جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
صفحه اصلی کتابخانه > جستجوی هوشمند در الفبا
جستجو در برای عبارت
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
 
شامل عبارت باشد
شامل عبارت باشد
تنها فراداده‌های دارای منابع دیجیتالی را بازیابی کن
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  *برای جستجوی عین عبارت , عبارت مورد نظر را درون گیومه ("") قرار دهید . مانند : "تاریخ ایران"
  • تعداد رکورد ها : 319535
یگانگی با کل زندگی: گزیده‌هایی الهام‌ بخش از کتاب جهانی نو [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
اکهارت تول
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Michael Joseph ,
چکیده :
کتاب «یگانگی با کل زندگی» اثر گیرای اکهارت تله، خلاصه‌ای از کتاب «جهانی نو» نیست، بلکه گزیده‌هایی از این کتاب ارزشمند است که مطالب آن برای مطالعه‌ی ژرف و الهام‌بخش مناسبند. در واقع این گزیده‌ها برای عمیق‌ترشدن، بیش‌تر حاضربودن، بیدارشدن و برون‌رفت از جریان بی‌وقفه‌ی تفکر اجباری به کار می‌آیند. تله در این کتاب از تفکر به‌عنوان جنبه‌ای خرد از آگاهی سخن می‌گوید. او بر این باور است که انسان امروزی توانی نو برای فراتررفتن از اندیشه را یافته و در نتیجه هویت خود را با تفکرش یکی نمی‌داند. در نتیجه انسان، هشیاری و فضایی‌ست که تفکر، عواطف و احساسات در آن رخ می‌دهند. جهان هستی یک کل بی‌نهایت است که اگر زیر بار واژه‌ها و برچسب‌های اندیشه پنهان نشود، می‌تواند امکاناتی بی‌کران در اختیار انسان قرار دهد. تله در ادامه از لحظه‌ی حال و نیروی شگفت‌انگیز آن سخن می‌گوید و هر آنچه را هست یا رخ می‌دهد شکلی می‌داند که حال به خود می‌گیرد. لحظه‌ی حال دشمن منیت انسان است و تله منیت را حاصل از رابطه‌ی ناکارامد نسبت به حال می‌داند. منیت در پی یکی‌انگاشتن خود با شکل یا هویت‌گرفتن از آن است که این یکی‌انگاشتن مقدمه‌ی فراموش‌کردن وجود و کابوس جدایی مطلق می‌شود. این نویسنده‌ی توانا، از بیماری همگانی بشر یاد می‌کند که اصل، یعنی آنچه را ورای شکل‌های ظاهری‌ست فراموش کرده‌اند و زیر سلطه‌ی زمان قرار گرفته‌اند. تله این پایبندی به زمان را دلیل ناخرسندی و اندوه بشر می‌داند و راه‌حل رنج‌نکشیدن و مقصود اصلی انسان را بیداری عنوان می‌کند. تله از راه‌های رهایی از منیت و دست‌یابی به آگاهی معطوف به فضا سخن می‌گوید که در نتیجه‌ی آن و با هشیارشدن انسان در جهان نو، او می‌آموزد به خشنودی و رضایتی درونی دست یابد که سرانجام، شوق را همدم دائمی بشر می‌سازد.
