جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

جستجوي پيشرفته | کتابخانه مجازی الفبا

کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی کتابخانه مجازی الفبا،تولید و بازنشر کتب، مقالات، پایان نامه ها و نشریات علمی و تخصصی با موضوع کلام و عقاید اسلامی

فارسی  |   العربیه  |   English  
telegram

در تلگرام به ما بپیوندید

public

کتابخانه مجازی الفبا
کتابخانه مجازی الفبا
header
headers
پایگاه جامع و تخصصی کلام و عقاید و اندیشه دینی
جستجو بر اساس ... همه موارد عنوان موضوع پدید آور جستجو در متن
: جستجو در الفبا در گوگل
جستجو در برای عبارت
مرتب سازی بر اساس و به صورت وتعداد نمایش فرارداده در صفحه باشد جستجو
  • تعداد رکورد ها : 3
Spirituality and Politics
نویسنده:
محمدعلی سوادی
نوع منبع :
مقاله , کتابخانه عمومی
منابع دیجیتالی :
چکیده :
ترجمه ماشینی: در میان نظریات مختلف در مورد رابطه معنویت یا اخلاق و سیاست، قابل قبول، تفکیک ناپذیری معنویت از سیاست است. زیرا بر اساس تصور عقلانی از جهان، هیچ توجیه قانع کننده ای برای تفکیک این دو مقوله وجود ندارد. در فهم واقعی دین، بین دین و سیاست جدایی نیست و همه اصول، آموزه‌ها، ارزش‌های دینی-سیاسی باید همزمان اخلاقی، عقلانی و عادلانه باشند. بنابراین جای هیچ گونه بداخلاقی و بی منطقی و بی عدالتی نیست; زیرا، آنها مخالف هدف دنیا هستند. یعنی عالی ترین کمال انسان اگر همه بر اساس وحی الهی فقط نسبت به یکدیگر نباشند، انسان و جوامع نمی توانند جنبه های معنوی زندگی خود را بهبود بخشند. مکاتب فکری که هدف دین را صرفاً رستگاری فردی می دانند، نه به جنبه های سیاسی-اجتماعی دین توجه دارند و نه ابعاد سیاسی-اجتماعی آن را درک می کنند. در این بین، نظام‌های سیاسی و سیاستمدارانی که قصد کسب، حفظ و افزایش قدرت را دارند و می‌دانند که کتب الهی و پیامبران بزرگ‌ترین مانع بر سر راه خود هستند، می‌کوشند درک واقعی دین را پنهان کنند و مردم را نگه دارند. نسبت به آنها نادان برای آنها تنها نظریه هایی که می توانند دست های کثیف را توضیح دهند و اقتدار مطلق سلطه بر ثروت و قدرت را مشروعیت بخشند، بسیار سودمند هستند و باید مورد حمایت قرار گیرند.
صفحات :
از صفحه 18 تا 45
تبیین نظری جنبه پروسه ای (جهانی شدن) و پروژه ای تهاجم فرهنگی (جهانی سازی)
نویسنده:
محمدعلی سوادی
نوع منبع :
مقاله
منابع دیجیتالی :
نسبت آزادى سیاسى و عدالت اجتماعى در اندیشه سیاسى شهید مطهرى
نویسنده:
محمدعلی سوادی
نوع منبع :
کتابخانه عمومی , نمایه مقاله
چکیده :
مبانى آزادى سیاسى و عدالت اجتماعى - سیاسى، در هر اندیشه سیاسى، متناسب با مبانى معرفت‏شناختى، هستى شناختى، غایت‏شناختى، انسان شناختى و روش شناختى آن اندیشه است . اندیشه سیاسى مطهرى، رکنى از نظام دانشهاى نظرى و عملى وى است . شهید مطهرى با تبیین سنجیده مبانى یاد شده و لحاظ مقتضیات عدالت‏سیاسى - اجتماعى، به گونه‏اى آزادى سیاسى - اجتماعى را تصویر مى‏کند که با عدالت‏به هیچ روى در تعارض نباشد .چیستى و چگونگى آزادى سیاسى و عدالت اجتماعى - سیاسى و نحوه ابتناى آن بر مبانى یاد شده، رسالت اصلى این نوشتار است .
  • تعداد رکورد ها : 3