جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 524
ساختن «مؤمن» و «زن» آرمانی دینی در اسلام: روش‌های تفسیری سلفی‌های سنتی و مسلمانان مترقی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Adis Duderija (auth.) (آدیس دودریا)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
US: Palgrave Macmillan ,
چکیده :
ترجمه ماشینی: در این مطالعه جامع، آدیس دودریا بررسی می کند که چگونه تفکر سلفی نو سنتی (NTS) و مسلمانان مترقی مفاهیم هنجاری «مؤمن» و «زن مسلمان» را در اسلام معاصر تفسیر می کنند.
الهیات و عقیده در اسلام اهل‌سنت: اِخوان المسلمین، اَشعری‌گری و سنی‌گری سیاسی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jeffry R. Halverson (auth.) (جفری آر. هالورسون)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
US: Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با بررسی اخوان المسلمین مصر و رهبری عمر التیلمیسانی (متوفی 1986) به بررسی همبستگی بین تفکر ضد کلامی و ظهور اسلام گرایی در قرن بیستم می پردازد.
رفتار معتدل حضرت محمد (ص) به عنوان الگو در مواجهه با کثرت گرایی [مقاله انگلیسی]
نویسنده:
Ahmad Riyadh Maulidi (أحمد رياض مولدي)
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: اعتدال عبارت است از نگرش وسط بودن که باید در اختیار یک مسلمان باشد، به ویژه مسلمانان اندونزی که در میان کثرت گرایی زندگی می کنند. مشکلات در اندونزی مربوط به رفتار نابردبار عمدتاً ناشی از فقدان نگرش های معتدل به ویژه مسلمانان است. اسلام باید به عنوان دین اکثریت در اجرای این رفتار معقول پیشگام باشد. در این پژوهش رفتارهای معتدلی که پیامبر اکرم (ص) در طول زندگی خود به عنوان الگویی برای مسلمانان نمونه آن بود، بیان می کند. این تحقیق از نوع تحقیقات کیفی توصیفی با روش مطالعه ادبیات است. نتایج نشان داد که رفتار معتدل حضرت محمد(ص) در زمان نزول سوره کافرون، مدارا با سایر ادیان و درایت ایشان در حل مشکل حجر الاسود نمود دارد. در عبادت معتدل است نه افراط. او همچنین می‌خوابد، افطار می‌کند، ازدواج می‌کند و به مردم دستور می‌دهد که با حالتی جدید نماز بخوانند که ارزش‌های رفتار معتدل از شخصیت نمونه انسانی حضرت محمد (ص) را می‌توان در غلبه بر چالش‌های یک کثرت‌گرا به کار برد. زندگی برای ایجاد حس وحدت
الرسائل السبعة في العقائد و معه رسالة ذم التأويل
نویسنده:
ابومنصور ماتریدی, موفق‌الدین أبی عبدالله بن احمد بن محمد بن قدامه المقدسی مقدسی و دیگران
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: دار البصائر,
چکیده :
الرسائل السبعة في العقائد و معه رسالة ذم التأويل، مجموعه‌ای است از هفت رساله که با رساله «ذم التأويل» (اثر موفق‌الدین بن احمد بن محمد بن قدامه مقدسی، متوفی 620ق)، که به آن ضمیمه شده، هشت‌تا می‌شود. هفت رساله مزبور عبارتند از: «شرح الفقه الأكبر» ابومنصور ماتریدی (333ق)، «شرح الفقه الأكبر» احمد بن محمد مغنیساوی، «الجوهرة المنيفة في شرح وصية الإمام الأعظم أبي‌حنيفة» ملا حسین بن اسکندر حنفی، «كتاب الإبانة» ابوالحسن اشعری (324ق)، «الملحق الأول للإبانة» محمد عنایت علی حیدرآبادی، «الملحق الثاني للإبانة» محمد عنایت علی حیدرآبادی و «رسالة في الذب عن أبي‌الحسن الأشعري» ابوالقاسم عبدالملک بن درباس. نویسندگان این رسائل در مذهب حنفی و برخی از آنان تابع ابوالحسن اشعری بوده‌اند. این اثر، از هشت بخش تشکیل شده است که هرکدام از بخش‌ها شامل یک کتاب و یا رساله می‌شود. بخش اول و دوم شرح کتابی از ابوحنیفه به نام «الفقه الأكبر» است. بخش سوم، شرح وصیت‌نامه ابوحنیفه، بخش چهارم، متن کتاب «الإبانه» ابوالحسن اشعری، بخش پنجم تا هفتم، پیرامون کتاب «الإبانه» و بخش پایانی کتاب با عنوان «ذم التأويل» در مذمت تأویل است.
تهافت الأشاعرة
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
این کتاب از موضع سلفیه و اهل حدیث به نقد مکتب اشعریه پرداخته است.
دعاوى الإجماع عند المتكلمين في مسائل أصول الدين: عرض و نقد
نویسنده:
ياسر اليحيى
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
ریاض - عربستان: دار المیمان للنشر والتوزیع,
چکیده :
کتاب حاضر از موضع سلفیه و وهابیت به رد ادعای اجماع متکلمان در مسائل عقیدتی و کلام پرداخته و تمایز و اختلاف دیدگاه آنان و دیدگاه سلف را به زعم خود بررسیده است.
منهج الإمام مالك رحمه الله تعالى في إثبات العقيدة
نویسنده:
سعود بن عبد العزیز الدعجان؛ إشراف: علی بن عبد الرحمن الحذیفی
نوع منبع :
کتاب , رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
نویسنده کتاب که سلفی وهابی سعودی و دانشجوی رشته عقیده و متعاقبا استاد عقائد در دانشگاه مدینه (از مراکز اصلی تبیین وهابیت سلفی) است، از دیدگاه خود به بازتعریف عقاید مالک پرداخته و اورا کاملا منطبق بر عقیده سلفیه معرفی نموده است.
عقيدة الإمام مالك
نویسنده:
جمع: سعود الدعجان؛ تالیف: ابومحمد عبدالله بن ابی زید القیروانی؛ تحقیق: سعود الدعجان
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
الجزائر: المیراث النبوی للنشر والتوزیع,
چکیده :
گردآورنده و محقق کتاب که سلفی وهابی سعودی و استاد عقائد در دانشگاه مدینه (از مراکز اصلی تبیین وهابیت سلفی) است، از دیدگاه خود به بازتعریف عقاید مالک پرداخته و اورا کاملا منطبق بر عقیده سلفیه معرفی نموده است.
  • تعداد رکورد ها : 524