سمبول‌های بنیادین: زبان جهان شمول علم مقدس [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
رنه گنون
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
چکیده :
در کتاب «سمبول های بنیادین»، رنه گنون، استاد تجربیات دقیق و حتی "ریاضی" متافیزیکی ، خود را به عنوان یک مفسر کامل اسطوره و نماد نیز نشان می دهد که از بسیاری جهات از میرچیا الیاده برتر است و شاید فقط با دوست محترمش آناندا قابل مقایسه باشد. این متن فوق العاده از معانی کیهان شناسی نمادهای ریشه ای که تحت عناوین کلی سازماندهی شده است پرده برمی‌دارد: مرکز جهان ، تجلی حلقوی ، سلاح های نمادین ، نمادگرایی محوری ، نمادگرایی ساختمان ، و نمادگرایی قلب. نمادهای علم مقدس بسیار فراتر از یک فهرست ساده از اسطوره ها و نمادهای بسیاری از سنت ها ، پایه و اساس یک نماد شناسی باطنی جهانی را پایه ریزی می کند. در این اثر ، گنون وحدت بنیادی را در تمام فرهنگ ها و اعصار در تصاویری نشان می دهد که مطلق خود را در خود مکاشفه کیهانی خود می پوشانند. رنه گنون (1886–1951) یکی از بزرگترین اشخاص قرن بیستم بود که نقد وی بر جهان مدرن در برابر شن های در حال تغییر مد فکری سریع ایستاده است. نوشته های وسیع او ، که اکنون سرانجام به زبان انگلیسی در دسترس است ، گنجینه ای بی واسطه برای سالک مدرن است: در حالی که اشاره بی وقفه به حکمت دائمی یافت شده در فرهنگ های گذشته از شامیانیسم تا هندی و چینی ، هلنی و یهودی ، مسیحی و اسلامی ، و از جمله کیمیاگری ، هرمتیسم و دیگر جریانات باطنی ، خواننده را نیز به عمیق ترین سطح عمل دینی هدایت می کنند و بر لزوم وابستگی به یک سنت آشکار تاکید می کنند.
نوشتارهای دوران ینا 1807 - 1801 [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
گئورگ‌ ویلهلم‌ فریدریش هگل
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
De Gruyter ,
کتاب تبتی زندگی و مرگ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
رینپوچ سوگیال
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
New York: HarperOne ,
چکیده :
سوگیال رینپوچه در کتاب تبتی زندگی و مرگ آنچه را که در سال‌های آموزش خود به دیگران به عنوان یک کاهن و در سفرهای متعددش به سراسر دنیا آموخته گرد هم آورده است تا خواننده به درک درست‌تری از مفهوم مرگ برسد. از این اثر پرفروش به عنوان یکی از برترین کتاب‌های مربوط به مرگ یاد می‌شود. سوگیال رینپوچه در این اثر آموزه‌های بودیسم تبتی را به زبانی ساده برای مخاطب عام بیان می‌کند. ناپایداری جهان، تکامل آدمی، کارما، ماهیت ذهن و چگونگی تربیت ذهن با استفاده از مدیتیشن موضوعاتی هستند که رینپوچه به آن‌ها می‌پردازد و سعی دارد با این مفاهیم، انسان دنیای مدرن را با ماهیت معنوی خود آشتی دهد. علاوه بر این کتاب تبتی زندگی و مرگ (Tibetan Book of Living and Dying) دارای تمرین‌هایی برای شفقت، مراقبت و ابراز محبت نسبت به شخص در حال مرگ است. ویژگی متمایز کتاب رینپوچه، به کار گرفتن مفاهیم دینی، علمی و عملی در کنار هم است. او با مدد گرفتن از حکایات و داستان‌های خارق‌العاده مذاهب شرقی و غربی، اطلاعات لازم برای آشنایی درست با بودیسم را به مخاطبان عرضه می‌کند.
موازین و هنجارهای اخلاقی جنگ در ادیان جهان (مسیحیت) [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
گرگوری‌ ام رایشبرگ
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Wiley-Blackwell,
چکیده :
این کتاب مجموعه‌ای جامع از متون مذاهب بزرگ جهان در مورد ابعاد اخلاقی جنگ و درگیری های مسلحانه را ارائه می‌دهد. علیرغم افزایش چشمگیر علاقه به آموزه‌های دینی شرقی و غربی در مورد مسائل جنگ و صلح، متون اصلی که در آنها این آموزه‌ها توضیح داده شده است در بیشتر موارد برای همه به جز تعداد انگشت شماری از متخصصان غیرقابل دسترس باقی مانده است.
جستارهایی درباره‌ی اخلاق، معنا و محبت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
سوزان‌ آر. ولف
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Oxford University Press ,
چکیده :
کتاب جستارهایی درباره‌ی اخلاق، معنا و محبت (The Variety of Values)، نوشته‌ی سوزان ولف (Susan R. Wolf)، در حوزه‌ی اخلاق کتاب شناخته‌شده‌ای‌ست. این اثر پرطرفدار، مجموعه‌ای کامل، کاربردی و بسیار جذاب از مهم‌ترین مقالات سوزان ولف پیرامون موضوعات اخلاق، عشق و معنا است.
