جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 43
به سوی الهیات زیبایی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Navone (جان ناوون)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Liturgical Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: الهیات مسیحی، بر اساس وحی تاریخی که خدا خالق همه چیز است، فرض می کند که ما می توانیم حقیقت را بشناسیم، خوبی ها را دوست داشته باشیم و از زیبایی همه چیز لذت ببریم، زیرا خالق ابتدا مخلوقات را می شناسد و دوست دارد و از آن لذت می برد. در کتاب «به سوی الهیات زیبایی»، پدر ناوون توضیح می‌دهد که خالق، خود شادی، حقیقت را می‌شناسد و نیکی را دوست دارد و از زیبایی لذت می‌برد. در نتیجه، آنچه از خالق حاصل می شود - همه خلقت - قابل شناخت، دوست داشتنی و لذت بخش است. بنابراین ما می توانیم خالق را در حقیقت و خوبی و زیبایی همه چیز ببینیم و می توانیم با خود سعادت در شناخت و دوست داشتن و لذت بردن از همه چیز ارتباط داشته باشیم. پدر ناوون از نقاط اصلی مرجع، مانند مکاشفه الهی و گفتمان خداحافظی عیسی، برای کشف الهیات زیبایی استفاده می کند. فصول آفرینش و زیبایی همه چیز، «در تصویر و تشبیه خود زیبایی»، «قدرت زیبایی»، «زیبایی: لذت خدا»، «در پرتو زیبایی خدا»، «تجربه مسیحی زیبایی» و «الهیات زیبایی: مجموع پیش فرض ها». همه کسانی که علاقه مند به رویکرد سنت کاتولیک به شکوه/شکوه زیبایی الهی در زندگی انسان هستند، این کتاب را ارزشمند خواهند یافت. این یک قدردانی الهیاتی از توانایی ما در تعمق زیبایی الهی در همه چیز است. به سوی الهیات زیبایی ما را به لذت تفکر مسیحی سوق می دهد - لذت بردن از شکوه عشق الهی در همه چیز. جان ناوون، اس.جی.، استاد الهیات در دانشگاه گریگوریان رم و در مدرسه تابستانی دانشگاه سیاتل است. او دو کتاب دیگر نیز نوشته است که توسط The Liturgical Press منتشر شده است: جستجوی خدا در داستان، و خودبخشی و اشتراک: تثلیث و تحقق انسانی.
به سوی یک ارتدکس سخاوتمندانه: چشم‌اندازهای الهیات پسا لیبرال هانس فری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jason A. Springs (جیسون ای. اسپرینگز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: هانس فری، یکی از تأثیرگذارترین متکلمان آمریکایی در قرن بیستم، عموماً یکی از بنیانگذاران الهیات پسا لیبرال به شمار می رود. فری هرگز تفکر خود را به طور سیستماتیک بیان نکرد و به دلیل ناسازگاری، متناقض بودن و به اندازه کافی سختگیرانه مورد انتقاد قرار گرفت. جیسون اسپرینگز در اینجا به دنبال ارزیابی مجدد کار فری است. با این استدلال که الهیات هانس فری را نمی توان بدون توجه دقیق به تعادل پیچیده علایق و تأثیرات کلامی و فلسفی او درک کرد، اسپرینگز تعامل با انگیزه مسیحیت فری با لودویگ ویتگنشتاین، کلیفورد گیرتز و اریش اورباخ و همچنین استفاده او از زبان عادی را تأیید می کند. فلسفه و بینش‌های فلسفی غیربنیاد، در حالی که وامداری جهت‌گیری او را به الهیات کارل بارت روشن می‌کند. علاوه بر این، با قرار دادن آثار فری در گفتگوی انتقادی با تحولات اندیشه پراگماتیست و نظریه فرهنگی از زمان مرگ وی، این بازخوانی می‌خواهد بسیاری از سوءتفاهم‌هایی را که میراث الهیات او را آزار می‌دهد، حل کند. ویژگی مسیحی، بین رشته‌ای و محاوره‌ای الهیات فری که او آن را «ارتدوکس سخاوتمندانه» توصیف می‌کند - راهی برای صداهای الهیات دانشگاهی که هم حرفه خود را به کلیسای مسیحی جدی بگیرند و هم نقش خود را به عنوان گفتگو در گفتمان آکادمیک.
