جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1765
 در باب انسان بودن: گفتگویی با لانرگان و لویناس (مطالعات مارکت در الهیات، #35) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Michele Saracino
نوع منبع :
کتاب , مناظره،گفتگو و میزگرد , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Marquette University Press ,
از فلسفه تحلیلی تا عملگرایی گسترده‌تر و انعطاف‌پذیرتر: گفتگوی محمد اصغری با سوزان هاک [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
محمد اصغری؛ سوزان هاک
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این مصاحبه که در ژوئیه 2020 انجام شد، محمد اصغری، دانشیار گروه فلسفه دانشگاه تبریز، یازده سوال (از طریق ایمیل) از پروفسور سوزان هاک، استاد برجسته فلسفه در دانشگاه میامی پرسید. . این فیلسوف آمریکایی مشتاقانه و با حوصله پاسخ سوالات را برای من ایمیل کرد. سؤالات این مصاحبه عمدتاً در مورد فلسفه تحلیلی و فلسفه پراگماتیست است. این مصاحبه از طریق ایمیل شخصی بین من و پروفسور سوزان هاک در ژوئیه 2020 انجام شد. این مصاحبه که پروفسور هاک مشتاقانه آن را پذیرفت، شامل یازده سوال در مورد بیوگرافی وی و نقش فیلسوفان مختلف در اندیشه او و در نهایت در مورد تأثیر فلسفه پراگماتیسم است. روی فکرش البته ناگفته نماند که کتاب فلسفه منطق در ایران هاک به فارسی ترجمه شده است و دو مقاله در فصلنامه پژوهش های فلسفی (دانشگاه تبریز) منتشر کرده است و یکی از مقالات او را نیز به فارسی ترجمه کرده ام. . آنچه برای من بسیار جالب بود تأثیر پراگماتیسم بر اندیشه هاک بود که چارلز سندرز پیرس، در میان پراگماتیست های کلاسیک آمریکایی، به همان اندازه که جان دیویی در اندیشه رورتی داشت، بر اندیشه این فیلسوف تأثیر داشت. در اینجا از پروفسور سوزان هاک تشکر می کنم که با حوصله و مشتاقانه به سوالات من پاسخ داد.
صفحات :
از صفحه 21 تا 28
مناظره و گفتگو (تفکر انتقادی جدید اشگیت در دین، الهیات و مطالعات کتاب مقدس) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kahlos
نوع منبع :
کتاب , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب به بررسی ساخت هویت مسیحی در قرن چهارم و پنجم از طریق ابداع، جعل و تشدید تضادهای دوتایی می پردازد. مخالفت های دوتایی، مانند مسیحیان - مشرکان؛ حقیقت - دروغ؛ خدای یگانه - انبوه شیاطین. دین درست - خرافات، در خدمت ایجاد و تقویت هویت مسیحی است. این کتاب بررسی می‌کند که چگونه استدلال مسیحی علیه مشرکان با ادراک خود و تأیید خود در هم تنیده شده است. این کتاب با بحث در مورد روابط و تعامل بین فرهنگ‌های بت پرستان و مسیحی، با هدف گسترش درک تاریخی از تعارضات فرهنگی و دیگری بودن در تاریخ جهان و در نتیجه کمک به بحث جاری در مورد مبنای تاریخی و مفهومی تساهل و عدم مدارا فرهنگی است. این کتاب سهم ارزشمندی در بحث های علمی معاصر در مورد تاریخ مذهبی دوران باستان پسین و رابطه بین مسیحیت و سایر ادیان ارائه می دهد.
روز ويراني بنيادها: گفت وگو با يورگن هابرماس و ژاك دريدا درباره حادثه يازدهم سپتامبر
نویسنده:
جيووانا بورادوري؛ ترجمه: هوشنگ رهنما
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: همشهری آنلاین,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
چند ساعت پس از حمله هاي تروريستي ۱۱ سپتامبر و تنها چند هفته پس از آن، جيووانا بورادوري در شهر نيويورك با يورگن هابرماس و ژاك دريدا جداگانه به گفتگو نشست. هابرماس و دريدا در اين گفتگوها به ارزيابي اهميت زيانبارترين حمله تروريستي كه تاكنون رخ داده است پرداخته اند. اين گفت وگو حاصل عرصه رويارويي ميان دو تن از تأثيرگذارترين متفكرين روزگار ماست كه در آن هابرماس و دريدا براي نخستين بار بر تعارض خود چيره شده اند و پذيرفته اند كه در كنار يكديگر ظاهر شوند. بورادوري در پيشگفتار كتابي كه از اين گفت وگوها فراهم آمده، خاطرنشان مي كند كه فلسفه مي تواند سهم بسيار ارزشمندي در فهم تروريسم داشته باشد. همانگونه كه آسيب هاي بار آمده از استعمار، تماميت خواهي و يهودي سوزي تاريخ سده بيستم را رقم زد، تاريخ سده بيست ويكم نيز با تروريسم جهاني رقم خورده است. هر يك از اين گفتگوها، به همراه نوشته اي در نقد آن، ابعاد چالشي را كه پيش روي ماست بررسي مي كند. گفتگوي هابرماس نوعاً فشرده، موجز و به گونه اي برازنده سنتي ست، گفتگوي دريدا، از سوي ديگر، خواننده را با خود در مسيري درازآهنگ، پرپيچ و خم و پيش بيني نشدني پيش مي برد. با اين حال، گاه همسويي هاي نامنتظره در ميان آن دو سربرمي آورد. هر دو عميقاً نسبت به مفهوم «تروريسم» بدگمان اند، و گذار از قوانين بين المللي كلاسيك - كه بر الگوي دولت - كشور استوار است - به نظمي جهان - وطن بر پايه اتحاد قاره اي را ضروري مي بينند. دريدا و هابرماس در حين شكافتن و بازبستن عناصر مجموعه آنچه كه ما به گمان خود درباره تروريسم مي دانيم، به تدريج از زبان بازي معمول و آشناي اجتماعي و سياسي كه به گونه اي فزاينده در ميان خير و شر قطبيده شده است، فاصله مي گيرند.
مصاحبه با استاد مصطفی ملکیان؛ موضوع: آسیب‌شناسی تربیت دینی (جهت ارائه به همايش آسيب‎شناسي تربيت ديني)
نویسنده:
مصاحبه كنندگان : دكتر اسدالله مرادي, خسرو قبادي
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
تهران: وبلاگ بیدگلی (وزارت آموزش و پرورش),
اخلاق دینی و اخلاق فرادینی؛ گفتگو با دکتر ابوالقاسم فنایی (بخش سوم)
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دین آنلاین,
دین در دنیای معاصر؛ گفتگو با بیژن عبدالکریمی
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
عقلانیت و توسعه(گفتگو) - قسمت اول
نویسنده:
ابوالقاسم فنایی
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
سایت فرهنگی نیلوفر,
فلسفه ی اخلاق اسلامی و رابطه ی دین و اخلاق؛ گفتگو‌ با‌ نشریه ی‌ دانشجویی‌ خرد‌ مانا
نویسنده:
ابوالقاسم فنایی
نوع منبع :
مقاله , مناظره،گفتگو و میزگرد
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
سایت فرهنگی نیلوفر,
  • تعداد رکورد ها : 1765