جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 1272
آدورنو و گسست در تداوم تاریخ [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Robson da Rosa Almeida
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مقاله بر آن است تا فلسفه تاریخ تئودور دبلیو. آدورنو را با آشکار شدن مفهوم پیوسته در مقوله‌های پیش‌تاریخ، کالواری، همیشه یکسان، خود ویرانگری و رستگاری ارائه کند. به جای گفت‌وگو با جریان‌های مسیحایی یهودیت و مسیحیت، قصد ما این است که از طریق سنت فلسفی، پیوستگی را به مفهوم ارتقا دهیم. این بیان به این معنا نیست که ما می خواهیم با الهیات مقابله کنیم، بلکه این ادعا را داریم که آمیختگی نزدیک تری بین الهیات و فلسفه ارائه کنیم. Thema probandum، استمرار در این اثر دشواری مضاعفی برای غلبه بر آن دارد: اول، ظهور پیوستگی در آثار آدورنو و سپس قوام درونی آن به عنوان یک مفهوم و توانایی برای تثبیت فلسفه تاریخ در برابر مواضع همزمان دیگران در حالی که ما اصالت را تثبیت می کنیم. آدورنو، حتی در مقایسه با نویسندگانی که تأثیر تعیین کننده ای بر تفکر او داشتند، به ویژه والتر بنجامین.
ساختارشکنی تئودیسه: خوانشی تازه‌تر از کتاب ایوب [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Anthony James Maynard
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : کتاب ایوب واقعیت مخمصه انسان را به خوبی نشان می دهد. با این حال، آیا کتاب ایوب پاسخی به مشکلی که به وضوح نشان می دهد ارائه می دهد: وجود خدا و واقعیت رنج؟ این مقاله جست و جوی پاسخی است که اگر درست باشد خیر است. هدف کتاب کمتر به پاسخی به این که چرا انسان های خوب رنج می برند، مربوط می شود و بیشتر به آنچه که خدا انجام داده است، و همچنان انجام می دهد، برای اصلاح رنج، که در واقعه مسیح به اوج خود می رسد، می پردازد. به بیان ساده، کتاب ایوب به عنوان پیشگویی وجود دارد، برای همه کسانی که چشمانی برای دیدن و گوش هایی برای شنیدن دارند، برای زندگی و خدمت عیسی مسیح: توضیح می دهد که چه چیزی را باید انتظار داشت و چگونه به یک مسیحایی رنج می برد. آنچه در ادامه می آید نباید به عنوان استدلالی برای تفسیر کتاب ایوب اشتباه گرفته شود، بلکه باید تفسیری بالقوه را به عنوان جایگزینی برای تئودیسه پیشنهاد کرد.
استدلال اختطاف آمیز از افسردگی و اضطراب تا تقدس شخصی مسیحی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Kelly Douglas Burchett
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : علم افسردگی و اضطراب پاتولوژیک (D&A) تأثیرات عایق و ایمن‌کننده دین و معنویت (R/S) را در حدود 72 تا 85 درصد از تمام مقالات مرتبط توصیف می‌کند. اما توصیف گرایی علم نمی تواند برای یک جهان بینی الهیاتی ارزش هنجاری قائل شود. منطق قیاسی از طریق اقتضای لایبنیتس، کیهان‌شناسی کلام، اخلاق عینی، تنظیم دقیق جهان و مفهوم‌گرایی انتزاعی، خداباوری را مورد حمایت قرار می‌دهد. اطلاعات موجود در DNA، پیچیدگی غیرقابل کاهش ماشین‌های درون سلولی، غیرمحتمل بودن پروتئین‌های تا شده، و پشتیبانی از طراحی مدولار مشترک نسبت به اجداد مشترک، استنباط طراحی را برای تمام زندگی ایجاد می‌کند. شبیه‌سازی‌های طبیعت‌گرایانه هدایت‌نشده نمی‌توانند بر سد پیچیدگی زندگی فائق آیند و قدرت توضیحی ماتریالیسم علمی را کاهش می‌دهند. پس از تجزیه و تحلیل فلسفی، یک استدلال