جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 39438
کتاب مقدس سکولار: چرا بی ایمانان باید دین را جدی بگیرند؟ [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jacques Berlinerblau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Cambridge University Press,
کلیدواژه‌های اصلی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: سکولارهای امروزی اغلب دانش دقیق بسیار کمی در مورد دین دارند و حتی تمایل کمتری به یادگیری دارند. این مسئله تا آنجا مشکل ساز است که احساس آنها از خود در تقابل با دین ساخته شده است. مهمتر از همه، سکولاریست نه یهودی است، نه مسیحی، نه مسلمان و غیره. اما آیا تعریف هویت خود در برابر چیزی که نمی فهمد از نظر عقلی مسئول است؟ و چه اتفاقی می‌افتد وقتی این سکولارها به مسائل سیاسی مناقشه‌آمیز می‌پردازند، چشم‌پوشی از پیشینه‌های مذهبی یا نگرانی‌هایی که ناگزیر از این بحث‌ها می‌کنند؟ در کتاب مقدس سکولار: چرا بی‌ایمانان باید دین را جدی بگیرند ژاک برلینربلائو پیشنهاد می‌کند که ملحدان و آگنوستیک‌ها باید آنچه را که شدیداً با آن مخالفت می‌کنند بررسی کنند. او استدلال می کند که حفظ یک درک کم عمق از دین در عصر حاضر یک استراتژی محتاطانه سیاسی نیست. اما این کتاب کمتر از بسیاری از مؤمنان انتقادی ندارد، کسانی که - برلینربلائو ادعا می کند - باید خود را از شیوه های اندیشیدن درباره ایمانشان که به طرز خطرناکی ساده انگارانه، غیرمنطقی و قدیمی است رها کنند. برلینربلاو با کاوش در کتاب مقدس عبری یا عهد عتیق از دیدگاه یک متخصص، بی ایمان و منتقد مؤسسه مطالعات دینی دانشگاهی، پاسخی تحریک‌آمیز به این سؤال آغاز می‌کند که «چه کسی کتاب مقدس را نوشته است؟» این سؤال بسیار عجیب است. روشی که این متن از طریق آن تنظیم شده است، کلیدی برای درک قدرت (و آسیب پذیری) منحصر به فرد آن در حوزه عمومی مدرن است. او در فصل‌های جداگانه به چگونگی استناد به کلمات پراکنده و متناقض کتاب مقدس در مناقشات معاصر درباره ازدواج‌های مختلط یهودیان و همجنس‌گرایی در جهان مسیحی می‌پردازد. در نهایت، او راه هایی را بررسی می کند که از طریق آنها ممکن است قرآن مشمول انواع تفسیر سکولار باشد که در این کتاب مورد حمایت قرار گرفته است. در مجموع، این کتاب اولین تلاشی است برای احیای مجدد یک سنت سکولار و فکری قابل ارزیابی، هرچند که در حال حاضر لحظه‌ای از بحران را تجربه می‌کند.
مبانی سکولاریسم [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jacques Berlinerblau
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
Routledge,
چکیده :
ترجمه ماشینی: سکولاریسم: مبانی مقدمه ای مختصر و جذاب برای بحث های عمومی گیج کننده و متناقض درباره سکولاریسم در سراسر جهان است. «سکولاریسم» باید گیج‌کننده‌ترین و پیچیده‌ترین واژه در کل فرهنگ واژگان سیاسی جهانی باشد. از نیویورک، پاریس، استانبول، آدیس آبابا، دهلی نو، مونته ویدئو، نمونه‌های بی‌شماری از سیاستمداران، رهبران مذهبی و روزنامه‌نگاران وجود دارد که در بحث‌های داغ درباره آموزش عمومی، جنسیت، جنسیت، ملی از کلمه S استفاده می‌کنند. نمادها و آزادی هنری در این کتاب پر جنب و جوش و روشن، ژاک برلینربلائو به این موضوع می پردازد که چرا سکولاریسم به طرق مختلف تعریف می شود و چرا احساسات مردم را شعله ور می کند. او با انجام این کار، سؤالات مهم زیر را بررسی می کند: سکولاریسم به چه معناست؟ چرا باید به این ایده اهمیت دهیم؟ انواع مختلف سکولاریسم و ​​تاریخچه آنها چیست؟ اصول اساسی سکولاریسم های سیاسی چیست؟ چرا سکولاریسم و ​​آتئیسم اغلب با هم اشتباه گرفته می شوند؟ رابطه بین سکولاریسم و ​​حقوق LGBTQ چیست؟ سکولاریسم ها در مقابل کدام مخالف هستند؟ آینده برای هزاره های مفهومی در حال ساخت، اما واقعاً در قرن بیستم عملیاتی شده است، چیست؟ این کتاب با واژه‌نامه‌ای از واژه‌های کلیدی، مطالعات موردی، جداول آموزنده و پیشنهادهایی برای مطالعه بیشتر، بحث‌های کلیدی فلسفی، مذهبی، ضد دینی، پست مدرن و پسااستعماری را پیرامون سکولاریسم در نظر می‌گیرد. این کتاب یک نقطه شروع ایده آل برای هر کسی است که به دنبال مقدمه ای خواندنی برای تفاسیر متناقض یکی از پیچیده ترین و بحث برانگیزترین ایده های عصر ما است.
سکولاریسم در لبه: بازنگری در روابط کلیسا و دولت در ایالات متحده، فرانسه و اسرائیل [کتاب انگلیسی]
نویسنده:
Jacques Berlinerblau, Sarah Fainberg, Aurora Nou (eds.)
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
US: Palgrave Macmillan ,
تشريح التدميرية البشرية - الجزء الاول
نویسنده:
إريك فروم؛ ترجمه: محمود منقذ الهاشمی
نوع منبع :
کتاب , ترجمه اثر , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
دمشق - سوریه: منشورات وزارة الثقافة فی الجمهوریة العربیة السوریة,
تاريخ أوربا في العصور الوسطى - القسم الأول
نویسنده:
ھ. أ. ل. فشر؛ نقله إلى العربية: محمد مصطفى زيادة, السيد باز العريني؛ تقدیم: إبراهيم أحمد العدوي
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
الحرية الدينية فى الاسلام
نویسنده:
عبد المتعال الصعيدي؛ تقدیم: عصمت نصار
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
قاهره - مصر: دار الكتاب المصرى,
أثر مدينة الحلّة على الحياة الفكرية في العراق: من القرن السادس إلى نهاية القرن الثامن الهجريين
نویسنده:
هناء كاظم خليفة الربيعي
نوع منبع :
کتاب , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
مرکز بابل للدراسات الحضاریة والتاریخیة,
لماذا يطلب الله من البشر عبادته؟: الرد علی شبهة غیاب الحکمة عن أمر الله البشر أن یعبدوه
نویسنده:
سامي عامري
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
وضعیت نشر :
لندن - انگلیس: تکوین للدراسات والأبحاث,
الحجاب: شريعة الله في الإسلام و اليهودية والنصرانية
نویسنده:
سامي عامري
نوع منبع :
کتاب
منابع دیجیتالی :
  • تعداد رکورد ها : 39438