جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30255
تأملات کاتولیک در مورد سقط جنین و اتانازی - به سمت الهیات تقدس زندگی انسانی[پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Christopher Chukwudi Dimokpala
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این مقاله امکان پرداختن به تمام مشکلات اخلاقی که در "آغاز" و "پایان" زندگی بشر در دنیای مدرن وجود دارد، وجود ندارد. با این حال، در مورد احترام به زندگی انسان در برابر سقط جنین و اتانازی باید چیزی گفت، زیرا امروزه به طور گسترده مورد بحث قرار می گیرد و به قلب اخلاق سنتی ضربه می زند. عزت و ارزش زندگی فردی را نمی توان از تحلیل خود زندگی فردی به دست آورد. انسانیت معیار همه چیز نیست. هر ارزشی که انسان ها داشته باشند کاملا گذرا است، مگر اینکه در رابطه ما با منبع ارزش نهایی خارج از ما باشد. ایمان مسیحی ارزش انسانی را این گونه می داند که از طریق رابطه ما با خدا ایجاد می شود - رابطه ای که توسط خود خدا ایجاد و داده شده است. به این دلیل است که ما از خدا هستیم و توسط خدا حمایت می‌شویم، می‌توانیم ارزش زندگی فردی انسان را به طور معناداری تأیید کنیم.
قدیسان ستارگان: شیوه‌های آیینی که جنگ و خشونت را در کلیسای آمریکا مشروع می‌سازد [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Terry Dewayne Shoemaker
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این تحقیق تحلیل روش هایی است که در آن کلیسای محافظه کار آمریکایی از نظر ایدئولوژیک و آیینی توسط فرهنگ امپراتوری شیفته جنگ، ارتش و خشونت شکل گرفته است. و اینکه چگونه این مواضع و اعمال، در واقع، جنگ و ارتش را مشروع می کند. در حالی که بسیاری از نویسندگان مواضع تاریخی مسیحیان را در مورد جنگ و تمایلات ملی گرایانه کنونی مسیحیان محافظه کار بررسی کرده اند، تحقیقات کمی برای ارزیابی تأثیرات خشونت، ملی گرایی، میهن پرستی و افسون نظامی بر مناسک، اعمال و اخلاق مسیحی انجام شده است. در این تحقیق، من استدلال می‌کنم که مسیحیان محافظه‌کار معاصر، به دلیل فرهنگ آمریکایی که در آن گنجانده شده است، از مواضع متفاوت صلح‌طلبی، جنگ عادلانه، و رئالیسم مسیحی پیشی گرفته‌اند. من از این گونه شناسی به عنوان "مبارز کلیسا" یاد می کنم. علاوه بر این، شیوه‌های آیینی که به‌طور غیرمستقیم جنگ و خشونت را مشروع می‌سازد، تحت تأثیر موضع اتخاذ شده از مبارزان کلیسا، مورد بررسی قرار می‌گیرد. برای انجام این وظیفه، بررسی مختصری از گونه‌شناسی‌های تاریخی مسیحیت در رابطه با نگرش‌ها نسبت به جنگ و خشونت ارائه کرده‌ام، در حالی که توجه خاصی به بافت اجتماعی هر یک از این موقعیت‌ها داشته‌ام. دوم، گونه‌شناسی میهن‌پرستی فرامذهبی مسیحی، که به آن «مبارز کلیسا» گفته می‌شود، با قرار دادن استدلال من در یادداشت‌های میدانی شخصی ثبت شده در طی بازدیدهای متعدد از سه کلان‌کلیسای مسیحی و ادبیات جاری مربوط به نگرش‌های مسیحی و مشارکت در ارتش و جنگ، معرفی خواهد شد. تلاش ها. پس از تثبیت گونه‌شناسی مسیحیت نسبت به جنگ و خشونت، بخش‌های بعدی مقاله به تشریح شیوه‌های خاص کلیسای محافظه‌کار معاصر می‌پردازد که در خدمت توجیه تلاش‌های نظامی آمریکاست. اگرچه می‌توان در مورد تأثیر فرهنگی نظامی بر اعمال آیینی مسیحیان محافظه‌کار آمریکایی بیان کرد، اما من بر سرودهای آیینی و نمادهای حفاظت، مراسم عبادت برای رزمندگان مذهبی، و تمرین بالا بردن سربازان به عنوان آرمان مسیحی تمرکز می‌کنم که همه مشروعیت متحد را دارند. تلاش های جنگی ایالت ها هدف من دفاع یا حمله به نهادهای مذهبی مورد مطالعه نیست. بلکه برای تقویت ادبیات رو به رشد در مورد مسیحیان محافظه کار آمریکایی در مقابل ناسیونالیسم، میهن پرستی و نظامی گری با شناسایی و تفسیر راه های مختلفی که این ایده ها فرهنگ محافظه کار مسیحی را شکل داده اند.