الهیات و نقد ایدئولوژی [پایان‌نامه انگلیسی]
نویسنده:
سیلاس ام. مورگان
نوع منبع :
رساله تحصیلی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در فلسفه جدید، مفهوم ایدئولوژی مشکلی برای رابطه الهیات با سیاست بوده است. بویژه در کاربرد مارکسیستی، «ایدئولوژی» به تأثیر خاصی اشاره دارد که الهیات در جامعه مدرن می گذارد تا واقعیت مادی را که زندگی و فعالیت عملی انسان را شکل می دهد، پنهان یا پنهان کند. این یکی از دلایل متعددی است که الهیات، حتی در شکل سیاسی خود، «ایدئولوژی» را به عنوان موضوعی ذاتی در شکل انتقادی آن در نظر نگرفته است. عدم توجه نظری به ایدئولوژی در خود الهیات به کمبود نقد درونی به ویژه در الهیات سیاسی منجر شده است. با این حال، الاهیات و ایدئولوژی با هم در حوزه ای ظاهر می شوند که کمترین انتظار آن را داریم: نظریه انتقادی رادیکال. نظریه انتقادی مکرراً به نقد الهیات و ایدئولوژی پرداخته است تا از پتانسیل رهایی بخش الهیات برای پرداختن به مسائل سیاسی عمده در میان آگاهی حاد ما از بحران اجتماعی و بن بست سیاسی استفاده کند. پایان نامه من گفتگوکنندگان کلیدی الهیاتی و فلسفی (مانند اسلاوی ژیژک، یوهان باپتیست متز، پل تیلیش، مارسلا آلتهاوس-رید، تئودور آدورنو، و غیره) را تجزیه و تحلیل می کند که نشان دهنده مسیرهای اصلی در این دو گفتمان - الهیات سیاسی مدرن و فلسفه سیاسی معاصر - هستند. ترویج نقش نقد درونی در الهیات سیاسی. این مهم است زیرا کارکرد نقد ایدئولوژی (و نقد به طور کلی) در الهیات سیاسی مسیحی را روشن می کند. همچنین نشان می‌دهد که چگونه نظریه‌های ایدئولوژی معاصر رابطه الهیات با سیاست را واسطه می‌کنند، موضوعی که با توجه به «روی‌کردن به دین» اخیر در سیاست و فرهنگ معاصر اهمیت فزاینده‌ای دارد؟ آیا الهیات سیاسی پس از نظریه انتقادی همچنان می تواند هنجارهایی را برای برقراری نظم اجتماعی عادلانه، برابری طلبانه و همبسته ارائه کند؟ این پایان نامه یک الهیات انتقادی را ترسیم می کند که نقد را به عنوان یک مفهوم الهیات درونی در الهیات سیاسی بازیابی می کند. این امر الهیات را به دور از ارائه هنجارها و به سمت اجرای نقد بازتعریف می کند، اما این کار را بدون کاهش ماهیت کاملاً سیاسی آن انجام می دهد.
زندگی، آثار و میراث سی. اس. لوئیس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Bruce L. Edwards (بروس ال. ادواردز)
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Praeger,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سی. اس. لوئیس که بیشتر به عنوان نویسنده کتاب کلاسیک کودکان «تواریخ نارنیا» شناخته می شود، شاعر، مقاله نویس، رمان نویس و نویسنده مسیحی پرکار بود. معروف ترین اثر او، شیر، جادوگر و کمد لباس، در حالی که به عنوان یک کتاب کودکان شناخته می شود، اغلب به عنوان یک تمثیل مسیحی خوانده می شود و تا به امروز یکی از محبوب ترین آثار او باقی مانده است. اما لوئیس در تعدادی از زمینه ها از جمله شعر، نویسندگی مسیحی، نقد ادبی، نامه ها، خاطرات، زندگی نامه، موعظه ها و موارد دیگر پرکار بود. این مجموعه که توسط کارشناسان نوشته شده است، خوانندگان را به درک و قدردانی بهتر از این نویسنده مهم و تأثیرگذار راهنمایی می کند. کلایو استیپلز لوئیس در 29 نوامبر 1898 در بلفاست، ایرلند شمالی به دنیا آمد. مادرش در جوانی درگذشت و پدرش را رها کرد تا او و برادر بزرگترش وارن را بزرگ کند. او در جنگ جهانی اول جنگید و مجروح شد و بعدها در زندگی معنوی مسیحیت غرق شد. در حالی که او در دنیای نویسندگی مسیحی کاوش می کرد، خود را به یک ژانر محدود نکرد و اثر قابل توجهی تولید کرد که همچنان به طور گسترده خوانده می شود، تدریس می شود و در همه سطوح مورد تحسین قرار می گیرد. به عنوان بخشی از حلقه معروف به Inklings، که متشکل از نویسندگان و روشنفکران، و شامل J.R.R. تالکین، چارلز ویلیامز، و دیگران، مهارت های خود را توسعه داد و تقویت کرد و به انتشار نوشته های گسترده ادامه داد. بسیاری از گروه‌های مختلف اکنون او را متعلق به خود می‌دانند: از ژانرهای علمی تخیلی گرفته تا ادبیات مسیحی، از داستان‌های غیرداستانی گرفته تا داستان‌های کودکان، محصول او در میان محبوب‌ترین و پیچیده‌ترین ژانرها باقی مانده است. در اینجا، متخصصان در زمینه مطالعات لوئیس، تمام آثار او را به همراه جزئیات زندگی و فرهنگی که در آن زندگی می کرد، بررسی می کنند تا تصویر کاملی از مرد، نویسنده و شوهر، در کنار آثارش، به خوانندگان ارائه دهند. میراث، و جایگاه او در حروف انگلیسی.