انباشته با استفاده از استنتاج به بهترین تبیین (ربوده شدن) خداباوری را بر همه جهان بینی های دیگر برای پیچیدگی زندگی، مکانیسم های عصبی شناختی بعدی D&A و اثرات R/S بر D&A ترجیح می دهد. رویکرد حقایق حداقلی، خداباوری مسیحی را با پاسخ‌های مثبت به وحی الهی (RDR) که درجاتی از تقدس نسبی (DRHs) را متحمل می‌شود، ایجاد می‌کند. مسیحی و غیر مسیحی به طور یکسان ممکن است به مکاشفه های عمومی در طبیعت و وجدان با DRH های بعدی پاسخ دهند که امکان عایق بندی و ایمن سازی در برابر فراز و نشیب های زندگی و بنابراین D&A را فراهم می کند. اما راه‌حل ابدی و نهایی برای D&A تنها از طریق پاسخ به مکاشفه خاص لوگوهای مکتوب و زنده همراه با تقدس منتسب بعدی عیسی مسیح است.
آزادانه یکی: مقدمه ای بر اندیشه لوئیجی جوسانی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Zachary S. Jarrell
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : یکی از گرایش‌های بارز کاتولیک قرن بیستم، حرکت به سمت «عذرخواهی درونی» است. یکی از شخصیت های اصلی این جنبش، بنیانگذار جنبش کلیسایی Comunione e Liberazione، Fr. لوئیجی جوسانی. با این حال، آثار او هنوز تأثیر زیادی در کشورهای انگلیسی زبان نداشته است. هدف این مقاله تحلیل روش عذرخواهی جوسانی است، به‌ویژه همانطور که در کتاب‌های سه‌گانه او، حس مذهبی، منشأ ادعای مسیحیت، و چرا کلیسا ارائه شده است؟ در حالی که خود کتاب ها از نیاز به وجود خدا، به نیاز به مکاشفه به طور خاص از طریق عیسی مسیح، و در نهایت به نیاز به وجود کلیسا حرکت می کنند، هدف این مقاله نشان دادن این خواهد بود که چگونه این کتاب ها نشان می دهند روش کلی عذرخواهی جوسانی به عنوان حرکتی از آزادی از طریق آموزش به سوی اتحادیه، communio. این مقاله پس از آن به عنوان مقدمه ای در دسترس برای قلب اندیشه جوسانی برای خوانندگان انگلیسی خواهد بود.
زمینه سازی قراردادگرایی مشورتی [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Michael Hogan
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : قراردادگرایی اغلب به عنوان نوعی چانه زنی با نفع شخصی تلقی می شود که در آن افراد برای حفظ نتیجه دلخواه خود درگیر می شوند. اگر افراد فقط به دنبال خودشان باشند، هیچ کس به هدف مورد نظر خود نمی رسد. با این حال، اگر افراد برخی از خواسته های خود را محدود کنند و مطمئن باشند که دیگران نیز همین کار را خواهند کرد، در این صورت، پیمانکاران می توانند از تخریب متقابل اجتناب کنند. درک اینکه چرا قراردادگرایی اغلب به عنوان راهی برای توضیح منشأ اخلاق در جامعه مدنی تلقی می شود، دشوار نیست. در این مقاله، من نسخه‌ای از قراردادگرایی مورد حمایت نیکلاس ساوتوود را به نام قراردادگرایی مشورتی در نظر می‌گیرم. نتیجه یک فرآیند عقلانی کاملاً مشورتی همان چیزی است که اخلاق را پایه‌گذاری می‌کند یا ساوتوود می‌گوید. من دو اعتراض علیه حساب ساوت وود در نظر می‌گیرم. من ابتدا روشی را در نظر می‌گیرم که ساوت‌وود از دیدگاه قراردادگرای نزدیک انتقاد می‌کند و نشان می‌دهم که همان انتقاداتی که ساوت‌وود علیه آن حساب مطرح می‌کند، در مورد ساوت‌وود نیز صدق می‌کند. با یک نتیجه گیری متواضعانه پایان می دهم. در حالی که من مشکلات هیچ یک از این دو حساب را حل نمی‌کنم، فکر می‌کنم به بحث در مورد اینکه چه چیزی برای پایه‌گذاری اخلاق نیاز است، شفافیت بیشتری می‌دهم.