اسلام در ترجمه: اصلاحات مسلمانان و شبکه های فراملی در چین مدرن، 1908-1957. [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Zeyneb Hale Eroglu Sager
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به بررسی جریان های فکری مسلمان چینی (هویی) از اواخر سلسله چینگ تا سال های اولیه جمهوری کمونیستی، 1908-1957 می پردازد. با تجزیه و تحلیل تعداد زیادی از مجلات اصلاح طلب مسلمان، ترجمه چینی منابع اسلامی، و یادداشت های روزانه/خاطرات روشنفکرانی که با دیگر مناطق جهان اسلام مرتبط بودند، روندی را بررسی می کنم که اصلاح طلبان در پی آن بودند تا هویت مسلمان چینی را بازتعریف کنند و «حقیقت» را احیا کنند. اصول اسلام» - چه در مذاکره با دولت چین و چه در گفتگو با جریان های فکری محلی و فراملی. به طور خاص، این پایان‌نامه راه‌هایی را در نظر می‌گیرد که در آن روشنفکران برای «بیدار کردن» مسلمانان چینی تلاش کردند تا هویت گذشته خود را به عنوان تابعان مسلمان امپراتوری چینگ به شهروندان «آگاه سیاسی و فعال» جمهوری چین تبدیل کنند. مسلمانان چین یا به عنوان یک جامعه مذهبی یا یک قوم (مینزو) تعریف می شدند و این بحث ذهن روشنفکران اصلاح طلب را در این دوره، موضوع دو فصل اول، به خود مشغول کرد. چگونگی حل و فصل آن وضعیت سیاسی، اجتماعی و مذهبی جامعه مسلمان در چین را تعیین می کند، جایی که تعاریف ملت و قومیت/نژاد دائماً تغییر می کند. بحث های مربوط به ادغام مسلمانان در چین به ارتباط آنها با جامعه جهانی مسلمانان (امت) بستگی داشت. فناوری‌های جدید سفر و ارتباطات، مانند کشتی بخار و چاپ، مشارکت مسلمانان چینی را در شبکه‌های فراملی و فرامذهبی تسهیل کرد. من استدلال می کنم که این روشنفکران از طریق انتخاب، تصاحب و انطباق ایده های مراکز برجسته جهان اسلام مسیری را برای ادغام در بافت چین طی کردند که هویت متمایز مسلمان آنها را به خطر نینداخت. از این منابع متنوع، آن‌ها مصمم بودند برای چالش‌هایی که در چین با آن مواجه بودند راه‌حل‌هایی بیابند – چه گفتمان هژمونیک حزب ملی‌گرا یا جنبش شمایل‌شکنی فرهنگ جدید. در فصل‌های متوالی، من بر ارتباط فکری مسلمانان چین با سکولاریسم کمالیستی ترکیه، جنبش احمدی هند و جریان‌های اصلاح‌طلب مصر تمرکز می‌کنم. بنابراین، من نشان می‌دهم که چگونه یک جامعه مسلمان به ظاهر «پیرامونی» در خاور دور در یک لحظه بحرانی دگرگونی در شبکه‌های پیچیده فراملی شرکت کرد.
