جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1272
استقرار متافیزیک به عنوان یک علم فلسفی در کتاب فلسفه اولی یا علم الهی ابن سینا [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Daniel Alonso de Araujo
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف این تحقیق شامل ترجمه و تفسیر سه فصل اول از اولین معاهده Liber de Philosophia Prima sive Scientia Divina درباره فلسفه اول یا علم الهی - اثر ابن سینه است که در مورد استقرار علم متافیزیک به عنوان علم فلسفی از تحدید حدود آن است.
انعکاس نقوش نقد مسیحیت اف. نیچه در الهیات زندان دی. بونهفر [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Diplomová práce
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : «آینه‌سازی انگیزه‌های نقد مسیحیت نیچه در الهیات زندان دی. بونهوفر» به اندیشه‌های بونهوفر درباره تفسیر غیرمذهبی می‌پردازد، که بونهوفر در نامه‌های خود از زندان، در پرتو نقد مسیحیت که توسط مسیحیت بیان شد، آن را بسط می‌دهد. فردریش نیچه. فصل اول به تاریخ تفسیر تحقیقات بونهوفر می پردازد و مروری کوتاه بر تلاش های گذشته و معاصر برای توضیح رویکرد بونهوفر به فلسفه ارائه می دهد. فصل دوم اصول اساسی و موضوعات کلیدی نقد مسیحیت را ابتدا در اثر نیچه با عنوان «دجال» معرفی می‌کند و سپس در کتاب «نامه‌ها و مقالاتی از زندان» بونهوفر. فصل سوم آشکارترین انگیزه‌های تفکر نیچه و بونهوفر را در محدوده فوق‌الذکر مقایسه می‌کند. مضامین منتخب در آثار این دو متفکر آلمانی به ویژه در فلسفه زندگی آنها، درک یک انسان بالغ و نقدهای آنها از مسیحیت که از این جهان به سمت حوزه متعالی جهان فراتر منحرف می شود، همپوشانی دارند (در آلمانی، به صورت تفاوت در معنای «دیسیتس» و «جنسیت» بیان شده است). افکار بونهوفر در مورد موعظه انجیل برای مردی به سن بلوغ می رسد که عاری از باورهای نادرست مذهبی است و احساس می کند قوی و توانا است.
از مشرق به خدا. انسان به عنوان تصویری از خدا در اندیشه یوانیس زیزیولاس: کمک به معنویت در دنیای امروز [پایان نامه اسپانیایی]
نویسنده:
Andrés Mauricio Quevedo Rodríguez
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : امروز صحبت از معنویت مستلزم در نظر گرفتن کم ارزشی است که برای چه کسی قربانی شده است. تجربه مسیحیت شرقی به عنوان غذای دیگری فرض می‌شود که با حفظ و بیان سنت مقدس کلیسا را ​​اکسیژن می‌بخشد، که در تعالیم پدران، هفت مجمع جهانی اول، معنویت رهبانی و رابطه مؤثر بین عبادت و تعصب گواهی شده است. توسعه تحقیق حاضر ارزش خود را از طریق گشاده رویی و گفتگو پیدا می کند. مطالعه تفکر ارتدوکس با هدف تقویت تلاش های جهانی که در دهه های اخیر صورت گرفته است متولد شده است. در الاهیات ارتدکس، لوانیس زیزیولاس به عنوان یکی از بزرگترین الاهیدانان ظاهر می شود که با تازگی در ارتباط بین کلیسا، الهیات و فلسفه شناخته شده است. گرایش اگزیستانسیالیستی الهیات او او را به درک تأثیراتی می‌برد که هستی‌شناسی رابطه ممکن است در زندگی عینی مسیحیان ایجاد کند: اگر خدا اشتراک است، انسان نیز به مثابه تصویر او به اشتراک خوانده می‌شود. با این منظر، سؤال مهمی مطرح می‌شود: وانیس زیزیولاس از تصور او از انسان به مثابه تصویر خدا، چه کمک‌های الهیاتی به معنویت مسیحی ارائه می‌کند؟
تأثیر درک کارکردی تصویر خدا در میسیون [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Gary Hubbard
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : هدف از این پایان نامه این است که کار دانشمندان کتاب مقدس در مورد تصویر عملکردی خدا را در مأموریت کلیسا به کار گیرد تا برای درک جامع از رسالت استدلال کند. این مطالعه با نشان دادن تداوم بین اهداف خلقت خدا برای بشریت و کار او پس از سقوط در میان قومش، به دنبال این است که نشان دهد خداوند همیشه آرزو داشته است که حاملان تصویر او در مأموریت دی ای شرکت کنند. علاوه بر این، این اثر با توضیح چگونگی بازیابی imago Dei در کلیسا توسط مسیح، نشان خواهد داد که مأموریت کلیسا جامع است و شامل مشارکت فعال در Misio Dei به عنوان کارگزاران خدا در جهان است.
