جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 7
چه زمانی باور صادق معرفت است؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Foley , Richard (ریچارد فولی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: زنی نگاهی به ساعت شکسته می اندازد و باور می کند ساعت هفت و ربع است. با این حال، با وجود ساعت شکسته، واقعاً هفت و ربع است. باور او درست است، اما دانش نیست. این یک تصویر کلاسیک از یک مشکل اصلی در معرفت شناسی است: تعیین آنچه دانش علاوه بر باور واقعی نیاز دارد. در این کتاب تحریک‌آمیز، ریچارد فولی راه‌حل جدیدی برای این مشکل پیدا می‌کند که مشاهده می‌کند هرگاه کسی باور درستی داشته باشد اما دانشی ندارد، جنبه مهمی از موقعیت وجود دارد که او فاقد باورهای واقعی است - چیزی مهم که او ندارد. کاملا "دریافت کنید." این ممکن است یک نکته ساده به نظر برسد، اما همانطور که فولی نشان می دهد، این پتانسیل را دارد که نظریه دانش را تغییر دهد. اینکه یک باور واقعی به عنوان دانش به حساب می‌آید به اهمیت اطلاعاتی که فرد دارد یا ندارد بستگی دارد. این بدان معنی است که سؤالات دانش را نمی توان از سؤالات مربوط به دغدغه ها و ارزش های انسانی جدا کرد. همچنین به این معنی است که برخلاف آنچه اغلب تصور می شود، هیچ راه ممتازی برای شناخت وجود ندارد. دانش یک گول است. شجره نامه مناسب مورد نیاز نیست. مهم این است که فرد اطلاعات مهم نزدیک خود را کم نداشته باشد.
چه زمانی باور صادق معرفت است؟ [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Richard Foley (ریچارد فولی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
چکیده :
ترجمه ماشینی: زنی نگاهی به ساعت شکسته می اندازد و باور می کند ساعت هفت و ربع است. با این حال، با وجود ساعت شکسته، واقعاً هفت و ربع است. باور او درست است، اما معرفت نیست. این یک تصویر کلاسیک از یک مشکل اصلی در معرفت شناسی است: تعیین اینکه معرفت علاوه بر باور واقعی به چه چیزی نیاز دارد. در این کتاب تحریک‌آمیز، ریچارد فولی راه‌حل جدیدی برای این مشکل پیدا می‌کند که مشاهده می‌کند هرگاه کسی باور درستی داشته باشد اما معرفتی ندارد، جنبه مهمی از موقعیت وجود دارد که او فاقد باورهای واقعی است - چیزی مهم که او ندارد. کاملا "دریافت کنید." این ممکن است یک نکته ساده به نظر برسد، اما همانطور که فولی نشان می دهد، این پتانسیل را دارد که نظریه معرفت را تغییر دهد. اینکه یک باور واقعی به عنوان معرفت به حساب می‌آید به اهمیت اطلاعاتی که فرد دارد یا ندارد بستگی دارد. این بدان معنی است که سؤالات معرفت را نمی توان از سؤالات مربوط به دغدغه ها و ارزش های انسانی جدا کرد. همچنین به این معنی است که برخلاف آنچه اغلب تصور می شود، هیچ راه ممتازی برای شناخت وجود ندارد. معرفت یک گول است. شجره نامه مناسب مورد نیاز نیست. مهم این است که فرد اطلاعات مهم نزدیک خود را کم نداشته باشد.
