جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
مقایسه توالی‌های بیان شده گندم (EST) در پاسخ به تنش‌های شوری و خشکی
نویسنده:
شیدا کوشا
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
مطالعه ملکولی تنش‌های غیرزیستی در گندم به دلیل پیچیدگی و اندازه بزرگ ژنوم آن با مشکلاتی روبرو می باشد. با نگرش به بخش بیان شده ژنوم گندم از طریق تجزیه EST های آن، می‌توان به بخشی از مشکلات فوق غلبه کرد. این تحقیق با هدف شناسایی ژن‌های تحت شرایط نرمال، تنش شوری و خشکی و تعیین گروه‌های کارکردی کتابخانه‌ها انجام پذیرفت. 11 کتابخانه cDNAپس از اخذ از پایگاه داده NCBI و دانشگاه هاروارد با استفاده از نرم افزار EGassembler دسته‌بندی و هم‌گذاری شدند و سپس با استفاده از نرم افزار CLC Protein Workbench بلاست شدند. نتایج بلاست نشان داد بیشترین شباهت توالی‌های ترجمه شده به ژنوم ترجمه شده آرابیدوپسیس در تنش خشکی به ترتیب به کل بافت‌ها، ریشه و سپس برگ تخصیص یافته است. در تنش شوری بیشترین توالی‌های مشابه مختص به بافت تاج گل، سپس غلاف و کمترین آنها مختص بافت ریشه بود. بالاخره در شرایط نرمال جوانه بذری دارای بالاترین درصد تشابه و ریشه دارای کمترین درصد تشابه بود. ژن‌ها در ریشه بر اساس هستی شناسی ژن شناسایی و گروه‌بندی شدند. تعیین گروه‌های کارکردی در 11 کتابخانه نشان داد که بعضی از اجزای سلولی مثل کلروپلاست، پلاستید، سیتوسول و غشای پلاسمایی در پاسخ به تنش یا پاسخ به محرک‌های زیستی یا غیرزیستی با داشتن عملکردهای مولکولی خاص مثل فعالیت ترانسفرازی، فعالیت هیدرولازی بیشترین درصدها را دارا بودند. ژن‌های ریشه بر اساس همردیفی انجام شده با پایگاه داده آرابیدوپسیس مورد شناسایی قرار گرفت که بعضی از گروه‌های مهم مورد بررسی قرار گرفت.
تحلیل رفتاری- مدیریتی لندفرم‌های آشفته و نرمال (مطالعه موردی : حوضه آبریز جاجرود)
نویسنده:
هایده آراء
نوع منبع :
رساله تحصیلی , کتابخانه عمومی
وضعیت نشر :
ایرانداک,
چکیده :
بررسيهاي علمي براي حل مسايل پيچيده محيط طبيعي دنياي امروز نيازمند ديدي همه جانبه و درهم تنيده از علوم مختلف است . در همین راستا ، دیدگاه رفتاری نیز که به نوعی الهام گیری از مقوله رفتار انسانها در علم روانشناسی و نظریه گشتالت می باشد ،مي تواند مفهوم خاصي به علم ژئومرفولوژي بخشیده و آن را به عنوان علم مطالعه رفتار لندفرم های تشکیل دهنده کره زمین و تبیین رفتار آنها مطرح سازد . هدف از این پژوهش ، بررسي واژه لندفرم- اصطلاح رايج در ادبيات ژئومورفولوژيك- بر اساس اصول هستی شناسی اشیاء و تحلیل روابط حاکم بر آنها بر مبنای دیدگاه رفتاری گشتالت و ارائه نوعی طبقه بندی ژئومورفولوژیکی بر مبنای این دیدگاه رفتاری و در نهایت ارائه راهکارهای مدیریتی به منظور اصلاح و يا تعديل رفتار لندفرم ها می باشد . در پژوهش حاضر جهت جمع آوري اطلاعات مورد نياز از دو شيوه‌ اسنادي و روش های بررسي ميداني استفاده شده است. در روش اسنادي از نشريات، کتاب‌ها و مقالات مختلف موجود داخلي و خارجي - اعم از الکترونيکي و چاپ شده مرتبط با موضوع پژوهش- نقشه ها ، عکس های هوایی و داده هايماهواره ای بهره گرفته شده و در روش ميداني ، اطلاعات مورد نياز از طریق مشاهدات دقیق ، تهیه عکس و اندازه گیری جمع آوری شده است.مهمترین نتایج حاصل از این پژوهش نشان می دهد که لغزش ها و گالی ها با توجه به رفتار تسطیحی فرایندهای شکل زای حاکم بر سیستم های ژئومورفولوژیکی حوضه کوهستانی جاجرود- که دارای رفتار فرسایشی کندوکاوی هستند-به نوعی لند فرم های غریب و آشفته در این سیستم ها محسوب می گردند كه اغلب انسان به عنوان عامل تحريك كننده آنها عمل كرده است . همچنین ، نیروهای زمین ساختی نیز به عنوان یکی دیگر از محرک های رفتاری مهم ، در تغییر و تحول لندفرم های منطقه نقش بسزایی داشته اند .