گوهره آئین زردشت [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
پرودس‌ او. شروو
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Yale University Press ,
چکیده :
آیین زرتشت یکی از کهن‌ترین ادیان جهانی در هزاره دوم قبل از میلاد و در بین قبایل ایرانی آسیای میانه است. تنها مجموعه جامع ترجمه متون زرتشتی اثر «E.west» در سری کتب مقدس مشرق زمین، از حوالی سال 1900 است. از آن پس، تنها برگزیده نوشته‌های زرتشتی به انگلیسی را «ویلیام مالاندرا» به دست داده که البته تنها دربردارنده متون اوستایی و پارسی باستان است. نویسنده در این کتاب بر آن بوده است که پیدایش شماری از مفاهیم کلیدی را در گاتها و اوستای متأخر، بیشتر از متون ادبیات پهلوی بررسی کند. در این میان بیشتر متونی مورد توجه بوده که دربردارنده تفکر روحانی‌مآب و مباحثی درباره ایمان هستند.
در تکاپوی انسانیت هنر انسان بودن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
لئو بوسکالیا
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
BoD – Books on Demand,
چکیده :
مطالب این کتاب در تجلیل از انسانیت نگاشته شده است. نویسنده سعی دارد نگرشی تاریخی و دینی از اصولی اخلاقی عرضه کند. وی بیشتر مباحث کتاب را به موضوع رسیدن به انسانیت کامل در عصر جدید و رسیدن به خودشناسی، اختصاص داده و از این رو در جای جای کتاب به سخنان متفکران اشراقی و مذهبی، و برخی متون دینی استناد می‌کنند. درکتاب خاطرنشان شده است: ".... ما و دنیایی که در آن به سر می‌بریم عمدتا آکنده ازاستعدادهای بالقوه زیادی هستیم که هنوز تحقق نیافته است و همگی ما بسیار کمتر از آنچه می‌توانیم باشیم، هستیم، هستی مانند نقش پیچیده‌ای است که اگر قرار باشد ما در آن کلیتی متعالی را تجربه کنیم، بایستی شکوفا شود. در این صورت زندگی هیچ کس با اهمیت‌تر یا کم اهمیت‌تر از زندگی دیگری نیست و یا هیچ یک از ما با مسئولیت‌تر یا کم مسئولیت‌تر از دیگری نیستیم....".
در باب حکمت زندگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
آرتور شوپنهاور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Prometheus,
چکیده :
کتاب در باب حکمت زندگی، اثری نوشته ی آرتور شوپنهاور است که اولین بار در سال 1851 انتشار یافت. شوپنهاور، یکی از برترین فیلسوفان قرن نوزدهم، عقیده داشت که کارهای انسان نه از منطق بلکه از اراده، یا میل کور و غیرمنطقی آدمی به بقا، ناشی می شوند. این مجموعه ی جذاب از جملات ژرف شوپنهاور درباره ی مذهب، اخلاقیات، سیاست، زنان و بسیاری از موضوعات دیگر، به طور کلی به حکمت زندگی می پردازد و درس های آموزنده ای به مخاطبین می دهد. این فیلسوف بزرگ، انسانیت را محصور در کشاکشی میان خوبی و بدی به تصویر می کشد و بر آزادی کامل انسان در جهانی تأکید می کند که در آن، هنر، اخلاق و خودآگاهی تنها راه نجات به حساب می آیند. این نگرش مبتکرانه، تأثیر چشمگیری بر فلسفه و هنر گذاشت و الهام بخش پاره ای از اندیشه های نیچه و ویتگنشتاین شد.