اعتماد فکری به خود و دیگران [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Foley , Richard (ریچارد فولی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تا چه حد باید به منابع و روش های خود برای ایجاد نظر در مورد مسائل مهم اعتماد کنیم؟ برعکس، تا چه حد باید به مقامات مختلف، مانند یک متخصص شناخته شده یا یک سنت اجتماعی وابسته باشیم؟ ریچارد فولی در این گزارش بدیع و تحریک‌آمیز از اعتماد و اقتدار فکری استدلال می‌کند که داشتن اعتماد فکری به خود می‌تواند معقول باشد، حتی اگر امکان دفاع از قابلیت اطمینان توانایی‌ها، روش‌ها و نظرات خود وجود نداشته باشد. التماس سوال علاوه بر این، او نشان می‌دهد که چگونه می‌توان از این روایت از اعتماد به نفس فکری برای درک میزان معقول بودن تکیه بر مقامات جایگزین، و همچنین میزان معقول بودن مخالفت نظرات فعلی با نظرات خود استفاده کرد. نظرات گذشته یا آینده این کتاب برای دانشجویان پیشرفته و متخصصانی که در زمینه‌های فلسفه و علوم اجتماعی کار می‌کنند و همچنین هرکسی که به دنبال گزارشی واحد از موضوعات در مرکز اعتماد فکری است، جالب خواهد بود. ریچارد فولی، استاد فلسفه و رئیس دانشکده هنر و علوم در دانشگاه نیویورک است. او نویسنده نظریه عقلانیت معرفتی (1987) و کار بدون شبکه (1993) است.
جغرافیای بینش: علوم، علوم انسانی، تفاوت آنها، چرایی اهمیت آنها [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Foley (ریچارد فولی)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: علوم انسانی و علوم با زمان های چالش برانگیزی روبرو هستند که هر کدام به شیوه خود. علوم انسانی از تعداد نام‌نویسی‌ها و بودجه‌های رو به کاهش رنج می‌برد و از سوی برخی در یک اقتصاد در حال تغییر بی‌ربط تلقی می‌شود. علوم با فضای سیاسی مواجه است که به تخصص دانشگاهی احترام نمی گذارد و بحث های حل شده را به چالش می کشد. در همین حال، مناقشات دیرینه در مورد حوزه های دانش آنها ادامه دارد: آیا دانش علمی، علوم انسانی را در بر می گیرد؟ آیا اشکال دانش آنها مکمل هستند یا در نهایت در تضاد هستند؟ ریچارد فولی، فیلسوف دانش و رئیس سابق علوم و هنر در دانشگاه نیویورک، در اینجا مروری مختصر و قابل دسترس از اینکه اهداف کلی این رشته ها نسبت به یکدیگر چیست و چه نوع دانشی را هدف قرار می دهند، ارائه می کند. تولید کردن. استدلال اساسی او این است که هدف علوم بینش‌هایی است که در حالت ایده‌آل محدود به مکان‌ها یا زمان‌های خاصی نیستند و همچنین بدون دیدگاه و کاملاً توصیفی هستند، در حالی که علوم انسانی به طور مناسب به دنبال بینش‌هایی درباره مکان‌ها و زمان‌های خاص هستند، با بینش‌ها مبتنی بر دیدگاه و دارای عناصر ارزشی و توصیفی است. او همچنین این دو حوزه دانش را در جستجوی درک جهان ما و شرایط انسانی مکمل یکدیگر می‌داند. اما هدف نهایی تحقیقات فولی دفاع شیوا و تجلیل از فرهنگ پژوهش دانشگاهی است. این فرهنگ در عصری که با صدای بلند و نادرست توییت‌ها همراه است، به دستاوردهای فکری درازمدت به نفع بشریت ارزش قائل است و از آنها حمایت می‌کند - که با کار سخت، فداکاری و شکیبایی تولید شده‌اند.جغرافیای Insightis خواندن ضروری برای خوانندگان چه در داخل و چه خارج از آکادمی.
