جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 30245
مشاركة المرأة الرجل في المجتمع دراسة موضوعية في ضوء السنة النبوية
نویسنده:
حذيفة محمد موسى إسليمية
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
مريم ابنة عمران في المسيحية والاسلام: دراسة مقارنة
نویسنده:
عوني فتحي سليم المصطفى
نوع منبع :
کتاب , رساله تحصیلی , مطالعه تطبیقی
منابع دیجیتالی :
قابلية الاسلام لتحقق الحضارة الاسلامية الحديثة
نویسنده:
مالك مهدي خلصان
نوع منبع :
کتاب , رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
الفكر السّياسي الشّيعي في العراق ( 1918 - 1970 م )
نویسنده:
أركان مهدي عبد الله السّعيدي؛ اشراف: عبد الرسول شهید عجمی
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
سحر و جادو به عنوان یک مرز: مورد ایامبلیکوس درباره اسرار [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Olivier Dufault
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : با این مقاله، قصد دارم نشان دهم که در اواخر باستان، تعریف سحر و جادو ذاتی تعریف متضاد آن یعنی دین بود. با فرض اینکه جدایی سحر و جادو از دین نشانه برخوردهای فرهنگی است. من استدلال می کنم که ایامبلیکوس (240-325 پس از میلاد) دی میستریس در سازماندهی مجدد سیاسی-مذهبی امپراتوری روم شرکت داشت. بخش اول این پژوهش به تحلیل اعتقادات دینی پورفیری (232-305 پس از میلاد) می پردازد. با این تحلیل، نشان می‌دهم که ایامبلیکوس رویکرد فلسفی پورفیری به دین را اصلاح کرد، که تمایز بین جادو و دین را به حداقل رساند. در بخش دوم این مطالعه، نشان می‌دهم که چگونه پاسخ ایامبلیکوس به پورفیری، شواهد دینی را به یک سیستم کل‌نگر جدید به نام «تئورگی» بازآرایی کرد. با برگرفتن از نظریه سیاسی نوافلاطونی، من همچنین توضیح می دهم که چگونه دی میستریس به طور جدایی ناپذیری سیاست را با الهیات پیوند می دهد.
ناسازگاری خداباوری باز با نظریه بی خطا بودن [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Stuart M. Mattfield
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف اصلی این پایان نامه نشان دادن این است که آموزه خداباوری باز، آموزه بی اشتباهی را انکار می کند. به طور خاص خداباوری باز، ارجاعات کتاب مقدس به علم و حاکمیت الهی خداوند را به دروغ تفسیر می کند، و برعکس، ارجاعات وزین کتاب مقدس به آن دو ویژگی را که کمال و کامل بودن را به گونه ای که خداباوری آشکار صراحتاً انکار می کند، نادیده می گیرد. در حالی که از دوران روشنگری، و عمدتاً در دوران مدرن و پست مدرن، آموزه خطاکاری به شدت مورد بحث بوده است، ممکن است استدلال شود که درک سنتی از خطای کتاب مقدس وجود داشته است که از کتاب مقدس استخراج شده است، و از زمان پدران اولیه کلیسا تا دین شناسان محافظه کار امروزی. این دیدگاه در اکتبر 1978 در قالب بیانیه اشتباه کتاب مقدس شیکاگو تدوین شد. این سه منبع بیش از درک کافی از خطای کتاب مقدس ارائه می دهند که با آن می توان دیدگاه های خداباوری آشکار را اندازه گیری کرد. خداباوری باز دیدگاه سنتی در مورد صفات خداوند را مورد انتقاد قرار می دهد، که حداقل آن دانایی و حاکمیت خداوند است. دستور کار اساسی برای تلاش های آنها حفظ دیدگاه عالی از اراده آزاد انسان است. نتیجه نهایی تلاش های آنها انکار صریح دانایی و حاکمیت کامل و کامل الهی خداوند است که در کتاب مقدس ارائه شده است، که به نوبه خود باعث نقض آموزه خطاکاری می شود. پیامدهای چنین انکاری برای آموزه خدا و دیدگاه عالی به کتاب مقدس قابل توجه است.
"شاهد" کلینتون لارسون: جستجوی آگاهی اسطوره ای مورمون [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Dennis R. Perry
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : «شاهد» را می‌توان به عنوان مانیفست شاعرانه کلینتون اف. لارسون در نظر گرفت که جهت بسیاری از کارهای بعدی او را مشخص می‌کند. اگرچه «مورمونیزم» شاعرانه‌اش توسط چند تن از منتقدانش زیر سؤال رفته است، اما این تز نشان می‌دهد که لارسون قطعاً ایمان مورمونی خود را در «شاهد» به‌عنوان جستجویی استعاری برای آگاهی اسطوره‌ای بیان می‌کند. لارسون در حالی که در شعر برای مکان و زمان مقدس جستجو می کند، به دنبال نزدیک شدن به مرکز الهی و قدرتمند هستی است و بلافاصله استعاره ای از تلاش خود برای درک و جذب کفاره مسیح و صدایی شاعرانه ایجاد می کند که از آن می تواند صحبت کند. از خدا از همین اوج تصوری به عنوان شاعر-پیامبر است که لارسون به دنبال ایجاد یک شاعرانه مورمونی است که دارای ساختار «ترمیم» مورمونی مشابه ساختار «اپیفونوس» کاتولیک است که مشخصه بسیاری از آثار جویس و اوکانر است.
