جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 159
أصول مذهب الشيعة الإمامية الاثنى عشرية - عرض ونقد
نویسنده:
ناصر بن عبدالله بن علی القفاری
نوع منبع :
کتاب , رساله تحصیلی
چکیده :
کتاب حاضر مصداقی از پروژه های وهابیت در ستیز با امامیه و تولید یکی از مراکز اصلی فکری وهابیت است. کتاب را باید دائرة المعارف شبهات و اتهامات تاریخی علیه مکتب اهل بیت دانست. که یا کذب و اتهام است، و یا ناروا و بصورت تحریف شده مطرح گردیده است. البته مواردی نیز نسبت داده شده که از موضع اندیشه سلفیه و وهابیت نقد شده اما از افتخارات و اختصاصات شیعه (مانند بداء، رجعت، غیبت،...) و یا مورد اتفاق یا توافق اجمالی سایر مذاهب اسلامی (توسل، شفاعت، زیارت، کرامت، اصل مهدویت و...) است. بر این کتاب نقدهای متعددی نوشته شده از جمله کتب زیر: 1- رد على کتاب أصول مذهب الشیعة الإمامیة الإثنی عشریة للقفاری؛ تالیف: عبدالقادر عبدالصمد 2- تنزیه‌الشیعه‌الاثنی عشریه عن الشبهات‌الواهیه: رد شبهات القفاری علی ‌الشیعه فی کتابه الموسوم بـ [اصول مذهب‌الشیعه‌الامامیه الاثنی‌عشريه]؛ تالیف: ابی‌طالب التجلیل 3- نقد كتاب اصول مذهب الشيعة لمؤلفه الدكتور السلفي ناصر بن عبدالله القفاري؛ در دو جلد؛ تالیف: محمد حسيني قزويني و دیگران؛ ترجمه: سیدمجتبی عصیری 4- حقيقة المهدوية و الغيبة : دراسة تأصيليّة نقديّة لشبهات الدكتور ناصر بن عبدالله القفاري في كتابه أصول مذهب الشيعة؛ تالیف: يحيى عبدالحسن دوخي 5- توحید و شرک در نگاه شیعه و وهابیت : بررسي و نقد افترائات دكتر قفاري بر مذهب شيعه؛ تالیف: احمد عابدی 6- مع الدكتور ناصر القفاري في اصول مذهبه : حول السنة و رواتها؛ تالیف: ابوالفضل اسلامي 7- سلامة القرآن من التحریف و تفنید الافتراءات على الشیعة الامامیة : عرض و نقد لآراء الدکتور ناصر بن علی القفاری، احسان الهی ظهیر، محمد مال الله و آخرین؛ تالیف: فتح الله محمدي مقالات متعددی نیز در پاسخ به مدعیات و شبهات او نگارش یافته که بعضا در الفبا موجود و قابل دسترسی است.
نقد أوهام صديق حسن‌خان المسمى إبراز الغي الواقع في شفاء العي
نویسنده:
أبو الحسنات محمد عبد الحي اللكنوي؛ محقق: صلاح محمد أبو الحاج؛ تقديم: الشيخ وهبي سليمان غاوجي الألباني
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
عمان - اردن: دار الفتح للدراسات والنشر,
چکیده :
نقد أوهام صديق حسن‌خان المسمى إبراز الغي الواقع في شفاء العي؛ لکنوی این کتاب را رد بر مؤلف «الإتحاف والإكسير والحطة» (صدیق حسن‌خان) نوشته است و متذکر می‌شود صدیق حسن‌خان دارای انحرافاتی است که از آنها باید دوری شود. همچنین انحرافات صدیق حسن‌خان (همچون عدم تقلید از ائمه اربعه اهل سنت و عدم زیارت قبر پیامبر(ص) و غیره) را پاسخ می‌دهد. عبدالحی لکهنوی در رد تقلید صدیق حسن خان می نویسد: «أنه يقلد تقليدا جامدا لابن تيمية وتلامذته وللشوكاني وأمثاله مع أنه من أشد المنكرين على المقلدين ـ فإلى الله المشتكى من مثل هذا الصنع ـ فما الذي حرم تقليد المجتهدين والأئمة المتبوعين وأباح تقليد هؤلاء المستحدثين وليسوا بجنب المجتهدين المتبوعين إلا كعصافير بجنب الناطقين». او از ابن تیمیه و شاگردانش و شوکانی و امثال او را تقلید می کند، در حالیکه او از منکرترین منکران مقلد هست -از این کار به خدا شاکایت می کنم- پس چرا تقلید از مجتهدان که مورد تبعیت بودن ممنوع است و تقلید از این افراد جدید جایز است و آنها در مقابل مجتهدین مورد تبعیت ، نیست مگر مانند گنجشک در مقابل ناطقین.
