند. که جستجوی بشریت برای زیبایی، چه در جهان و چه در درون یکدیگر، ناشی از تمایل اساسی ما به یک خدای ملموس است. فصیح و الهام‌بخش، «در انتظار خدا» سؤالات عمیقی درباره ماهیت ایمان، شک و اخلاق می‌پرسد که امروزه همچنان طنین‌انداز می‌شود. این نسخه کلاسیک روتلج شامل مقدمه جدیدی از جانت سوسکیس و پیشگفتار نسخه 1979 مالکوم موگریج است.
تأملاتی درباره استفاده درست از تحصیلات در راستای عشق به خدا
نویسنده:
سیمون وی؛ مترجم: احسان ممتحن
نوع منبع :
ترجمه اثر , کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
  • تعداد رکورد ها : 6