دین و مفهوم دین در پل تیلیش [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Maurílio Matheus
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : مطالعه ما بر بررسی خط فکری فیلسوف و متکلم پل تیلیش (1886-1965) متمرکز است که در دهه 20 در جستجوی مکانی برای الهیات در سیستم دانش توسعه یافت. برای این منظور لازم است تضاد بین دین و مفهوم دین، تنش بین دین و فلسفه دین، رابطه دین و فرهنگ، مضامینی که تیلیچ در دهه 1920 اختصاص داده است، تحلیل شود. به عنوان پشتوانه برای این مطالعه، ما از تیلیش درباره ایده الهیات فرهنگ (1919)، تسخیر مفهوم دین در فلسفه دین (1922) و فلسفه دین (1925) استفاده خواهیم کرد.
نظریه بیکن در خصوص بت ها [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan Joseph Rosse
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : طرح زیر تلاش می‌کند به روش‌هایی که فرانسیس بیکن با ارائه سیستمی از شکاکیت، در قالب دکترین بت‌های خود، به ایجاد عصر مدرن کمک کرد، نگاهی بیاندازد که آغازگر جدایی از فلسفه کلاسیک و الهیات مسیحی بود و فضا را باز کرد. برای یک علم جدید و سکولار با نگاهی به سبک خاص و باطنی نگارش بیکن و همچنین ارزیابی‌های مخالفان او از او، نه تنها نشان می‌دهم که آنها در مورد بیکن چه اشتباهی داشته‌اند، بلکه مهم‌تر از آن این است که بسیاری از انتقادات آنها از نقش بیکن در تاریخ علم و فلسفه بستگی دارد. در مورد موفقیت او در اصلاح ذهن مردان. من نشان می‌دهم که دکترین او در مورد بت‌ها چقدر گسترده است و چگونه این گرایش را در فلسفه مدرن برای ایجاد سیستم‌هایی از شک‌گرایی آغاز کرد که مبتنی بر انتقاد از خود عقل انسانی است. در نهایت، نشان می‌دهم که چگونه دکترین بیکن در مورد بت‌ها منجر به رد آموزه‌های فلسفی، بلکه الهیات مسیحی نیز شد.
ظهور خداوند در برابر دیگری [پایان نامه آلمانی]
نویسنده:
Jonathan Schwarz
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پایان نامه کارشناسی ارشد در مورد لحظات تعالی در مواجهه با دیگری توسط یکی از مهمترین فیلسوفان عصر ما، امانوئل لویناس است. بافت تاریخی مبتنی بر فلسفی با اصطلاح چرخش زبانی نشان داده می شود که نشان دهنده تغییر تفکر در قرن بیستم است. برای تشریح این تغییر، این تز چندین مقاله فلسفی و کلامی را برای بحث به ارمغان می آورد که منجر به مشکل قدرت در فرآیند شناخت می شود. این تحقیق با ارائه نوشته‌های دیتریش بونهوفر، کمکی به گفتمان سیستماتیک-الهیاتی درباره آشکار شدن خدا در درون روابط و اخلاق خواهد کرد. علاوه بر این، پلی بین تفکر ضد سازندگی پست مدرن و وظیفه الهیات مستمر استفاده از زبان انسانی برای کشف وجود خدا ایجاد می کند.