إقامة الحجة على أن الإكثار من التعبد ليس ببدعة
نویسنده:
محمد عبدالحی اللكنوي الهندی؛ تحقيق: عبد الفتاح أبو غدة
نوع منبع :
کتاب , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
بی جا: بی نا,
چکیده :
إقامة الحجة على أن الإكثار من التعبد ليس ببدعة: این کتاب در ردّ بر عقیده وهابیان و اهل حدیث شبه‌قاره هندوستان نوشته شده است و عبدالفتاح ابوغده آن را تحقیق کرده است. لکنوی در این کتاب می‌نویسد: هیچ‌وقت اشاعره و ماتریدیه روی مسئله اختلافی، همدیگر را به بدعت و ضلالت منتسب نکردند؛ برخلاف متعصبین امروزی که روی مسائل فرعی و فقهی، دیگران را به بدعت و ضلالت نسبت می‌دهند. همچنین می‌آورد: امروزه بسیاری از جاهلین به معنای بدعت، هر فعلی را که صحابه انجام ندادند و دلیلی بر ردش نیست را بدعت می‌دانند. محقق کتاب که خود را از شاگردان «محمد زاهد الکوثری» می داند، این اثر را به روح استادش اهدا نموده و از او نقل می کند که وی به استفاده از آثار لکنوی (مولف کتاب)، توصیه و تشویق می کرد.
قول التمام بإثبات التفويض مذهباً للسلف الكرام
نویسنده:
سيف بن علی العصرى مقدمه: یوسف قرضاوی, محمدتقی العثمانی, وهبی غاوجی الألبانی
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
عمان - اردن: دار الفتح للدراسات والنشر,
چکیده :
این کتاب درباره اثبات صفات خبری برای خدواند بدون تاویل و به معنای ظاهری آن است. دیدگاهی که از صفاتیه متقدم و اهل حدیث آغاز و توسط ابن تیمیه بازخوانی و توسط سلفیه معاصر و وهابیت تاکید و تثبیت گردید. در طرف مقابل، امامیه، معتزله و اشاعره (متاخر)، آنهارا در غیر معنی ظاهری و لغوی بکار می برند. از دیدگاه امامیه، اینگونه عبارات سمعی، به لحاظ هستی‌شناختی، صفت نبوده، و به لحاظ معناشناختی بر امر دیگری دلالت دارد. یعنی از هردو جنبه هستی شناختی و معناشناختی نفی می گردد. در حالیکه از دیدگاه صفاتیه، این ها صفت بوده و از نظر هستی شناختی تثبیت می شود، و از حیث معناشناختی، برای گریز از افتادن به دام تشبیه (بلکه تجسیم) با نظریه تفویض (واگذاشتن معنا و مراد از این صفات، توقف و سکوت) توجیه می شود.
مجله سراج منیر [پژوهش‌نامه نقد وهابیت] شماره 5 (بهار 1391)
نویسنده:
مجموعه مولفین
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مجموعه مقالات
منابع دیجیتالی :
مجله سراج منیر [پژوهش‌نامه نقد وهابیت] شماره 4 (زمستان 1390)
نویسنده:
مجموعه مولفین
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مجموعه مقالات
منابع دیجیتالی :
مجله سراج منیر [پژوهش‌نامه نقد وهابیت] شماره 3 (پاییز 1390)
نویسنده:
مجموعه مولفین
نوع منبع :
مقاله , نقد دیدگاه و آثار(دفاعیه، ردیه و پاسخ به شبهات) , مجموعه مقالات
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 159