Metaphysik zwischen Tradition und Aufklärung: Wolffs Theologia naturalis im Kontext seines Gesamtwerkes
نویسنده:
Juan Li
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : با توجه به اینکه کانت شواهد کلاسیک وجود خدا را به طور معروف «از بین برد»، شاید تعجب آور نباشد که فلسفه دین کریستین ولف، که اینها را در بر می گیرد، کمتر از مثلاً فلسفه اخلاقی او مورد توجه قرار گرفته است. در واقع، Theologia naturalis ولف اخیراً به عنوان نمونه‌ای برجسته از به اصطلاح «روشنگری معتدل» به تصویر کشیده شده است، زیرا ولف تلاش کرد تا فلسفه‌ای را توسعه دهد که نظامی از الهیات عقلانی و همچنین توجیهی برای وحی مسیحی ارائه کند. علاوه بر این، او به صراحت به طرفداران «روشنگری رادیکال» حمله کرد. از سوی دیگر، خود وولف توسط معاصرانش به عنوان دشمن دین مسیحی، پیرو متفکران بدنامی مانند اسپینوزا یا هابز مورد حمله قرار گرفت. همچنین، با توجه به درخواست نسبتاً شدید وولف برای روشنگری، به نظر می رسد تلاش برای توجیه کامل وحی در تضاد است. سؤالی که در این وضعیت مطرح می شود این است که آیا موضع مثبت وولف در مورد دین مسیحی با عقل گرایی خودمختار او سازگار است یا خیر. این جنبه کنجکاو و به ظاهر متناقض فلسفه ولف، که تفاسیر مختلف بر آن گواهی می دهد، مستلزم بررسی دقیق عناصر مربوط به فلسفه او است. بنابراین، این مطالعه بر مفاهیم ولف از الهیات طبیعی و دین طبیعی تمرکز می کند، بنابراین به این سوال پاسخ می دهد که چگونه ولف می خواست در به کارگیری روش فلسفی خود در الهیات مسیحی موفق شود و در عین حال استفاده نامحدود از عقل را تضمین کند و دین مسیحی را بی ضرر رها کند. با توجه به اینکه وولف متهم به نفی معجزات کتاب مقدس و الغای دین طبیعی و وحیانی شده است، این پژوهش در چهار فصل به اثبات معجزات وی، رابطه دین و اخلاق طبیعی، نقد اسپینوزیسم و ​​اثبات حقیقت وی می پردازد. از دین مبین کلید کارهای وولف، یا به نظر من، تلاش او برای توجیه دین مکشوف به عنوان وسیله ای برای هدایت مسیحیان به lex naturalis است. از یک سو، ادله او به نفع دین وحیانی، منافاتی با مطالبه روش فلسفی او ندارد، حتی اگر مخالفان او به درستی اینها را بزرگترین خطر برای مرجعیت دین وحی بدانند. از سوی دیگر نشان خواهم داد که ولف مسیحیت را به دلایل صرفاً عذرخواهی توجیه نکرد.
دریافت مقایسه ای از طبیعت گرایی علمی در بریتانیای کبیر و جهان عرب، 1860-1930 [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ahmad Muhammad Hassani
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : پیشرفت علوم طبیعی، به‌ویژه زمین‌شناسی و زیست‌شناسی در نیمه دوم قرن نوزدهم، بر شیوه‌های سنتی تفکر در مورد منشأ انسان، قوای ذهنی و اخلاقی و دین او تأثیر گذاشت. هدف من در این مطالعه تحلیل استقبال از این جنبش علمی در بریتانیای کبیر و جهان عرب در دوره 1860-1950 است که عمدتاً در نشریات ادواری معاصر ارائه شده است. این تحلیل به تأثیر طبیعت گرایی علمی بر برخی مسائل مذهبی و اخلاقی و واکنش یا واکنش نویسندگان خاصی که در بحث پیرامون این موضوعات شرکت کرده اند می پردازد. . پایان نامه به دو بخش تقسیم می شود. اولی به نویسندگان انگلیسی اختصاص دارد و دومی به روشنفکران عرب، یک فصل تاریخی قبل از هر بخش، دو فصل مشابه دیگر در هر بخش ظاهر می شود: یکی به تعارض علم و دین اختصاص دارد و دیگری به تعارض بین مفاهیم سنتی و جدید اخلاق. فصل پایانی مقایسه ای بین نویسندگان غربی و شرقی مربوطه ارائه می دهد و بر پیامدهای تحلیل تاکید می کند. من در این مطالعه خود را به بررسی متون علمی که در سوریه (از جمله لبنان و فلسطین)، مصر و عراق، جایی که تأثیر غرب برای اولین بار روی داد، ظاهر شد، اکتفا کردم. در میان همه آموزه های تکاملی، اصل پیشرفت برای نویسندگان عرب، اعم از مسیحی و مسلمان، جذاب ترین بود، اگرچه برخی از نویسندگان طبیعت گرایی علمی را رد می کردند و برخی دیگر از پذیرش کامل اندیشه غربی حمایت می کردند، اکثریت سازش بین قدیم و جدید را به عنوان امری می دانستند. کلید پیشرفت نواندیشان مسلمان تفسیر جدیدی از قرآن و بازگشت به نخستین آموزه های اسلامی را پیشنهاد کردند، در حالی که نویسندگان پروتستان در مورد آموزه های کتاب مقدس چنین کردند.