خدا می بیند و خدا نجات می دهد: مضمون مصیبت در پیدایش [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Emily Christine Page
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کتاب پیدایش عمدتاً بر تحقق وعده‌های پدرسالارانه خدا متمرکز است. با این حال، کتاب شخصیت‌هایی را معرفی می‌کند که ابتدا پیش از دریافت نعمت‌های خداوند، سختی را تجربه می‌کنند. بسیاری از سختی‌ها در پیدایش به‌عنوان «مصیبت» توصیف شده‌اند (√ענה)، همان کلمه‌ای که برای توصیف رنج اسرائیل در مصر استفاده می‌شود (خروج 3: 7). اگرچه نقش مایه مصیبت به دلیل ظهور آن در خروج مورد توجه قرار می گیرد، اما تعداد کمی از محققان به اهمیت این نقش در پیدایش توجه می کنند. هدف این پایان نامه ردیابی موتیف مصیبت در پیدایش و تعیین الگوی ظهور آن است. این موتیف با برجسته کردن توجه خدا به مبارزات قومش و پاسخ او به بدرفتاری نادرست آنها، به الهیات بزرگتر کتاب پیدایش کمک می کند. این الاهیات در پیدایش 15:13-16 با اعلام خدا به ابرام مبنی بر اینکه نسل او مصیبت خواهند شد، پایه گذاری شده است، اما پس از آن خدا آنها را نجات می دهد و مصیبت زدگان را مجازات می کند. پیدایش 15:13-16 خروج را پیش بینی می کند، اما باقیمانده پیدایش افرادی را به تصویر می کشد که رنج می برند و متعاقباً توسط خدا نجات می یابند. تجارب این افراد، خروج را پیش‌بینی می‌کند و تأییدی بر شخصیت خدا می‌دهد، همانطور که در پیدایش 15: 13-16 ارائه شده است. شخصیت هایی که در پیدایش از مصیبت رنج می برند عبارتند از: هاجر (پیدایش 16)، لیا (پیدایش 29-30)، یعقوب (پیدایش 29-31)، دینا (پیدایش 34)، و یوسف (پیدایش 37-41). هر بار که ریشه ענה در پیدایش ظاهر می‌شود، خداوند مصائب قربانی را حل می‌کند و فرزندان و/یا امنیت را به آنها برکت می‌دهد. با نجات و سعادت قربانیان مصیبت در پیدایش، خداوند نشان می دهد که چگونه به فرزندان خود در مصر پاسخ خواهد داد. موتیف مصیبت در پیدایش درک الهیاتی از حضور خدا در کنار فرزندانش، آگاهی از تجربیات آنها و اقدامات عمدی او برای نجات و رشد فرزندانش از طریق سختی ارائه می دهد.
رابطه فلسفه و الهیات در کنفرانس پدیدارشناسی و الهیات مارتین هایدگر [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Márcio Marcelo Sabino da Silva
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این اثر، رابطه بین فلسفه و الهیات در کنفرانس پدیدارشناسی و الهیات توسط مارتین هایدگر، با هدف نشان دادن تصور هایدگر است که ارتباط بین فلسفه و الهیات را با استفاده از نظریه های علمی تثبیت می کند. این پژوهش از طریق یک پژوهش نظری-کتاب شناختی که به طور خاص به برخی از آثار هایدگر از دهه 1920 امتیاز می دهد، درک هایدگر از رابطه فلسفه به عنوان یک علم هستی شناسانه و الهیات به عنوان یک علم اثباتی ایمان را نشان می دهد. این - نه خدا - موضوع مطالعه الهیات است. پژوهش حاضر به سه مقطع تقسیم می‌شود: مرحله اول، زمینه‌سازی تفاوت هستی‌شناختی را به عنوان پس‌زمینه‌ای برای رابطه بین علوم نشان می‌دهد. دومی تحلیلی از کنفرانس ارائه می دهد که نکات متمایز آن را برجسته می کند و از آن به بعد، لحظه سوم نشان می دهد که شیوه نگارش متن هایدگر با هدف نشان دادن تفاوت های بین فلسفه و الهیات است. در این صورت، مقصود پرهیز از این است که رابطه بین دو علم به بازتولید فراموشی تفاوت هستی‌شناختی ادامه یابد.
او با کلمه ""خدایان"" کتاب مقدس را خلق کرد فلسفه شاکاراکاریا همانطور که در برهماسوترابهاسی 1.3.28 ارائه شده است.[پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Jonathan R. Peterson
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : فلسفه زبانی را که شاکارا فیلسوف آسیای جنوبی قرن هشتم در تفسیر خود بر برهماسوترا مطرح می‌کند، تحلیل می‌کنم. فلسفه او تا حد زیادی در ارتباط با دو جریان خاص از فلسفه آسیای جنوبی است - میماسا (هرمنوتیک) و ویاکارنا (گرامر). یک رشته مشترک بین هر سه جریان فکری (ودانتا، میماسا، ویاکارانا) انگیزه حفظ مشروعیت وداها است. این انگیزه تا حد زیادی از طریق تفکر پیچیده در مورد ماهیت خود زبان حفظ می شود.
  • تعداد رکورد ها : 1272