نظریه معقولیت معرفتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Richard Foley (ریچارد فولی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: نظریه عقلانیت معرفتی ریچارد فولی "کتابی بسیار عالی - اثر یک متفکر مهم فلسفی. این کتاب با تسلط و دقت بسیار و با مهارت بسیار قابل توجهی، موضعی بدیع و متمایز در مورد اساسی ترین مسائل معرفتی ارائه می دهد." —ویلیام آلستون، دانشگاه سیراکیوز چگونه واقعیت را می‌دانیم؟ تئوری رایج این بوده است که ما دانش را بر پایه‌های مطلق می‌سازیم، روشی که مصریان اهرام را می‌ساختند. در سال‌های اخیر، این روایت بنیادگرایانه از جهات مختلفی مورد حمله قرار گرفته است، از کسانی که می‌خواهند معرفت‌شناسی را شاخه‌ای از علوم شناختی قرار دهند تا کسانی که جست‌وجو برای قطعیت بنیادی را رد می‌کنند. کتاب ریچارد فولی از شکل اصلاح‌شده‌ای از بنیادگرایی دفاع می‌کند که به دسترسی ممتاز ما به حقیقت گزاره‌های بنیادی وابسته نیست. او ایده باور عقلانی را - با بازگشت به مفهوم عقلانیت ارسطو - به عنوان مبنایی برای آنچه او "بنیادگرایی ذهنی" می نامد ارائه می دهد. عقلانیت معرفت‌شناختی برای فولی ذهنی است زیرا او عقلانیت یک باور را وابسته به منابع و گرایش‌های شناختی مؤمن می‌داند. او از این طریق می‌تواند با شهود قوی «درون‌گرایانه» تطبیق دهد که به ما می‌گوید عقلانی است که ما چیزی را باور کنیم، بستگی به این دارد که آن چیز در دیدگاه ما نسبت به جهان چگونه ظاهر می‌شود. اما فولی با وابسته نکردن عقلانیت بخش بزرگی از نفرین سوبژکتیویسم را از بین می برد
نظریه معقولیت معرفتی [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Richard Foley (ریچارد فولی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
جغرافیای بینش: علوم، علوم انسانی، تفاوت آنها، چرایی اهمیت آنها [کتابشناسی انگلیسی]
نویسنده:
Richard Foley (ریچارد فولی)
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب) , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: علوم انسانی و علوم با زمان های چالش برانگیزی روبرو هستند که هر کدام به شیوه خود. علوم انسانی از تعداد نام‌نویسی‌ها و بودجه‌های رو به کاهش رنج می‌برد و از سوی برخی در یک اقتصاد در حال تغییر بی‌ربط تلقی می‌شود. علوم با فضای سیاسی مواجه است که به تخصص دانشگاهی احترام نمی گذارد و بحث های حل شده را به چالش می کشد. در همین حال، مناقشات دیرینه در مورد حوزه های دانش آنها ادامه دارد: آیا دانش علمی، علوم انسانی را در بر می گیرد؟ آیا اشکال دانش آنها مکمل هستند یا در نهایت در تضاد هستند؟ ریچارد فولی، فیلسوف دانش و رئیس سابق علوم و هنر در دانشگاه نیویورک، در اینجا مروری مختصر و قابل دسترس از اینکه اهداف کلی این رشته ها نسبت به یکدیگر چیست و چه نوع دانشی را هدف قرار می دهند، ارائه می کند. تولید کردن. استدلال اساسی او این است که هدف علوم بینش‌هایی است که در حالت ایده‌آل محدود به مکان‌ها یا زمان‌های خاصی نیستند و همچنین بدون دیدگاه و کاملاً توصیفی هستند، در حالی که علوم انسانی به طور مناسب به دنبال بینش‌هایی درباره مکان‌ها و زمان‌های خاص هستند، با بینش‌ها مبتنی بر دیدگاه و دارای عناصر ارزشی و توصیفی است. او همچنین این دو حوزه دانش را در جستجوی درک جهان ما و شرایط انسانی مکمل یکدیگر می‌داند. اما هدف نهایی تحقیقات فولی دفاع شیوا و تجلیل از فرهنگ پژوهش دانشگاهی است. این فرهنگ در عصری که با صدای بلند و نادرست توییت‌ها همراه است، به دستاوردهای فکری بلندمدت به نفع بشریت ارزش می‌گذارد و از آنها حمایت می‌کند - که با تلاش، فداکاری و صبر تولید شده‌اند. جغرافیای بینش برای خوانندگان داخل و خارج از آکادمی خواندن ضروری است.
  • تعداد رکورد ها : 7