زبان و گفتمان الهیاتی در آدولف گشه [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Alexandre Patucci de Lima
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : زبان به موضوع اصلی در اندیشه معاصر تبدیل شد. در سنت کلاسیک تا اوایل قرن بیستم، اساساً به عنوان ابزار فکری صرف طراحی شده بود. این رویکرد به زبان به عنوان ابزار تفکر، منجر به جستجوی زبانی جهانی، خنثی و عینی با هدف ساختن علم شد. به این ترتیب، فلسفه نیز در اوایل قرن بیستم، از برخی جریان‌ها (پوزیتیویسم، فلسفه تحلیلی، حلقه وین) به عنوان تحلیل زبان پیش رفت تا آنچه را که باید گزاره‌های معنادار تلقی شود که دانش را تجمیع می‌کند، از تحلیل منطقی-ریاضی. و به ویژه از تأیید تجربی. در پرداختن این فیلسوفان، گزاره های متافیزیک، اخلاق، دین و الهیات بی معنا تلقی می شوند. این رویکرد، همراه با عوامل دیگر، زبان کلامی را زیر سؤال می برد. با این حال، در قلب فلسفه، مسائلی عمیق تر شد که امکان بازیابی ارزش چندین شکل دیگر از زبان ها را فراهم کرد. فهمیده شد که زبان علمی تنها زبانی نیست که دانش را منتقل می کند، بلکه بازی های زبانی وجود دارد. رویکردهایی مانند ویتگنشتاین، هایدگر، لویناس و پل ریکور چنین جنبه متکثری زبان را تعمیق بخشیدند. بنابراین، راه‌هایی گشوده شد که الهیات بتواند (و باید) ماهیت زبان خود را بازتاب دهد. به این ترتیب آدولف گشه به وجود می آید. او به طور سیستماتیک به موضوع زبان الهیات نمی پردازد، حتی الهیات او نیز به صورت سیستمی یا کتابچه راهنمای بزرگ ساختار یافته است. او بخش‌هایی از تأمل را ارائه می‌کند که به ما امکان می‌دهد به موضوع فکر کنیم. به عقیده گشه، باید دوباره شنید و ارزش سخنان ایمان را بازیابی کرد. از نظر او، الهیات سخنی کاملاً در مورد انسان و برای انسان دارد. در گفتگو با فرهنگ معاصر، گشه قصد دارد عقلانیت خاص زبان و گفتمان ایمان را نشان دهد و از این طریق اعلام کند که خداوند مژده ای برای انسان است.