تقدیس نئولیبرالیسم: اسلام، مالی شدن و تولید ارزش نمادین [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Ra Tiedemann-Nkabinde
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
چکیده :
ترجمه ماشینی : مشابه دیگر تلاش‌ها برای سازمان‌دهی حوزه‌های زندگی اجتماعی حول هنجارهای اسلامی به عنوان بخشی از فرآیند اسلامی‌سازی، پروژه مالی اسلامی از آغاز خود در دهه 1970 به دنبال ایجاد فضایی مستقل در اقتصاد مالی مدرن بود که از نفوذ سرمایه‌داری غربی رها شده بود. هژمونی با این حال، پیدایش مالیه اسلامی با عروج نئولیبرالیسم و گسترش منطق بازار آن به تمام جنبه های زندگی اجتماعی، از جمله جنبه های مذهبی، همزمان شده است. در حالی که امور مالی اسلامی به عنوان یک پارادایم جدید برای ترویج عدالت اجتماعی-اقتصادی و برابری بر اساس اصول ایده آل اقتصاد اسلامی در نظر گرفته شد، این اهداف با تبدیل شدن بازیگران بازار به منطق رقابت نئولیبرالی تبدیل شده اند. با استفاده از مطالعه موردی حوزه نوظهور مالی اسلامی در آفریقای جنوبی و با استفاده از چارچوبی الهام گرفته از پیر بوردیو، این منطق تغییر یافته عمل است که در این پایان نامه به بررسی آن می پردازم. من نقش دولت و بازیگران بازار از حوزه مالی متعارف را در طول ظهور حوزه مالی اسلامی تحلیل می‌کنم تا چگونگی شکل‌گیری عملکرد مالی اسلامی توسط منطق بازار نئولیبرالی را بررسی کنم. علاوه بر این، با تمرکز بر گفتمان متخصصان مالی اسلامی مسلمان در این زمینه، تلاش‌های آن‌ها را بررسی می‌کنم تا شیوه‌های غالب عملکرد بازار را با اسلام مناسب کنند. محققان تمایل دارند که فرض کنند به دلیل وجود گسست بین نظریه مالی اسلامی و عملکرد بازار، عمل‌کنندگان مسلمان اخلاق اسلامی را کنار گذاشته‌اند. برعکس، این تز نشان می‌دهد که چگونه اخلاق اسلامی رها نشده، بلکه به عنوان بخشی از فرآیندی که من آن را «تقدس اسلامی به نئولیبرالیسم» می‌نامم، تغییر شکل داده است. تقدیس نئولیبرالیسم نشان دهنده تطبیق نئولیبرالیسم توسط مذهب و ساختن گفتمان مالی اسلامی جدید در زمینه نئولیبرال است. این گفتار نه تنها نشان می‌دهد که چگونه عمل‌کنندگان مسلمان، عبارات اسلامی و اصطلاحات اخلاقی موجود در عبارات معاصر تجدید حیات اسلامی را بسیج کرده‌اند تا اشکال مالی اسلامی را با ارزش نمادین القا کنند، بلکه همچنین نشان می‌دهد که چگونه منطق نئولیبرالی مسلط را که بر این میدان تسخیر شده است، تقدیس کرده‌اند.
ایجاد عدالت: رویکردی عملی-وابستگی به امور مالی اسلامی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Mai Mohamed Awad Hamed
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه به دنبال درک بهتر و ارزیابی عملکرد مالی اسلامی است. برای انجام این کار، پایان نامه از یک رویکرد وابسته به عمل یا سازه گرایی با هدف شناسایی اصل یا اصولی استفاده می کند که شیوه های مالی اسلامی را آگاه، محدود و هدایت می کند. پایان نامه با این استدلال پیش می رود که امور مالی اسلامی یک مکان برجسته عدالت است، با مجموعه ای از مشارکت کنندگان به وضوح قابل شناسایی و مجموعه ای از اهداف مشترک. پس از تثبیت این موضوع، پایان نامه از طریق تجزیه و تحلیل قواعد و عملکرد مالی اسلامی نشان می دهد که می توان یک مفهوم متمایز از عدالت را به عنوان اطلاع رسانی به عمل شناسایی کرد. ادعای اصلی پایان نامه این است که عمل مالی اسلامی توسط یک اصل برابری طلبانه شانس محدود به کفایت هدایت می شود. استدلال می‌شود که این اصل نه تنها به ما در درک بهتر امور مالی اسلامی کمک می‌کند، بلکه می‌تواند به ما کمک کند تا رویه‌های مالی اسلامی موجود را ارزیابی کنیم و در جایی که آنها را ناتوان می‌دانیم، راهنمایی‌هایی را در مورد بهترین روش برای اصلاح این شیوه‌ها ارائه کنیم.
  • تعداد رکورد ها : 30245