جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 9
شهر سکولار: سکولاریزاسیون و شهرنشینی در دیدگاه الهیاتی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Harvey Cox
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Princeton University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: از زمان انتشار اولیه آن در سال 1965، شهر سکولار به دلیل کاوش ظریف در روابط میان ظهور تمدن شهری، افول مذهب سلسله مراتبی، نهادی و جایگاه سکولار در جامعه به عنوان یک اثر کلاسیک مورد ستایش قرار گرفته است. اکنون، نیم قرن بعد، این کتاب پرفروش بین‌المللی مانند زمانی که برای اولین بار ظاهر شد مرتبط است. استدلال‌های کتاب - که سکولاریته تأثیر مثبتی بر نهادها دارد، اینکه شهر می‌تواند فضایی باشد که در آن افراد از همه ادیان پتانسیل‌های خود را به کار می‌گیرند، و اینکه خدا در هر دو حوزه سکولار و رسمی مذهبی حضور دارد - هنوز هم در بین خوانندگان کتاب طنین‌انداز است. همه پس زمینه ها برای این نسخه کاملاً جدید، هاروی کاکس یک مقدمه اساسی و به روز ارائه می کند. او در مورد موفقیت خیره کننده اولیه کتاب در عصر تحولات سیاسی و مذهبی تأمل می کند و از ارتباط پایدار آن در زمانی که بحث هایی که شهر سکولار به شعله ور شدن آن کمک کرد بار دیگر آتش گرفته است، ادعا می کند.
کتاب راهنمای کمبریج در مورد جان هنری نیومن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
(ترنس مریگان)Ian Ker, Terrence Merrigan(ایان کر)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جان هنری نیومن (90-1801) یکی از شخصیت‌های مهم در تاریخ دینی قرن نوزدهم بود. او یکی از قهرمانان اصلی جنبش آکسفورد یا تراکتاریایی در کلیسای انگلستان بود که تأثیر آن همچنان در انگلیکانیسم محسوس است. او که به مذهب کاتولیک گرویده بود، مفسر مهم واتیکان اول بود و اغلب او را «پدر» شورای دوم واتیکان می نامند. تفکر نیومن موضوعات اصلی الهیات مدرن از جمله هرمنوتیک، اهمیت پژوهش تاریخی-انتقادی، رابطه بین الهیات و ادبیات، و تفسیر مجدد ماهیت ایمان را برجسته و پیش بینی می کند. مشخصه آثار او دو عنصر است که به ویژه در الهیات پست مدرن مطرح شده است، یعنی اهمیت تخیل دینی و خصلت امانتداری همه دانش. این همراه نیاز به ارائه در دسترس، جامع و سیستماتیک موضوعات اصلی در کار نیومن را برطرف می کند.
دین، متافیزیک و پست مدرن: ویلیام دزموند و جان دی. کاپوتو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Ben Simpson (کریستوفر بن سیمپسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: کار اصیل و خلاقانه ویلیام دزموند در متافیزیک بیش از پیش مورد توجه فیلسوفان دین قرار می گیرد. کریستوفر بن سیمپسون با قرار دادن دزموند در گفتگو با جان دی.کاپوتو رویکرد تطبیقی ​​به سیمپسون اجازه می دهد تا در هسته اصلی بحث های اخیر در فلسفه دین قرار گیرد. او درکی غنی از چگونگی شناخت اخلاق و دین توسط متافیزیک ایجاد می‌کند و این رویکرد را با موضع قطعی ضد متافیزیکی در فلسفه قاره‌ای مقایسه می‌کند. دین، متافیزیک و پسامدرن، تحلیلی نظام مند از اندیشه دزموند ارائه می کند که کار بر روی تفکر کاپوتو و فلسفه دین را پیش می برد.