پاگانی‌مسیحی‌: یک مسیر فراگیر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Joyce Higginbotham , River Higginbotham
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: درباره نویسندگان جویس و ریور هیگینبوهام در طول دهه گذشته کلاس های بت پرستی تدریس کرده اند. آنها اجتماعات محلی و ملی بت پرستان را برنامه ریزی و سازماندهی کرده اند، مقالاتی برای نشریات بت پرستی نوشته اند، در برنامه های رادیویی و تلویزیونی ظاهر می شوند، در کلیساهای مسیحی و جهانی یونیتاریست سخنرانی می کنند و در مجالس بین ادیان شرکت می کنند. آنها همچنین به تأسیس شورای سنت های معنوی جایگزین کمک کردند که میزبان رویدادهای عمومی بت پرستی و جایگزین در غرب میانه بود.
خدای امید و پایان جهان [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
John Polkinghorne (جان پولکینگورن)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Yale University Press,
چکیده :
ترجمه فارسی: آیا ما در جهانی زندگی می کنیم که منطقی باشد، نه فقط اکنون، بلکه کاملاً و برای همیشه؟ اگر، همانطور که دانشمندان اکنون پیش بینی می کنند، جهان در حال فروپاشی یا فروپاشی باشد، آیا واقعاً می تواند یک مخلوق الهی باشد؟ آیا امید قابل اعتمادی به سرنوشتی فراتر از مرگ وجود دارد؟ در این کتاب جذاب و از لحاظ فکری دقیق، یک دانشمند-الهیدان برجسته از ایده هایی از علم، کتاب مقدس و الهیات برای پرداختن به این سؤالات مهم استفاده می کند. جان پولکینگ‌هورن با دقت ساختاری از امید به زندگی آینده می‌سازد که هم تداوم و هم عدم تداوم زندگی در این دنیا را در بر می‌گیرد - تداوم کافی به طوری که این خود ما هستیم که دوباره در آن دنیای آینده زندگی خواهیم کرد و به اندازه کافی ناپیوستگی برای اطمینان از اینکه دومین داستان فقط تکرار اولی نیست پولکینگ هورن استدلال خود را در سه بخش توسعه می دهد. او در اول به نقش بینش های علمی و انتظارات فرهنگی معاصر می پردازد. در مورد دوم، او شرح دقیقی از شواهد مختلف امیدواری که در کتاب مقدس یافت می شود ارائه می دهد و اعتبار اعتقاد به رستاخیز عیسی را ارزیابی می کند. در بخش پایانی او امید مسیحی به زندگی خلق جدید را به طور انتقادی تحلیل و از آن دفاع می کند.
برابری، آزادی، و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Trigg (راجر تریگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: آیا آزادی مذهبی به دنبال برابری و غیرقانونی کردن تبعیض محدود شده است؟ آیا تلاش کافی برای انطباق با کسانی که وجدان دینی دارند انجام می شود؟ همه حقوق مهم هستند، اما گاهی حق اجرای باورهای دینی به طور فزاینده ای در قوانین کشورهای مختلف پس از پیگیری سایر اولویت های اجتماعی در جایگاه دوم قرار می گیرد. حق آزادی عقیده و ابراز عقیده در تمامی منشورهای حقوق بشر نوشته شده است. در ایالات متحده گاهی اوقات آزادی مذهبی به عنوان "اولین آزادی" دیده می شود. با این حال، به طور فزاینده‌ای در بسیاری از حوزه‌های قضایی در اروپا و آمریکای شمالی، آزادی مذهبی می‌تواند به راحتی توسط حقوق دیگر «تخفیف» شود. راجر تریگ به مفروضاتی نگاه می‌کند که در پس تبعیت آزادی مذهبی از دیگر دغدغه‌های اجتماعی، به‌ویژه پیگیری برابری نهفته است. او نمونه هایی از کشورهای مختلف غربی از فرسایش مداوم آزادی مذهب را بیان می کند. حمایت از آزادی عبادت اغلب کافی تلقی می‌شود و اعمال مذهبی از باورهایی که الهام‌بخش آنهاست جدا می‌شوند. دین به‌طور کلی، و مسیحیت به‌طور خاص، که پایه‌ای برای باورهای ما در مورد کرامت انسانی و حقوق بشر است، بسیار دور از آن، اغلب به‌عنوان تهدید و منبع درگیری تلقی می‌شود که به هر قیمتی قابل کنترل است. چالش این است که آیا آزادی می‌تواند برای مدت طولانی حفظ شود، در صورتی که حق اولیه انسان برای آزادی عقیده و عمل مذهبی به‌عنوان بی‌اهمیت نادیده گرفته شود، بدون هیچ تلاشی برای ارائه هیچ گونه سازگاری معقولی. با توجه به نقش محوری دین در زندگی بشر، محدودیت های بی مورد در بیان آن، تهاجم به خود آزادی انسان است.