یک گزینه ترجیحی برای خدا: استدلال فمینیستی کاتولیک برای بیرون انداختن نوزاد با آب حمام [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jane A Terlesky
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : در این مقاله به بررسی این موضوع می‌پردازم که معنویت فمینیست کاتولیک ایگناسی چه چیزی می‌تواند به گفتگوی بین ایمان و فرهنگ کمک کند، گفت‌وگویی که اغلب با استدلال مبهم و سطحی و با نگرش «ما در برابر «آنها» ناشی از افراط‌هایی که اکثریت به آن می‌پردازند، تیره می‌شود. تعلق نداشتن. سکولار و دین از گذشته ای مشترک سرچشمه می گیرند، اگرچه اکنون در اثر نوین معنویات موجود امروزی در دنیای مدرن غربی یا آتلانتیک شمالی، «سکولار 3» ما وجود دارند. تمرین‌های ایگناتین 500 ساله می‌تواند صدای منسجمی باشد که در بدگونی بافت معاصر صحبت می‌کند، به‌ویژه زمانی که از لنز فمینیستی برای بسط دادن آن‌ها به شیوه‌ای جامع‌تر با استفاده از تفکر کلاسیک فمینیستی در مورد انسان‌شناسی، نام‌های خدا، تجسم استفاده می‌شود. و محوریت هستی شناختی رابطه با وجود انسان. این کاربرد هرمنوتیک فمینیستی به ما کمک می کند تا واقعیت انسانی را به طور کامل تری بررسی کنیم – واقعیتی که «به طور غیرقابل تقلیل متکثر و نه صرفاً دوگانگی سلسله مراتبی است». این به نوبه خود به ما کمک می‌کند تا تمرین‌ها و مسیحیت واقعی‌تر و عمیق‌تر از آنچه که مکالمه معاصر معمولاً اجازه می‌دهد، برقرار کنیم. من ساختار و هدف اصلی تمرین‌ها را ترسیم می‌کنم و نمونه‌هایی از بازیابی فمینیستی انواع مراقبه‌ها و تفکرات از «هفته‌های» تمرین‌ها ارائه می‌دهم تا نشان دهم که چگونه این بازیابی تفسیر سنتی کتاب مقدس را نفی نمی‌کند، بلکه آن را برای سود همه - مسیحی و غیر مسیحی به طور یکسان. تمرین‌های ایگناتین به سؤالاتی می‌پردازد که همه ما می‌پرسیم – آنها به فرد کمک می‌کنند تا «بازی حقیقت هستی» را انجام دهد و به درون و سپس به بیرون به همسایه و جهان برسد. پلی که من می‌کوشم بین ایمان و فرهنگ ایجاد کنم از تمرین‌ها به‌عنوان پاسخی پایه‌ای به اشتیاق در این دنیای بی‌ایمان تشکیل می‌شود که با این وجود، هنوز در دام باور است. لنز فمینیستی ماشینی است که ما را از روی آن پل می راند.
کاوش و بازبینی اهمیت آگاهی کشاورزی در الهیات با ارجاع خاص به کرالا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jinto George
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : جهانی شدن تأثیر زیادی بر جامعه امروزی دارد. همه چیز و همه بر اساس ارزش بازار با یکدیگر مرتبط هستند. کالایی شدن کشاورزی و غذا، دنیا را به وضعیتی سوق داده است که فرد فاقد صمیمیت و پیوند در رابطه است. تأثیر جهانی شدن بر جامعه کنونی کرالا تأثیر گذاشته است. نظام های تک فرهنگی جهانی شدن بر جامعه تأثیر گذاشته است که جامعه کرالا را به جامعه ای کالایی سوق داده است. کالایی شدن کشاورزی و غذا بر الگوهای روابط در جامعه کرالا، به ویژه در روابط اکولوژیکی، انسانی و معنوی آنها تأثیر گذاشته است. خداوند جهانی یکنواخت و تک فرهنگی نیافریده است. جهانی که خداوند آفریده است متنوع و چندفرهنگی است. با این حال، فردی که در مکان و فرهنگ خاصی به دنیا آمده و بزرگ شده است، می تواند خداوند را در آن مکان و فرهنگ را در تنوع منحصر به فردش تجربه کند. آگاهی کشاورزی که در حیات اجتماعی، مذهبی، فرهنگی، معنوی و روانی جامعه کرالا نقش اساسی داشت رو به افول است. با این حال، تجسم مجدد آگاهی کشاورزی در جامعه کرالا ضروری است که می‌تواند به توسعه الهیات مبتنی بر معرفت‌شناسی و شیوه‌های بومی منطقه کمک کند و در نتیجه به حمایت از