انسان و حساسیت در لودویگ فویرباخ: نقد الهیات مسیحی و فلسفه نظری [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Regiany Gomes Melo
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تحلیل درونی‌ای که در مورد نقد فویرباخ معطوف به دین و الهیات مسیحی و فلسفه نظری مطرح می‌کنیم، نشان می‌دهد که هدف اصلی این نقد توسعه‌یافته با ادعای انسان‌شناسی فویرباخ و بنابراین درک انسان به‌عنوان عقلانی و عقلانی مرتبط است. حساس. فویرباخ نقد خود از دین و الهیات مسیحی را از فرآیند بیگانگی از جوهر عمومی انسان بیان می کند. فویرباخ در منابع اولیه مسیحیت کلاسیک و شارحان ماوراء طبیعی آن، همبستگی واقعی، مادی، ابهام زدایی از تصاویر مذهبی و جزم گرایی الهیاتی را جستجو می کند. از آن پس فوئرباخ نشان می دهد که دین مسیحی بیانگر احساسات انسانی، روابط انسانی، حساسیت و بنابراین انسان شناسی است. با این حال، احساسات ابراز شده توسط این دین توسط دکترین الهیات در روند توسعه و تأیید جزمی الهیات و عقلانیت، با ادعای آرمان مرد اخته، غیرجنسی، دناتوره مهار می شود. به همین ترتیب، فلسفه نظری مدرن، که حداکثر توان آن هگل است، به عنوان مبنای نظام منطقی، بر ادعای وجود مطلق از انتزاع انسان و حساسیت استوار است. از نظر فویرباخ، فلسفه مدرن خود را در بیان مفاهیمی می‌داند که عناصر آن‌ها به صورت ایده‌آلیستی مبتنی بر عقل است، به عبارت دیگر، مفاهیم از دنیای معقول پانورامای واقعیت استخراج می‌شوند. بنابراین، برای فویرباخ، فلسفه نظری مدرن به یک فلسفه دلبخواه تبدیل می شود. علاوه بر این، فلسفه فویرباخ با رادیکالیسم رو به رشدی مشخص می شود که در دفاع از فلسفه جدیدی که باید با غیرفلسفه آغاز شود، بیان می شود. با عقب‌گردی روش‌شناختی که «فلسفه مکتب» یعنی اشیاء معقول ایجاد کرده است. فلسفه جدید باید از اشیاء معقول شروع شود تا پس از آن به مبانی عینی و درونی در توسعه مفاهیم دست یابد و ماهیت مناسب را به عنوان چیزی که انسان منشأ و منابع مادی آن را مدیون وجود آن است اعتبار بخشد. فلسفه جدید یا فلسفه حس گرایانه به دنبال بازسازی معرفت کامل است: عقل و حساسیت متحد در مسئله سازی و درک انسان و جهان. هدف این مقاله، مشخص کردن محوریت مفهومی انسان و حساسیتی است که در چارچوب انتقادی فویرباخ وجود دارد و نشان می‌دهد
پدیدارشناسی و دین در میشل هانری: گفتگو با جانیکود [پایان نامه پرتغالی]
نویسنده:
Ronaldo Chicre Araujo
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این پژوهش بر آن است تا بررسی کند که آیا نقد دومینیک جانیکود مبنی بر اینکه وقتی پدیدارشناسی از یک پدیده فراتر می رود، به الهیات تبدیل می شود یا خیر؟ میشل هنری پدیدارشناسی زندگی را برای رویکردی پدیدارشناسانه به مسیحیت پیشنهاد می‌کند و در پی آن است که بداند مسیحیت چه چیزی را حقیقت می‌داند. در عهد جدید، حقیقت به عنوان ظهور، تجلی و مکاشفه، کلیدواژه‌های پدیدارشناسی معرفی شده است. این حقیقت پدیدارشناختی محض است که به پدیداری اشاره دارد. زندگی، مکاشفه و حقیقت به خدای مسیحی اشاره دارد. از نظر جانیکود، هنری در تحقیق در مورد مکاشفه ی خود زندگی فراتر از پدیده ها می رود و پدیدارشناسی به الهیات تبدیل می شود. با این حال، هنگام گفتگو با دین، فلسفه او را می توان فلسفه دین دانست.
