جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 196
آتش در معادلات: علم، دین و جستجوی خدا [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Kitty Ferguson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Templeton Foundation Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : از زمان انتشار کتاب "منشاء گونه ها" داروین در سال 1859، بسیاری علم و اعتقاد به خدا را آشتی ناپذیر دانسته اند. درگیری با پیشرفت های چشمگیر بعدی در فیزیک، زیست شناسی و زمینه های جدید آشفتگی و پیچیدگی تشدید شده است. برخی از دانشمندان اصرار دارند که ایمان به خدا می تواند در کنار دانش علمی به راحتی بنشیند. برای دیگران، این ایده بی روح است. اما این یک سؤال محدود به دانشمندان، فیلسوفان و روشنفکران نیست. این کتاب از نویسنده «استیون هاوکینگ: جستجویی برای نظریه همه چیز»، تأثیر اکتشافات علمی و این سؤال را بررسی می‌کند که آیا ما می‌توانیم خدا را «پیدا کنیم» یا یک فرمول علمی که یک بار پاک می‌شود. و برای تمام تصور خدا.
پروتستانیسم لیبرال و علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Leslie A. Muray
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London: Greenwood,
چکیده :
ترجمه ماشینی : بسیاری از دانشجویان و اعضای عمومی که گزارش های خبری در مورد علم و دین را دنبال می کنند ممکن است فکر کنند که پروتستانتیسم و علم در تضاد هستند. اما در حالی که حملات انجیلی به تکامل ممکن است سرفصل اخبار باشد، بسیاری از گروه‌های پروتستان جریان اصلی مدت‌هاست که علم و جهان بینی علمی را پذیرفته‌اند. این جلد در راهنمای علم و دین گرین‌وود آن دسته از متفکران پروتستانی را پوشش می‌دهد که می‌خواهند از بینش‌های علم برای پیشبرد درک خود از دین و ایمان استفاده کنند. علاوه بر این، این جلد همچنین چنین روندهایی را در مورد پذیرش لیبرال معترضان از تکامل، ظهور بوم‌شناسی و انجیل اجتماعی مورد بحث قرار خواهد داد. این جلد شامل گزیده ای از اسناد منبع اولیه، واژه نامه و جدول زمانی، و کتابشناسی مشروح از مفیدترین منابع برای تحقیقات بیشتر است.
دین و فناوری در قرن بیست و یکم: ایمان در دنیای الکترونیک [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Susan George (جورج سوزان)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London: Information Science Publishing,
چکیده :
ترجمه ماشینی : فناوری بر همه حوزه های زندگی، از جمله مذهب، تأثیر گذاشته است. استفاده از سیستم های صوتی و رایانه در بیان مذهبی عمومی تنها یکی از راه های استفاده از فناوری در محافل مذهبی است. با این حال، آنچه اغلب نادیده گرفته می شود، شیوه ای است که دین از طریق فلسفه و اخلاق، فناوری را شکل می دهد. دین و فناوری در قرن بیست و یکم به بررسی رابطه این دو حوزه می پردازد و بینشی از تأثیرات دین و فناوری بر بشریت ارائه می دهد. در بررسی تأثیر دوگانه، کتاب به هم افزایی اشاره می کند که به طور سنتی در تحقیقات قبلی در مورد فناوری یا دین از قلم افتاده است.
دیکتاتوری علم غیبی: دین علمی رسمی دولتی و نحوه تکفیر شدن [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Lyne
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Creatopia Productions,
بدنه های فکری: علم، دین و روح در اوایل روشنگری [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Ann Thomson
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : بدنه های فکری با بررسی توسعه یک تصور سکولار و صرفاً مادی از انسان در اوایل روشنگری، چشم اندازی تازه از فرهنگ فکری این دوره ارائه می دهد و برخی از تفاسیر تأثیرگذار از تفکر غیر مذهبی و «روشنگری رادیکال» را به چالش می کشد. با شروع بحث در مورد روح در انگلستان، که در آن دغدغه‌های سیاسی و مذهبی در هم تنیده شده بودند، و با فوران ماتریالیسم به صحنه عمومی در فرانسه در اواسط قرن هجدهم پایان یافت، آن تامسون به تلاش‌هایی برای توضیح چگونگی تفکر مغز مادی نگاه می‌کند. بدون نیاز به روح غیر مادی و فناناپذیر. او نشان می دهد که چگونه این جریان فکری به «تاریخ طبیعی انسان» در اواخر قرن هجدهم که ریشه های اولیه آن توسط بسیاری از محققان نادیده گرفته شده است، تغذیه شد. اگرچه توجه زیادی به ماتریالیست های ملحد فرانسوی شده است، پیوند آنها با دوره قبل تنها به طور جزئی مورد مطالعه قرار گرفته است، و علاقه فعلی به آنچه "روشنگری رادیکال" نامیده می شود، به جای روشن کردن این تاریخ، در خدمت مبهم کردن این تاریخ بوده است. این کتاب با نشان دادن اهمیت بحث‌های الهیاتی پروتستانی و تفکر پزشکی در انگلستان، و با دنبال کردن بحث‌های مختلف در مورد روح در هلند و فرانسه، نشان می‌دهد که تلاش‌هایی برای یافتن یک رشته منسجم از تفکر غیر مذهبی رادیکال در دوران روشنگری اولیه وجود دارد. که در نیمه دوم قرن هجدهم به ثمر نشست، کانال های متعددی را که تفکر روشنگری را تشکیل می دادند نادیده گرفت.