جامعه‌ای مبتنی بر اکوسیستم زندگی کشاورزی کمک کند. از طریق این پایان نامه، من سعی می کنم بر اهمیت بازیابی ارزش های از دست رفته اکوسیستم کشاورزی کرالا تمرکز کنم، جایی که آنها برای زندگی در موجود زنده و مرتبط با همه و همه چیز با عشق ارزش قائل بودند. این تلاشی است برای جدا کردن اصول تک‌فرهنگ و آگاهی تجاری‌شده جامعه کرالا و پیوند مجدد با آگاهی کشاورزی، جایی که آنها زندگی را در خاص بودن و کامل بودن آن درک می‌کنند. تک‌فرهنگ جهانی‌شده انسان‌ها و مکان‌ها را کالایی می‌کند، در حالی که آگاهی کشاورزی به انسان‌ها و مکان‌ها احترام می‌گذارد و با آن‌ها تعامل دارد. من با ارزیابی متقابل فرهنگ جهانی و فرهنگ محلی، تک‌فرهنگ جهانی‌شده را که فرهنگ غالب جهان کنونی است، ارزیابی انتقادی می‌کنم.
تأثیر خواندن سرودهای مقدس بر سطح ادراک شده اضطراب [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Sam Presley Brodsgaard
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف از این مطالعه بررسی تأثیر خواندن سرودهای مقدس از مذهب خود در مقابل خواندن سرودهای مقدس از مذهبی متفاوت از خود بر سطح اضطراب حالت در بزرگسالان معمولی بود. متغیرهای مستقل وابستگی مذهبی و ترتیب آهنگ بودند. این طرح چهار گروه را به دست آورد: (الف) مسیحیان که ابتدا آهنگ های مسیحی و سپس آهنگ های بودایی را می خوانند، (ب) مسیحیان ابتدا آهنگ های بودایی و سپس آهنگ های مسیحی را می خوانند، (ج) بودایی ها ابتدا آهنگ های بودایی و سپس ترانه های مسیحی را می خوانند، و (د) بودایی ها ابتدا ترانه های مسیحی و سپس آهنگ های بودایی را می خوانند. متغیرهای وابسته نمرات پرسشنامه اضطراب حالت- صفت اسپیلبرگر (فرم Y-1) بود که بعد از گروه اول آهنگ ها و دوباره بعد از آهنگ های گروه دوم گرفته شد. نمرات پیش آزمون در STAI، قبل از هر گونه فعالیت آواز خواندن، به عنوان متغیرهای کمکی در تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد. همه گروه ها پس از خواندن سرودهای مقدس از مذهب خود، اضطراب کمتری داشتند. دو گروه از چهار گروه پس از خواندن سرودهای مقدس خارج از مذهب خود مضطرب تر بودند.
محتوای احکام اخلاقی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Hallvard Lillehammer
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به موضوعاتی در درون نظریه محتوا برای قضاوت های اخلاقی می پردازد. یک نظریه محتوا باید مشخص کند که احکام اخلاقی چه نوع قضاوتی هستند و برای درک و قضاوت اخلاقی چه مواردی لازم است. در فصل اول مشخص می کنم که با چه نوع قضاوت هایی برخورد خواهم کرد. من اینها را قضاوت های ارزشی اخلاقی می نامم. در فصل دوم استدلال می‌کنم که یک نظریه محتوایی برای احکام اخلاقی باید این محدودیت را رعایت کند که احکام اخلاقی اساساً عملی هستند و باورهای اخلاقی ذاتاً انگیزشی هستند. در فصل سوم من استدلال می‌کنم که احکام اخلاقی به گونه‌ای وابستگی ذهنی دارند که محدودیت‌هایی را بر هر مفهومی از عینیت که ممکن است برای آنچه قضاوت‌های اخلاقی ادعا می‌کنند، ایجاد کند. در فصل چهارم این ادعا را بررسی می‌کنم که احکام اخلاقی قاطعانه و حداقل با حقیقت هستند. من استدلال می کنم که این نشان نمی دهد که احکام اخلاقی اساساً قضاوت های شناختی هستند. در فصل پنجم تلاشی برای اثبات بیشتر این ادعا که احکام اخلاقی شناختی و واقعی هستند را بررسی می کنم. من استدلال می کنم که این تلاش با شواهد مشخص نشده است. در فصل ششم، روایتی را بررسی می‌کنم که بر اساس آن احکام اخلاقی غیرشناختی هستند و حالات ذهنی ذهنی را بیان می‌کنند. من ادعا می کنم که این حساب در مسیر درستی است.