ضعف خدا: الهیات رخداد [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John D. Caputo (جان دی. کاپوتو)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: جان دی کاپوتو با به کارگیری هرمنوتیک رادیکال‌تر (شامل پدیدارشناسی هوسرلی و هایدگری، ساختارشکنی دریدی و فمینیسم)، نام خدا را در این کتاب سرکوب‌ناپذیر شکسته است. کاپوتو به جای اینکه به خدا صرفاً به عنوان یک نام نگاه کند، آن را به عنوان یک رویداد یا آنچه این نام در آینده تداعی می کند یا وعده می دهد می بیند. برای کاپوتو، این رویداد خدا را ضعیف، ناپایدار و به سختی کارآمد نشان می دهد. در حالی که این دیدگاه نسبت به خدا با اکثر ادیان و فلسفه ها مخالف است، اصول اساسی الهیات و هستی شناسی را نیز با چالش جدی مواجه می کند. در طول مسیر، خوانش های کاپوتو از عهد جدید، به ویژه دیدگاه پولس در مورد پادشاهی خدا، به حمایت از نظریه «نیروی ضعیف» کمک می کند. این اثر نافذ به هسته مسائل و سؤالات می پردازد - ماهیت خدا چیست؟ ماهیت وجود چیست؟ رابطه خدا و هستی چیست؟ مقصود از گذشت، ایمان، تقوا یا تعالی چیست؟ که قلمرو فلسفه دین معاصر را مشخص می کند.
آینده الهیات سیاسی: دیدگاه های دینی و کلامی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Péter Losonczi, Mika Luoma-aho, Aakash Singh
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: تغییرات اخیر در چشم انداز فرهنگی، سیاسی و مذهبی معاصر توجه زیادی را به الهیات سیاسی جلب کرده است. گرایش های جدید و ایده های سنتی به همان اندازه این جنبش ها را رنگ می کنند. با توجه به اینکه مجموعه‌ای از کتاب‌ها و مقالات اخیر به طور جامع به تاریخ و تجدید حیات کنونی الهیات سیاسی پرداخته‌اند، اکنون با وظیفه بازآفرینی و بازتعریف آینده الهیات سیاسی روبرو هستیم. این کتاب مروری غنی از رویکردهای نظری تازه و معاصر را ارائه می‌کند که چشم‌اندازهای آینده الهیات سیاسی را منحصربه‌فرد اولویت‌بندی می‌کند، اما همچنین فضا را برای مداخلات مهم فلسفه و نظریه سیاسی باز می‌کند. این کتاب شامل مقالات برجسته درباره دیدگاه‌های یهودی، اسلامی، بودایی و مسیحی، عناصر الهیات پست مدرن را با رویکردهای کلاسیک‌تر و همچنین ضد پست مدرن متعادل می‌کند.
الهیات نقد: بالتاسار، پست مدرنیسم و ​​تخیل کاتولیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michael P. Murphy (مایکل پاتریک مورفی)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: تعدادی از منتقدان و محققان بر مفهوم تنوع تخیل مشخصاً کاتولیک استدلال می کنند، نه به عنوان یک موضوع دکترین یا حتی اعتقاد، بلکه بیشتر به عنوان یک حساسیت هنری. آنها ترکیبی از مفروضات فکری، عاطفی، معنوی و اخلاقی را که از اعتقادات کاتولیک نشات می‌گیرند، تصویری از واقعیت را تشکیل می‌دهند که لزوماً بیانگر تخیلی هنرمند است. با این حال، مفهوم تخیل کاتولیک فاقد انسجام موضوعی و الهیاتی است. بیان این شهود به معنای عبور از مرزهای میان رشته ای مشکل ساز بین الهیات و ادبیات است. و اگرچه محققان روش‌های مفیدی را برای انجام چنین «گذرگاه‌های مرزی» میان رشته‌ای توسعه داده‌اند، نسبتاً تعداد کمی به بررسی جدی زیبایی‌شناسی الهیاتی که این زیبایی‌شناسی‌های دیگر ممکن است به آن وابسته باشند، اختصاص داده‌اند. مایکل پاتریک مورفی در کتاب الهیات نقد چارچوب جدیدی را برای تعریف بهتر مفهوم تخیل کاتولیک پیشنهاد می کند. او راه‌های زیادی را بررسی می‌کند که از طریق آنها کار الهیات هانس اورس فون بالتاسار (1905-1988) می‌تواند مدل، محتوا و چشم‌اندازی را برای تمایز این نوع تخیل از دیگران ارائه دهد. از آنجایی که بالتاسار هنر و ادبیات را دقیقاً به عنوان الهیات می‌نگرد، مورفی طیف وسیعی از شعر، نمایشنامه، داستان و فیلم را بررسی می‌کند و آن را در مقابل جنبه‌های اصلی برنامه الهیات بالتاسار قرار می‌دهد. با انجام این کار، مورفی به دنبال توسعه الهیات نقد است. این اثر میان رشته ای جایگاه مشروع «تخیل الهیات» متمایز را در نظریه انتقادی بازیابی می کند و نشان می دهد که صدای بالتاسار هم تحولات معاصر را به چالش می کشد و هم تکمیل کننده آن است. مورفی همچنین مدعی است که روش شناسی تفسیری پست مدرن، با نقد دقیق مفروضات ریشه دار فلسفی و رمزهای معنایی تکرار شده، تهدیدی برای معنای الهیاتی نیست که بسیاری از آن بیم دارند. در مقابل، با کنار هم قرار دادن روش‌شناسی‌های انتقادی پست مدرن در برابر طیف الهیات بینش‌گر بالتاسار، فضایی برای منتقدان ادبی و متکلمان به طور یکسان فراهم می‌شود. مهمتر از آن، ابزارهایی برای ارزیابی، به چالش کشیدن، و تجلیل از تخیلات الهیاتی آنگونه که امروزه به تصویر کشیده می شود، در اختیار منتقد قرار می گیرد.