مفهوم آیرونی با ارجاع مدام به سقراط [کتاب  به دانمارکی]
نویسنده:
سورن‌ کی‌ یرکگور
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
وضعیت نشر :
Saga Egmont,
چکیده :
"مفهوم آیرونی" "با ارجاع مدام به سقراط" اثری است از "سورن کی یرکگور" که نه تنها به "مفهوم آیرونی" می پردازد بلکه خود نیز یک آیرونی است. "مفهوم آیرونی" "با ارجاع مدام به سقراط" بستری برای آثار بعدی"سورن کی یرکگور" به حساب می آید که چه از نظر سبک و چه از نظر مضمون رد خود را بر نوشتارهای بعدی او بر جای نهاده است. قسمت اول کتاب "مفهوم آیرونی" "با ارجاع مدام به سقراط" بر اساس تفسیرهای "کسنوفون" ، "افلاطون" و "آریستوفانس" از این استاد آیرونی، نوشته شده و مطالبی درباره ی "هگل" و مباحثات "هگلی" را نیز در بردارد. قسمت دوم بحث نیز همسو با قسمت اول و چکیده ای از مباحثات "سورن کی یرکگور" پیرامون "مفهوم آیرونی" است که با مثال های متنوع از فیلسوفان دیگر به خوانندگان ارائه شده است. "مفهوم آیرونی" "با ارجاع مدام به سقراط" در واقع رساله پایان نامه ی "سورن کی یرکگور" است و نخستین مفهوم اصلی در فلسفه وی را تبیین می کند: آیرونی. "سورن کی یرکگور" در این اثر معتقد است که آیرونی تحریک ذهنیات است. در آزادی اخلاقی که "سورن کی یرکگور" به آن اعتقاد دارد ، فرد به تنهایی در برابر نظم مستقر ایستاده و "مفهوم آیرونی" به یک صفت ذهنی تبدیل می شود. مهم ترین چیزی که برای فرد آیرونیک ضروری است، این است که شاعرانه زندگی کند ، از آنچه در درون خویش اصالت دارد آگاه شود و در آفرینش آزادی بالاتر از خودش بایستد. برای تمام کسانی که به طور جدی به مطالعه و تفکر از دریچه ی فلسفه ی "سورن کی یرکگور" می پردازند، خواندن کتاب "مفهوم آیرونی" یک مطالعه ی ضروری به حساب می آید.
انقلاب، ایده‌آلیسم و آزادی انسان: شلینگ، هولدرلین و هگل و بحران ایده‌آلیسم آلمانی اولیه [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
فرانتس‌ گابریل ناوئن
نوع منبع :
کتابشناسی(نمایه کتاب)
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Springer Netherlands ,
چکیده :
کتاب « انقلاب ایده آلیسم و آزادی انسان» "شلینگ، هولدرلین و هگل و بحران ایده آلیسم آلمانی اولیه" نوشته « فرانتز گابریل نائون» توسط انتشارات « نگاه معاصر» منتشر شده است. به نقل از نویسنده: در این مطالعه من رشد فکری شلینگ، هولدرلین و هگل را در طول سال های شکل گیری آنها ارائه خواهم کرد. به عنوان اعضای نخبگان سیاسی در ویرتمبرگ، مفروضات فکری آنها عمیقا تحت تأثیر بحران ویرتمبرگ و جامعه سیاسی آلمان و رویدادهای انقلاب فرانسه قرار گرفت، به گونه ای که فقط در پرتو میراث سوابی آنها قابل توضیح است. بنابراین، برای مثال، در چارچوب تفکر هولدرلین و شلینگ، به نظر می‌رسد پیدایش اولیه‌ترین مفروضات بالغ فلسفی هگل نه آنقدر که یک رویداد در تاریخ فلسفه باشد، بلکه راه‌حلی خاص برای مشکلات ناشی از بحران جامعه او بود. هم چنین نقش حیاتی هولدرلین در تاریخ ایده آلیسم آلمانی بایستی به عنوان نتیجه این پژوهش آشکار شود. به دلایلی که در ادامه بیان می شود، تفکر هولدرلین نه تنها میان کانت گرایی و فلسفه جدید، که قرار بود در اندیشه بالغ هگل به ثمر برسد، بلکه هم چنین بین جمهوریت و ملی گرایی در تاریخ اندیشه سیاسی آلمان پلی ایجاد کرد و...
  • تعداد رکورد ها : 319535