آیا یک دولت ملت مدرن بر اساس ارزش های مسیحی پیدا کردید؟ : ارزیابی الهیاتی از اومانیسم زامبیا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Raymond Mwangala Mwangala
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : اومانیسم زامبیایی، یک ایدئولوژی سوسیالیستی، توسط کنت کاوندا، اولین رئیس جمهور مستقل زامبیا توسعه یافت. این ایدئولوژی در آوریل 1967 به فلسفه و ایدئولوژی ملی زامبیا تبدیل شد. از جمله آنها می توان به سنت های آفریقایی، سوسیالیسم، مسیحیت رادیکال، اومانیسم وجودی و اعتقادات شخصی کاوندا اشاره کرد. به نظر می رسد انگیزه کاوندا برای پیشنهاد این ایدئولوژی، تمایل به رهایی از گذشته استعماری و ایجاد هویت ملی مبتنی بر ارزش هایی بوده است که او آن را برای میراث آفریقایی و پیشینه مسیحی خود صادق می دانست. اومانیسم زامبیایی، به عنوان یک ایدئولوژی در تمام حوزه های زندگی عمومی در دوران حکومت کاوندا به عنوان رئیس جمهور اعمال شد. کاوندا در نظر داشت که مبنای اخلاقی همه فعالیت‌های انسانی در کشور، سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را فراهم کند. به یک معنا قرار بود ایدئولوژی سیمانی اجتماعی باشد که ملت را به هم چسباند و الهام بخشید. ایدئولوژی از نظر اقتصادی شکست خورد. به عنوان یک کشور، زامبیا از اواسط دهه 1970 مشکلات اقتصادی متعددی را تجربه کرد که اومانیسم نتوانست به اندازه کافی به آنها رسیدگی کند. در اواسط دهه 1980، وضعیت کشور از نظر اقتصادی بدتر از زمان استقلال بود. دلایل این رکود اقتصادی پیچیده و قابل بحث است. این پایان نامه به بررسی انتقادی ایدئولوژی کاوندا می پردازد. این استدلال می کند که اگرچه اومانیسم ممکن است در سطح اجرا شکست خورده باشد، به ویژه از نظر اقتصادی، ایدئولوژی به عنوان چنین نقش مهمی در تاریخ زامبیا پس از استقلال داشت که نباید نادیده گرفته شود. برای درک کامل اینکه چرا اومانیسم زامبیایی به عنوان ایدئولوژی ملی معرفی و پذیرفته شد، لازم است پیشینه اجتماعی، اقتصادی و سیاسی را که بر اساس آن انجام شد، یادآوری کرد. تجربه استعماری که کاوندا و معاصرانش متحمل شدند و چالش ساختن یک دولت-ملت مدرن که تأثیرات منفی استعمار را تجربه کرده بود، دو عامل کلیدی هستند که در درک اومانیسم زامبیایی نباید نادیده گرفته شوند. این تز استدلال می کند که انسان گرایی زامبیایی یک گفتمان پسااستعماری است که هدف آن گسست از گذشته استعماری و ایجاد هویت آفریقایی بود. این یک آزمایش منحصر به فرد نبود که در زمینه هایی مانند فلسفه و الهیات آن دوران دیده می شود. سوسیالیسم Ujamaa Nyerere ارتباط نزدیکی دارد، اما با اومانیسم زامبیایی یکسان نیست. آنچه کاوندا و معاصرانش برای ارائه جهان بینی متفاوت از جهان بینی غالب غربی در نظر داشتند انجام دهند باید از نظر الهیاتی تفسیر شود تا ببینیم چگونه و آیا با درک الهیات کلاسیک از تعامل خدای مسیحی با انسان ها مطابقت دارد یا خیر. قصد آنها نه تنها ساختارشکنی و رد گفتمان استعماری و در نتیجه مسلط غربی نبود، بلکه تلاشی برای ساختن گفتمانی آفریقایی بود که بتواند به هستی و جامعه آفریقایی معنا بخشد. چنین اقدام بلندپروازانه ای قطعاً مستلزم بررسی الهیاتی است. دو حوزه مهم در پایان نامه نمایان می شود:
  • تعداد رکورد ها : 30255