تفاوت هستی شناختی هایدگر در پرتو دوگانگی یک و چند [پایان نامه چک]
نویسنده:
Marcel Dubovec
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : تفاوت هستی شناختی در تفکر مارتین هایدگر (پایان نامه کارشناسی ارشد) دانشگاه چارلز پراگ، دانشکده علوم انسانی، موسسه فلسفه و مطالعات دینی. ناظر: دکتر Mgr. Aleš Novák، Ph.D. هدف پایان نامه کارشناسی ارشد تبیین تفاوت هستی شناختی در تفکر مارتین هایدگر است. برای این منظور از روش دوگانه تفسیر تفاوت در مفهوم تفاوت هستی شناختی استفاده می شود. اولاً مسئله تفاوت به این صورت است. برای درک این ایده، متن بر اساس الهیات متافیزیک تحلیل شده است. تفسیر دوم از تفاوت بر درک متفاوت تفاوت هستی‌شناختی متمرکز است. متن مسائل اساسی پدیدارشناسی به عنوان متن مقابل ارائه شده است که در آن تفاوت هستی شناختی با زمانمندی مرتبط است. بخش آخر پایان نامه کارشناسی ارشد مربوط به متن On the Essence of ground است. بدین ترتیب مفهوم استعلاء به عنوان موضوعی معرفی می شود که تبیین تفاوت هستی شناختی به آن منتهی می شود. واژه‌های کلیدی: تفاوت هستی‌شناختی، هستی‌شناسی، زمان‌مندی افقی وجدی، زمانی، تعالی، درک هستی
شر ماوراء الطبیعی به عنوان مدرکی برای وجود خدا [پایان نامه انگلیسی]
نویسنده:
Shane Stone Geisler
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی : این مطالعه باورهای رایج در مورد قلمرو ماوراء طبیعی را به چالش می کشد. کسانی که معتقدند قلمرو ماوراءطبیعی وجود دارد، تمایل دارند بپذیرند که در دنیای ما قدرت بالاتری در کار است. جهان بینی طبیعت گرایانه وجود هر چیزی یا هر کسی فراتر از جهان فیزیکی ما را انکار می کند. این مقاله ابتدا خواننده را از تاریخچه باورهای ماوراء طبیعی آگاه می کند. در مرحله بعد، رویکردی نوآورانه برای ارائه شواهدی برای جهان ماوراء طبیعی اتخاذ خواهد شد. در نهایت، شواهد برای تعیین پایایی آن و شناسایی مضامین مشترک یافت شده در طول تحقیق مورد بررسی قرار خواهند گرفت. هدف از اطلاعات ارائه شده، طرفدار مذهب خاصی نیست. با این حال، شواهد ارائه شده نیازمند صدور حکم است. این حکم یکی از سه نتیجه زیر را به دست خواهد آورد. اول، خواننده ممکن است بدون قانع شدن از وجود قلمرو ماوراء طبیعی دور شود. ثانیاً، خواننده که قبلاً به ماوراءالطبیعه اعتقاد داشته است، ممکن است اعتقاد خود را جدی‌تر بگیرد و برای عمل به پیامدهای آن به چالش کشیده شود. در نهایت، خواننده‌ای که قبلاً اعتقادی به دنیای ماوراء طبیعی نداشت، باورهایش تغییر می‌کند یا حداقل انگیزه کسب اطلاعات بیشتر در مورد این موضوع را پیدا می‌کند. نشان دادن رویدادهای ماوراء طبیعی به طور سنتی برای استفاده از مواردی از اتفاقات شگفت انگیز جذاب مورد بحث قرار گرفته است. سی. اس. لوئیس، کریگ کینر و گری هابرماس تنها تعدادی از نویسندگان بسیار معتبری هستند که بر روی شواهد قابل توجهی برای معجزه نوشته اند. معجزه کلیشه ای و خیرخواهانه قطعا شاهدی بر قلمروی غیبی است. به طور مشابه، رویدادی که تصور می‌شود توسط ارواح شیطانی (شیاطین، شیطان یا ارواح دیگر) انجام شده است، به همان اندازه از قلمرو ماوراء طبیعی حمایت می‌کند. شواهد زیادی وجود دارد که از وجود یک قلمرو ماوراء طبیعی حمایت می کند. این شواهد به کار شیاطین، شیطان، و دیگر نیروهای معنوی نادیده به شیوه ای کاملا واقعی و ملموس اشاره می کند.
  • تعداد رکورد ها : 1272