الهیات سکولار: اندیشه الهیات رادیکال آمریکایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Clayton Crockett (editor) (کلایتون کراکت)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: الاهیات سکولار نوشته های جدید برخی از تأثیرگذارترین متفکران الهیات و مذهبی آمریکا را در مورد بقای الهیات سکولار گرد هم می آورد. با ارزیابی انتقادی ارتدکس رادیکال و قرار دادن الهیات رادیکال آمریکایی در چارچوب، منابع جدیدی برای الهیات فلسفی فراهم می کند. موضوعات تحت پوشش شامل الهیات پست مدرن، اخلاق، روانکاوی، مرگ خدا و الهیات قرون وسطایی است.
در جای خود: رویکرد سَنت آگوستین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jean-Luc Marion, Jeffrey Kosky (transl.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Stanford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در جای خود یک خوانش پدیدارشناسانه اصیل از آگوستین است که درگیری او با مفاهیم هویت در اعترافات را در نظر می گیرد. با استفاده از تجربه آگوستینی اعتراف، ژان لوک ماریون مدلی از خودبودن ایجاد می کند که این تجربه را در پرتو کل مجموعه آگوستینی بررسی می کند. در این راستا، ماریون با تحلیل‌های مدرن و پست مدرن قابل‌توجهی از «تجربه‌ای‌ترین» آثار آگوستین، از جمله تفسیرهای انتقادی ژاک دریدا، مارتین هایدگر و لودویگ ویتگنشتاین درگیر می‌شود. ماریون در نهایت به این نتیجه می‌رسد که آگوستین در بررسی افراط در خود و فراتر از خود، و در استفاده از این تغییر خود برای خود، به عنوان نیروی محرکه‌ای برای روابط خلاق با خدا، جهان و دیگران، بر پست مدرنیته پیشی گرفته است. این خوانش پیوندهای قابل توجهی را بین گزارش‌های خودبودن در زمینه‌های فلسفه معاصر، مطالعات ادبی و مسیحیت اولیه آگوستین برقرار می‌کند.
خدای بدون وجود [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jean-Luc Marion (ژان لوک ماریون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: ژان لوک ماریون استدلالی بحث برانگیز برای خدایی عاری از همه دسته های هستی ارائه می کند. ماریون با اتخاذ موضعی مشخصاً پست مدرن، یک فرض اساسی هم در مابعدالطبیعه و هم الهیات نئوتومیست را به چالش می کشد: اینکه خدا، قبل از هر چیز دیگری، باید باشد. در عوض، او «خدای بدون وجود» را در قلمرو آگاپه، خیریه یا عشق مسیحی قرار می دهد. این جلد، اولین ترجمه به انگلیسی از آثار این فیلسوف برجسته کاتولیک، دیدگاهی معاصر در مورد ماهیت خدا ارائه می دهد. "کتابی بسیار متفکرانه... این نوید یک محصول غنی را می دهد. برخورد بسیار بدیع ماریون با بت و نماد، مراسم عشای ربانی، ملال و غرور، تبدیل و دعا، بحث های کلامی و فلسفی را به سطح جدیدی می برد." - نورمن ویرزبا.، قرن مسیحی
  • تعداد رکورد ها : 9