دین در زندگی عمومی: آیا ایمان باید خصوصی شود؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Roger Trigg (راجر تریگ)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی: دین تا کجا می تواند در حوزه عمومی نقش داشته باشد، یا باید فقط یک موضوع خصوصی باشد؟ راجر تریگ این سوال را در چارچوب جوامع کثرت‌گرای امروزی بررسی می‌کند، جایی که بسیاری از باورهای مختلف برای جلب توجه فریاد می‌زنند. آیا باید تنوع را جشن بگیریم یا مسائل مربوط به حقیقت در خطر است؟ به ویژه، آیا می توانیم عشق خود را به آزادی حفظ کنیم و در عین حال آن را از ریشه های مذهبی جدا کنیم؟ در جوامعی که در آن عقاید متضاد زیادی وجود دارد، جایگاه دین یک موضوع سیاسی فزاینده است. آیا باید از همه ادیان به طور یکسان در صحن علنی استقبال کرد؟ ترجیح دادن یک دین بر دین دیگر ممکن است به نظر ناتوانی در رفتار یکسان با همه شهروندان باشد، اما برای شهروندان بسیاری از کشورها میراث مسیحی آنها در شیوه زندگی آنها بافته شده است. چه موضوع ازدواج همجنس گرایان باشد، چه حق دختران دانش آموز فرانسوی برای پوشیدن روسری اسلامی، یا صرفاً نمایش عمومی درختان کریسمس، همه جوامع باید رویکردی ثابت برای نفوذ عمومی دین داشته باشند.
قانون و دین در زندگی عمومی: بحث معاصر [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Nadirsyah Hosen , Richard Mohr
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: این کتاب با توجه به محوریت مذهب در منازعات در سراسر جهان، و در بحث های اجتماعی، اخلاقی و ژئوپلیتیکی، نگاهی به موقع به روابط بین قانون و دین دارد. دین تا چه اندازه می تواند در نظام های حقوقی سکولار نقش داشته باشد؟ مردم با ادیان مختلف چگونه با قوانین سکولار و همچنین قوانین مذهبی خود با موفقیت زندگی می کنند؟ آیا آزادی مذهب محدودیت هایی دارد؟ این پرسش‌ها به بحث‌های قانونی و بحث‌های گسترده‌تر پیرامون سکولاریسم، چندفرهنگ‌گرایی، مهاجرت، اسکان و امنیت مربوط می‌شوند. این کتاب در گرد هم آوردن دانشمندان برجسته و رهبران دینی محترم برای بررسی جنبه‌های حقوقی، نظری، تاریخی و مذهبی مهم‌ترین مسائل اجتماعی عصر ما بی‌نظیر است. نویسندگان در پرداختن به نگرانی‌های یکدیگر، دسترسی به مخاطبان بین‌رشته‌ای و غیرتخصصی را تضمین می‌کنند: محققان و دانشجویان در علوم اجتماعی، حقوق بشر، الهیات و حقوق، و همچنین مخاطبان گسترده‌تری که در امور اجتماعی، سیاسی و مذهبی مشغولند. پنج فصل از سیزده فصل کتاب به مسائل خاص معاصر در استرالیا می پردازد، یکی از کشورهای مختلف از نظر قومیتی در جهان و یکی از پیشگامان سیاست های چندفرهنگی. استرالیا یک سایت آشکار برای مطالعات معاصر در دنیایی است که از مهاجرت و تروریسم می ترسد. فصول دیگر به مسائل سیاسی، حقوقی و اخلاقی با اهمیت جهانی می پردازد. در پایان، ویراستاران افزایش گفت‌وگو با ادیان و بین آن‌ها را پیشنهاد می‌کنند. قانون ممکن است با دفاع از تبادل آزاد عقاید دینی، داوری در مورد اختلافات بر سر آنها، یا با ترویج جامعه مدنی که مذاکره می کند، به جای دعوا، در چنین گفت وگویی مداخله کند یا هدایت کند.
  • تعداد رکورد ها : 43