دین و چالش های علم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
William Sweet, Richard Feist
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Ashgate Pub Co,
چکیده :
ترجمه ماشینی : آیا علم چالشی برای دین و اعتقاد دینی ایجاد می کند؟ این سؤال موضوع بحث طولانی مدت بوده است - و همچنان نه تنها محققان فلسفه، الهیات و علوم، بلکه همچنین کسانی را که در سیاست آموزشی عمومی دخیل هستند، نگران می کند. این جلد زمینه‌ای برای بحث «علم و دین» کنونی فراهم می‌کند، با این حال بر موضوعاتی که بحث‌های اخیر در مورد رابطه علم و دین به‌ویژه متمرکز شده‌اند نیز تمرکز دارد. موضوع اول به تاریخچه رابطه متقابل علم و دین می‌پردازد. موضوع دوم و سوم به مفاهیم کار اخیر در کیهان شناسی، زیست شناسی و به اصطلاح طراحی هوشمندانه برای دین و اعتقاد دینی می پردازد. موضوع چهارم به «مسائل مفهومی» نهفته در بحث‌های کنونی مربوط می‌شود، مانند: آیا طبیعت‌گرایی علمی و دین با هم سازگار هستند؟ آیا علم و دین مجموعه دانش یا عمل هستند یا هر دو؟ و آیا دین و علم ادعاهای حقیقت متضادی را ارائه می دهند؟ با روشن کردن بحث معاصر در بحث علم و دین و با طرح گزینه های موجود در توصیف رابطه بین این دو، این جلد مورد توجه محققان و افراد تحصیل کرده قرار خواهد گرفت.
علم و اسلام [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Muzaffar Iqbal
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
London: Greenwood Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : Книга علم و اسلام علم و اسلامКниги Религия.رابطه تفصیلی اسلام و اسلام را ارائه می‌دهد. و علم از پیدایش سنت علمی اسلامی در قرن هشتم تا امروز. این رابطه سه مرحله متمایز را پشت سر گذاشته است. مرحله اول با ظهور علم در تمدن اسلامی در قرن هشتم آغاز شد و با ظهور علم مدرن در غرب پایان یافت. مشخصه دوره دوم ورود علم مدرن به جهان اسلام است که بیشتر آن در آن زمان تحت اشغال استعمار بود. و دوره سوم، که در حدود سال 1950 آغاز شد، با رویکرد پخته تر به مسائل عمده ای که علم مدرن برای همه سنت های دینی مطرح کرده است، مشخص می شود. این کتاب بر اساس منابع اولیه، چشم‌اندازی از دیدگاه‌های اسلامی درباره برخی از مسائل عمده در گفتمان علم و دین را ارائه می‌کند. علم و اسلام که به زبانی در دسترس نوشته شده است، گزارشی معتبر از مسائل چندوجهی و پیچیده ای است که در رابط سنت فکری و علم اسلامی به وجود می آید. این کتاب که سرشار از جزئیات تاریخی است، بررسی جذابی از تعامل عقاید اسلامی با کار علم است.
علم، دین و معنای زندگی [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Mark Vernon
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی : آیا تکامل، علم و تله‌های دنیای مدرن خدا را به طور غیرقابل برگشتی از پای درآورده‌اند؟ و اگر بخواهیم به او ایمان نیاوریم چه چیزی را از دست می دهیم؟ از نیوتن و دکارت گرفته تا داروین و کشف ژنوم، دین بیشتر و بیشتر به عقب رانده شده است، در حالی که علم جایگاه خود را به دست آورده است. اما چه چیزی جای خالی دین را پر می کند؟ این کتاب تلاشی است برای بررسی این پرسش‌ها و پیشنهاد راه سومی بین تسلی‌های آسان دین و نیروی متقاعدکننده علم که خواننده امروزی روزمره می‌تواند با آن درگیر شود.
استعاره از زمان خدا در علم و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Stephen Happel
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Palgrave Macmillan,
چکیده :
ترجمه ماشینی : استعاره ها برای زمان خدا در علم و دین کار اکتشافی استعاره ها برای زمان را در کیهان شناسی اخترفیزیکی، نظریه آشوب، زیست شناسی تکاملی و علوم اعصاب بررسی می کند. استفان هاپل مدعی است که خدای مسیحی در هر سطحی از علوم فیزیکی و بیولوژیکی نقش دارد. او با مقایسه اینکه چگونه دانشمندان و متکلمان هر دو داستان ها، استعاره ها و نمادهایی درباره جهان خلق می کنند، می پرسد "خدای که من را اختراع می کند کیست؟"
بزرگان علم: دانشمندان مشهور در مقابل خدا و دین [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Karl Giberson, Mariano Artigas
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
USA: Oxford University Press,
چکیده :
ترجمه ماشینی : زیست شناسان استیون جی گولد، ریچارد داوکینز و ادوارد او. ویلسون، و فیزیکدانان کارل سیگان، استیون هاوکینگ و استیون واینبرگ به روشنفکران عمومی تبدیل شده اند و دیدگاه بسیار بزرگتری را برای علم و نقشی که آن باید در جهان بینی مدرن ایفا کند بیان می کنند. اعتبار علمی و شیوایی ادبی هر یک از این متفکران بزرگ در کنار هم قرار می گیرد و آنها را به چیزی تبدیل می کند که فقط می توان آن را پیشگوی علم نامید. عجیب است که پیشروهای پیشرو علم عمدتاً سکولار هستند به گونه‌ای که منعکس کننده توزیع باورهای دینی در جامعه علمی نیستند. بسیاری از آنها حتی با دین دشمنی دارند و این تصور نادرست را ایجاد می کنند که علم در کل با دین ناسازگار است. کارل گیبرسون و ماریانو آرتیگاس تحلیلی آگاهانه از دیدگاه‌های این شش دانشمند ارائه می‌کنند و به دقت علم را از فلسفه و دین در نوشته‌های پیشوایان متمایز می‌کنند.
  • تعداد رکورد ها : 196